Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"Rangers" izslēdz "Capitals", sasniedz konferences finālu

"Rangers" izslēdz "Capitals", sasniedz konferences finālu
Henriks Lundkvists
Foto: Reuters/Scanpix

Ņūdžersijas "Devils" pretiniece Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences finālā būs Ņujorkas "Rangers", kas izšķirošajā septītajā spēlē savās mājās ar 2:1 pieveica Vašingtonas "Capitals".

Spēles rezultāts tika atklāts jau 2. minūtē, kad Breidenu Holtbiju no kreisā iemetienu apļa pārspēja Breds Ričardss. Otrajā periodā vārti netika gūti, bet vairāk darba bija viesiem un Holtbijam.

Trešās trešdaļas vidū "Capitals" iekrita ar spēlētāju nomaiņu, un "Rangers" pārsvaru dubultoja Maikls Del Zotto – 2:0. Jau pēc 38 sekundēm Romāms Hamrlīks vienus vārtus Vašingtonai atguva.

Pēc tam "Capitals" bija drausmīgs skaitliskais vairākums, kurā vairāk uzbruka "Rangers" un pat guva vārtus, taču tie pārkāpuma pret vārtsargu dēļ netika ieskaitīti. Ņujorka bez lielām grūtībām nosargāja minimālo pārsvaru un uzvarēja ar 2:1.

"Rangers" Austrumu konferences finālā spēlēs pirmo reizi kopš 1997. gada. Tad tika zaudēts Filadelfijas "Flyers". Sērijā pret "Devils" ņujorkiešiem būs sava laukuma priekšrocība.

"Rangers" ar "Devils" austrumu finālā pēdējo reizi tikās 1994. gadā. Toreiz septiņos mačos uzvarēja Ņujorka. "Rangers" ar "Devils" spējusi tikt galā četrās no piecām reizēm "play off" ietvaros.

Pirmais mačs notiks pirmdien Ņujorkā. "Devils" nav spēlējusi kopš otrdienas, kad piektajā mačā tika vaļā no "Flyers".

