Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pērkinss: ''Neatkarīgi no fināla iznākuma Karijam jākļūst par sērijas MVP''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pērkinss: ''Neatkarīgi no fināla iznākuma Karijam jākļūst par sērijas MVP''
Stefens Karijs. Foto: AFP/Scanpix

Bijušais basketbolists un šobrīd ESPN basketbola apskatnieks Kendriks Pērkinss savā ''Twitter'' kontā paudis viedokli, ka Goldensteitas ''Warriors'' līderim Stefenam Karijam jākļūst par NBA finālsērijas vērtīgāko basketbolistu neatkarīgi no tās iznākuma.

Šobrīd pilnā sparā turpinās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērija, pēc četrām aizvadītām cīņām starp Bostonas ''Celtics'' un Goldensteitas ''Warriors'' esot neizšķirtam 2-2. Naktī uz otrdienu Sanfrancisko paredzēta nozīmīgā piektā cīņa, kas noteiks, kura no komandām nonāks vienas uzvaras attālumā no titula izcīnīšanas.

Pirmajās četrās spēlēs rezultatīvākais bijis ''Warriors'' līderis Stefens Karijs, kurš līdz šim vidēji mačā iemetis 34.3 punktus, izcīnījis 6.3 atlēkušās bumbas un atdevis 3.8 rezultatīvās piespēles. Bijušais NBA spēlētājs un šobrīd ESPN basketbola apskatnieks Kendriks Pērkinss uzskata, ka, neatkarīgi no NBA finālsērijas iznākuma, tieši Karijam jākļūst par fināla vērtīgāko spēlētāju.

NBA vēsturē tikai vienu reizi par fināla vērtīgāko spēlētāju atzīts zaudētāja komandas pārstāvis. 1969. gadā Džerijs Vests kļuva par MVP, lai arī viņa pārstāvētā Losandželosas ''Lakers'' par titula ieguvēju nekļuva. Savukārt Stefens Karijs vēl nav karjeras laikā ieguvis fināla vērtīgākā spēlētāja balvu. ''Warriors'' titulu gados - 2014./2015. gada sezonā par to kļuva Andrē Igudala, bet 2016./2017. un 2017./2018. gada sezonās atzinību saņēma Kevins Durents.

     [+] [-]

, 2022-06-13 22:32, pirms 2 gadiem
Nevajag aizmirst par nesavtīgo MVP Iggiju.