Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Kur ir mana lidmašīna? WNBA klubi pārsēžas uz līgumreisiem

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kur ir mana lidmašīna? WNBA klubi pārsēžas uz līgumreisiem
WNBA 28. sezona sāksies 14. maijā. Foto: WNBA

Otrdien, 14. maijā, sāksies Sieviešu Nacionālās basketbola asociācijas divdesmit astotā sezona. WNBA vadība 9. maijā apstiprināja, ka komandas uz izbraukuma spēlēm turpmāk dosies ar līgumreisiem (charter flights) un neturpinās izmantot komercreisus (commercial flights).

Četrās lielākajās ASV sporta līgās – NFL, MLB, NBA un NHL – klubi jau daudzas desmitgades izmanto līgumreisus. Tie ļauj komandām veidot elastīgus grafikus, piemēram, ierasties nākamās spēles norises vietā dienu iepriekš, bet pāris stundas pēc cīņas iespējams lidot mājās.

WNBA pirmajās sezonās līgumreisiem piemita izņēmuma raksturs. Komandas atsevišķās lidmašīnās ceļoja tikai uz dažām izslēgšanas spēlēm, kamēr regulārajā sezonā dalīja gaidīšanas laiku un sēdvietas ar citiem pasažieriem.

Pasaules labākā nacionālā līga ceļošanas iespēju ziņā atpalika no NCAA pirmās divīzijas augšgala. Piecās stiprākajās studentu līgās – ACC, SEC, “Big 12”, “Big Ten” un “Pacific 12” – līgumreisi ir ierasta parādība un tos atļaujas turīgas augstskolas arī zemākās līgās.

Ceturtdiena, 9. maijs, kļuva par pagrieziena punktu.

“Priecājamies paziņot pilnu līgumreisu programmu 2024. un 2025. gadā kā apliecinājumu WNBA izaugsmei,” teica līgas komisāre Ketija Engelberta (Cathy Engelbert). “Esam smagi strādājuši, lai kļūtu par biznesu un izveidotu dzīvotspējīgu ekonomikas modeli līgumreisu atbalstsam ilgtermiņā. Līgumreisu programma parāda mūsu uzticību “player-first” modelim.”

Līgumreisus apkalpos lidsabiedrība “Delta Air Lines”.

“Priecājos redzēt pārmaiņas, kuru rezultātā visas komandas izmantos līgumreisus,” teica WNBA spēlētāju arodbiedrības prezidente un “Seattle Storm” garā spēlētāja Nneka Ogvumīke. “Spēlētāju vārdā pateicos komisāres un klubu vadītāju (team governors) izlēmīgajai rīcībai. Viņi saprot un novērtē spēlētāju veselību. Pienācis laiks pārmaiņām. Pienācis laiks izvēlēties sievietes (time to bet on women).

WNBA 2022. gada februārī piesaistīja 75 miljonus ASV dolāru, kurus izmanto līgas mārketingam, globalizācijai un fanu iesaistei. Līgai pievienojušies jauni mediju un korporatīvie partneri.

Izmantotie resursi:
https://www.wnba.com/news/charter-f...

     [+] [-]

, 2024-05-13 21:19, pirms mēneša
pa kādu naudu? nba jāatmet dolāri?

     [+] [-]

, 2024-05-13 22:19, pirms mēneša
mo taverna rakstīja: pa kādu naudu? nba jāatmet dolāri?
VArbūt ja līga kopumā perk uzreiz visam komandam uzreiz tad sanak ljotiu daudz pikji ietupit un normali atlaidi dabūt ? Bet vienalga vajadzētu but n-tas reizes dargak salidzinoshi ka lidotu ar parastajam

     [+] [-]

, 2024-05-14 02:48, pirms mēneša
WNBA, taču, Kariņš tagad ir konsultants!!!