Izmantotie resursi:
ESPN


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-13 08:44, pirms 12 gadiem
Beidzot ! protams žēl ka lunqijs nebrauks uz izlasi , bet ari prieks ka vins tika nākamā kārtā
, 2012-05-13 08:44, pirms 12 gadiem
bendix rakstīja: tad jau ovechkins pret mums 4daļfinālā spēlēs...
Visticamākais, mēs savu 1/4 finālu jau vakar nospēlējām
, 2012-05-13 08:45, pirms 12 gadiem
Drausmīgs skaitliskais vairākums- saproti,kā gribi.)))))))))))
, 2012-05-13 08:45, pirms 12 gadiem
bendix rakstīja: tad jau ovechkins pret mums 4daļfinālā spēlēs...
tu norvēģis?
, 2012-05-13 08:46, pirms 12 gadiem
Kas attiecas uz Sc, tad atceroties Rus-Swe spēli, zviedri pēc ši dueļa palika lielāki zaudētāji , jo vārtsargs jau nu noteikti bija vajadzīgs, bet krievi jau pa lielam var izspēlēt arī bez papildspēkiem....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-13 08:47, pirms 12 gadiem
Ja uz šo rezultātu skatās caur pasaules čempionāta prizmu,tas nozīmē ,ka zviedri saņem vēl vienu triecienu,jo cerības pastiprināt vārtsargu līniju ar Hendriku Lundkvistu pazūd tālēs zilajās,bet sarkanai mašīnai palīgā var braukt A.Sjomins un A.Ovečkins.Tagad krieviem un viņu līdzjutējiem svētki visā pasaules čempionāta garumā,jo tikai brīnums var liegt viņiem vinnēt šo čempi(precīzāk viņi paši sev,kā aizpērn finālā pret čehiem.)Tomēr brīnumi ,diemžēl, bieži nenotiek.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-13 08:49, pirms 12 gadiem
bendix rakstīja: nea,esmu normāls savas valsts iedzīvotājs,kurš tic saviem vīriem līdz pēdejam.
Tikai neaizmirsti, ka nepietiek ar savu vīru varoņdarbiem vien šoreiz. Ja norvēģi nepaspēj punktus vāciešiem/dāņiem. Bet tas jau offtopiks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-13 09:08, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Ja uz šo rezultātu skatās caur pasaules čempionāta prizmu,tas nozīmē ,ka zviedri saņem vēl vienu triecienu,jo cerības pastiprināt vārtsargu līniju ar Hendriku Lundkvistu pazūd tālēs zilajās,bet sarkanai mašīnai palīgā var braukt A.Sjomins un A.Ovečkins.Tagad krieviem un viņu līdzjutējiem svētki visā pasaules čempionāta garumā,jo tikai brīnums var liegt viņiem vinnēt šo čempi(precīzāk viņi paši sev,kā aizpērn finālā pret čehiem.)Tomēr brīnumi ,diemžēl, bieži nenotiek.
Es gan nesteigtos ar priekšlaicīgiem secinājumiem, jo RU izlase pagaidām ir viena aktiera (Malkina) teātris. Kurš galvenais treneris atradīs zāles pret viņu, tā vadītā izlase kļūs par čempioniem.
Sjominam un Ovečkinam vel stāv priekšā iespēlēties Zinatula spēles shēmās, bet viņiem atvēlētais laiks var izrādīties par īsu.
Pie viena jāskatās kurā PČ stadijā krieviem pretim varētu nākt CAN un FIN. Kā pierādija pagājušais PČ, tad krieviem pēc uzvaras pār CAN pietrūka emocijas lai cīnītos ar FIN.
, 2012-05-13 09:10, pirms 12 gadiem
>>>kharlamovs32
Principā hokeja taktikā neko jaunu neizdomās un visiem ir zināma vajadzīgā komandas komplektācija,lai uzvarētu ,un tas nozīmē,ka komandā obligāti jābūt vismaz vienai maiņai,kura staipīs klavieres.Nav šaubu,ka Zinatula zina ko dara.Pie tam viņam vēl laiks būs eksperimentiem 1/4 finālā.
, 2012-05-13 09:12, pirms 12 gadiem
Protams prieks par Rangers uzvaru,viņi to vairāk bija arī pelnījuši.Bet krieviem vienīgajiem no lielajām izlasēm atkal PČ būs optimālais sastāvs un viņi noteikti būs favorīti un jebkura vieta zemāk par pirmo būs brīnums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-13 09:26, pirms 12 gadiem
kur oveckins un somins tur zaudejums garantets, rus nevajag vinus jau ta ir laba spele
, 2012-05-13 09:26, pirms 12 gadiem
>>>Namejs 9999
Nu,nu.Nesteigties ar secinājumiem der protams iegaumēt visiem.Tomēr tu jau arī izdari priekšlaicīgus secinājumus.Krievi šobrīd parādīja spēku tikai vienā,bet viņiem svarīgā spēlē un vēl jau Dacjuks pat kārtīgi spēlēt nav sācis,jo nav tādas vajadzības.Viena aktiera teātris tas ir tikai līdz šim brīdim,jo kad sāksies izslēgšanas spēles,tad sāks dziedāt sarkanais KORIS un apturēt viņus būs fantastiski grūti.Varbūt kanādieši,varbūt somi un arī tikai tad ,ja būs stiprāki raksturā,bet raksturā krievus pārspēt grūti.Vienīgi ,viņi paši var sevi pazudināt, un to sevišķi labi saprot "kharlamovs",tieši tāpēc viņš cenšās "salmiņu paklāt" Man toties bieži gadās kļūdas prognozēs,tāpēc droši lieku uz krievu uzvaru P.čempī
, 2012-05-13 09:39, pirms 12 gadiem
>>>kharlamov
Nu ,kas attiecās uz komplektāciju,tad īpaši korekts tu neesi.Protams uz šo brīdi zviedriem tiešām varbūt pat labāks sastāvs uz papīra,kā krieviem,bet viss tas izmainīsies atbraucot vašingtoniešiem.Pie tam zviedriem 5 spēlētāji traumēti,bet Fanzena iztrūkums izlasei sevišķi būs jūtams.Varbūt spēlēs ar sejas sargu un savu salauzto degunu?Bekstrēms bija ilgu laiku traumēts un es esmu pārliecināts,ka Capitals nedos atļauju viņam spēlēt.Tas par zviedriem.Kanādiešu sastāvā 7 spēlētāji dzimuši deviņdesmitajos gados un diez vai no viņiem šeit tiek prasīta uzvarēt par katru cenu.Viņi gatavojās olimpiādei(krievi arī,tāpēc Tarasenko sēž malāSomi? Nu viņu komplektāciju ar krievu ,salīdzināt būtu vienkārši nekorekti.Ak ,jā.Satāvā taču 13 pasaules čempioni.Tad ganTikai brīnumi bieži nenotiek un tāpēc tie arī ir brīnumi.
