Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts Pujacam uzvara, Dārziņam piespēle un uzvara

Andrejs Siliņš

Pujacam uzvara, Dārziņam piespēle un uzvara
Lauris Dārziņš ar komandas biedriem
Foto: ak-bars.ru

Ceturtdien pie trešās uzvaras Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) jaunajā sezonā tika Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas "Avangard", kas mājās pēcspēles metienu sērijā pieveica Ufas "Salavat Yulaev" - 2:1. Savukārt Lauris Dārziņš asistēja pirmo vārtu guvumā, palīdzot Kazaņas "Ak Bars" ar 3:1 pieveikt Astanas "Barys".

Šī bija jau trešā no četrām "Avangard" spēlēm šosezon, kad netika noskaidrots uzvarētājs pamatlaikā. Pa 60 minūtēm komandas bija spējušas gūt tikai pa vieniem vārtiem katra, un nelīdzēja arī papildu piecas minūtes. Pēcspēles metienu sērijā uzvaras vārtus guva pieredzējušais uzbrucējs Aleksandrs Perežogins, atnesot Omskai uzvaru pār savu bijušo komandu - 2:1.

Georgijs Pujacs uz ledus bija 22 minūtes un sešas sekundes, izdarīja vienu metienu otrajā trešdaļā un soda minūtes nesaņēma.

Uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvētā Kazaņas "Ak Bars" viesojās Kazahstānā, ar rezultātu 3:1 pieveicot vietējo Astanas "Barys". Lauris laukumā bija 13 minūtes un 42 sekundes, atdeva rezultatīvu piespēli, palīdzot Kirilam Petrovam atklāt mača rezultātu 22. minūtē, pats izdarīja trīs metienus un saņēma divas soda minūtes par klupināšanu neilgi pirms mača noslēguma.

Vārtsargs Edgars Masaļskis nebija pieteikts Hantimansijskas "Yugra" sastāvā mačam mājās pret Ņižņekamskas "Neftekhimik". Tiesa, glābējs nebija arī Mihails Birjukovs, kura vārtos ielidoja trīs ripas, ļaujot viesiem svinēt uzvaru ar 3:2.

Uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvētā Maskavas CSKA vienība, pateicoties brāļu Radulovu rezultativitātei papildlaikā, izcīnīja uzvaru pār Čerepovecas "Severstal" - 2:1. Sprukts laukumā atradās 20 minūtes un četras sekundes, pa vārtiem meta trīs reizes un uzvarēja septiņus no 11 iemetieniem.

Prāgas "Lev", kuras ģenerālmenedžeris ir Normunds Sējējs, izcīnīja trešo uzvaru četrās spēlēs, ar rezultātu 2:0 Čehovā apspēlējot vietējo "Vityaz".

     [+] [-]

, 2012-09-13 18:39, pirms 12 gadiem
Varbūt kādam ir links uz CSKA spēli?

  +4 [+] [-]

, 2012-09-13 18:46, pirms 12 gadiem
vārtus Dārziņ, vārtus...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-09-13 19:02, pirms 12 gadiem
Drāziņam bija teicama iespēja arī gūt vārtus izgājienā pret vārtsargu, kuru diemžēl jamējais neizmantoja...

  -3 [+] [-]

, 2012-09-13 19:05, pirms 12 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Varbūt kādam ir links uz CSKA spēli?
nerāda. Bet avangard su.kas! Uzliku uz SKA un avangardu kombinēto, bet avangards takaa meesli speleeja, knapi vienu golu iemociija..kret.iini

  +2 [+] [-]

, 2012-09-13 19:58, pirms 12 gadiem
bārda un sifons rakstīja: nerāda. Bet avangard su.kas! Uzliku uz SKA un avangardu kombinēto, bet avangards takaa meesli speleeja, knapi vienu golu iemociija..kret.iini
mēsls esi tu, nevis Avangard