Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Savainojums liedz Pavlovam sasniegt finālu Jūrmalā

Jānis Pārums

Savainojums liedz Pavlovam sasniegt finālu Jūrmalā
Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Ar zaudējumu pusfinālā Jūrmalas "Future" turnīru noslēdzis Latvijas tenisists Deniss Pavlovs (turnīrā izsēts ar piekto numuru), kurš trijos setos atzina turnīra otrā numura, francūža Pjēra Hugo Erbēra pārākumu.

Pavlovs neveiksmīgi aizvadīja jau pirmā seta sākumu, kad nokļuva iedzinēju lomā ar 2:5, taču spēja saņemties un atspēlēja pat setbumbu, beigu beigās triumfējot setā ar 7:5. Otrajā setā Latvijas tenisists savainoja kāju, kas diezgan būtiski ietekmēja sniegumu laukumā. Tas izpaudās arī rezultātā – kapitulācija ar 1:6.

Neskatoties uz savainojumu, Pavlovs turpināja cīņu, trešo setu iesākot ar uzvarētu geimu pie savas serves. Tiesa, Erbērs atbildēja ar to pašu, bet pēc brīža lauza arī Pavlova servi, nostādot viņu iedzinēju lomā – 1:2. Sāpošā kāja neļāva arī atgūt iniciatīvu, kā rezultātā tika piedzīvots zaudējums kā setā, tā spēlē – 7:5, 1:6, 2:6.

Erbēra pretinieks finālā bija turnīra galvenais favorīts, itālis Klaudio Grasi, kurš pusfinālā trijos setos tika galā ar baltkrieva Dmitrija Žirmonta (turnīrā nebija starp izsētajiem) pretestību - 5:7, 7:5, 6:1. Arī finālā pārāks bija Grasi, Erbēru aspēlējot salīdzinoši viegli - 6:3, 6:4.

Jāatgādina, ka turnīru Pavlovs iesāka ar uzvaru pār zviedru Viktoru Stjernu (6:3, 6:1), sekoja panākums pār ukraini Dmitriju Mamedovu (6:2, 6:1), bet ceturtdaļfinālā tika pieveikts arī ar ceturto numuru izsētais čīlietis Hanss Podlipniks Kastiljo (6:3, 6:3). Andis Juška izstājās jau turnīra otrajā kārtā, bet pārējie Latvijas tenisisti nespēja pārvarēt pirmo. Toties dubultspēļu turnīrā uzvaru izcīnīja Pavlovs ar Jušku.

  -1 [+] [-]

, 2011-08-13 23:02, pirms 13 gadiem
Nupat paskatījos pa 411 kanālu to spēli - organizatoriskais līmenis vairāk nekā nožēlojams, nav pat kas bumbiņas padod, 5 skatītāji tribīnēs, no kuriem vienam mob. telefona signāls spēles vidū sāk skanēt tik skaļi, ka spēle jāpārtrauc... kaut kād sviests, tad labāk vispār netaisīt tādu turnīru!