, 2012-05-13 09:46, pirms 12 gadiem
Gaidu Girgensonu pie Caps
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-13 09:48, pirms 12 gadiem
ovečking go uz izlasi.
Slēpts komentārs: Lāsma21
, 2012-05-13 10:05, pirms 12 gadiem
Vispār interesanti, ja jebkura no šīm četrām komandām paņems Stenliju, tad play-off MVP varētu piešķirt pārsvarā tikai vārtsargiem, nav tādu izteiktu uzbrukuma līderu nevienā no šīm komandām, varbūt Devils Kovaļčuks, bet citur gan neviens.
, 2012-05-13 10:11, pirms 12 gadiem
bendix rakstīja: nea,esmu normāls savas valsts iedzīvotājs,kurš tic saviem vīriem līdz pēdejam.
tad sāc ticēt vāciešiem un dāņiem Bez viņiem Latvijai līdz ceturtdaļfinālam kā līdz mēnesim.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-13 10:21, pirms 12 gadiem
Kharlamovs 32 rakstīja: Malači Rangers. Par Vašingtonas ērgļu pievienošanos Rus izlasei divejādas sajūtas,vai būs palīgi,vai tieši otrādi zvaigznes kas negribēs skriet pa visu laukumu atstrādājot aizsardzībā.
Tās ir krievu problēmas, bet man liekas, ka saikne Ovečkins-Malkins čempjos tā īsti sevi nav attaisnojusi. Par aizsardzību mazāka "bēda", tāda maiņa spēlēs uzbrukuma zonā. Runa ir par ripas sadali un partnera virzīšanu bīstamam metienam. Neesmu gaišreģis, tomēr esmu pārliecināts, ar Ovečkinu, tās skaistās izspēles (Mal-Pop-Mal un ideāls gols zviedru vārtos) nebūtu. Ovi būtu bliezis pats un atpakaļ diezin vai Mal būtu devis!
Vairākums gan patiešām graujošs, tur nav ko piebilst!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-13 10:26, pirms 12 gadiem
bālais rakstīja: Tās ir krievu problēmas, bet man liekas, ka saikne Ovečkins-Malkins čempjos tā īsti sevi nav attaisnojusi. Par aizsardzību mazāka "bēda", tāda maiņa spēlēs uzbrukuma zonā. Runa ir par ripas sadali un partnera virzīšanu bīstamam metienam. Neesmu gaišreģis, tomēr esmu pārliecināts, ar Ovečkinu, tās skaistās izspēles (Mal-Pop-Mal un ideāls gols zviedru vārtos) nebūtu. Ovi būtu bliezis pats un atpakaļ diezin vai Mal būtu devis!
Vairākums gan patiešām graujošs, tur nav ko piebilst!
Kāpēc jūs visi esat tik droši, ka Ovi vispār brauks uz izlasi?
Bet Malkinu ar viņu noteikti nevajag likt kopā, Malkinam vajag tāda stila partnerus kādi viņam ir Pitsburgā Džeims Nīls un Kunics, kas vienlīdz labi māk gūt vārtus un veidot spēli, padot piespēli. Ovi ir izteiktāks vārtu guvējs.
, 2012-05-13 10:30, pirms 12 gadiem
Lāsma21 rakstīja: Vispār interesanti, ja jebkura no šīm četrām komandām paņems Stenliju, tad play-off MVP varētu piešķirt pārsvarā tikai vārtsargiem, nav tādu izteiktu uzbrukuma līderu nevienā no šīm komandām, varbūt Devils Kovaļčuks, bet citur gan neviens.
B. Richards un D. Browns nav tik talu aiz muguras saviem vartsargiem MVP race'aa.
, 2012-05-13 10:33, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Ja uz šo rezultātu skatās caur pasaules čempionāta prizmu,tas nozīmē ,ka zviedri saņem vēl vienu triecienu,jo cerības pastiprināt vārtsargu līniju ar Hendriku Lundkvistu pazūd tālēs zilajā
Neesmu sekojis lidzi zinjam, bet biju diezgan parliecinats, ka Lundkvists pec divam 7 spelju serijam uz PCh neskries.
, 2012-05-13 10:33, pirms 12 gadiem
Vašingtonai pat nevajadzēja būt play-off! Bet nu papriecājās un tgd pietiek, lai kravā mantas
Rangers malači!
, 2012-05-13 10:35, pirms 12 gadiem
Kads kovi pasties pec vartu guvumiem brauns drizak
Floridas spēlētāji pēc vārtu guvuma. Foto: USA Sports Today. Scanpix

Forslings ar vēliem vārtiem nodrošina "Panthers" vietu Stenlija kausa pusfinālā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā otro kārtu pārvarējusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv latvietis Uvis Jānis Balinskis. "Panthers" sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspēja Bostonas "Bruins", gūstot uzvaras vārtus izšķirošajā mačā vien pusotru minūti pirms pamatlaika beigām (2:1).
"Rangers" hokejisti. Foto: AP/Scanpix

Kraideram hat-trick, četri vārti 3. periodā ieved ''Rangers'' konferences finālā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) par pirmo Austrumu konferences finālisti Stenlija kausa izcīņā kļuvusi Ņujorkas ''Rangers'', kas trešajā periodā guva četrus vārtus un apspēlēja Karolīnas ''Hurricanes'' ar 5:3, triumfējot arī sērijā ar 4-2.
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix
38

Šilovam 21 atvairījums, Millers pēdējā minūtē izrauj ''Canucks'' uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā trešo uzvaru svinēja Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas ar 3:2 pārspēja Edmontonas ''Oilers'', sērijā izvirzoties priekšā ar 3-2.