Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Foto: Saeimas spīkere: "Latvija ir bobsleja, kamaniņu un skeletona lielvalsts"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Saeimas namā šodien viesojās Latvijas bobsleja, skeletona un kamaniņu sporta komandas. Seimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece piektdien pateicās par augstajiem sasniegumiem pasaules un Eiropas čempionātos, kā arī Pasaules kausā ziemas sporta veidos aizvadītajā sezonā, nesot Latvijas vārdu pasaulē.

"Jūs šobrīd esat mūsu varoņi un paraugs mūsu jauniešiem, kuri redz, ka tikai ar lielu darbu var sasniegt izcilus panākumus. Daudzi šajā sezonā skatījās pasaules kartē, lai saprastu, kur ir Latvija - tā lielā bobsleja, kamaniņu sporta un skeletona lielvalsts," atzina valsts likumdevēja priekšsēdētāja (saeima.lv).

I.Mūrniece sportistiem, treneriem, mediķiem, komandu tehniskajiem darbiniekiem un federāciju pārstāvjiem pasniedza Saeimas priekšsēdētājas atzinības rakstus un Latvijas eiro monētu komplektus, kas veltīti Latvijas prezidentūrai Eiropas Savienības Padomē.

Foto:
Vladislavs Proškins, F64
Ernests Dinka, Saeimas Kanceleja, saeima.lv
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-03-13 18:11, pirms 9 gadiem
pilniiba piekriitu.Butu labaak atzinusi ka veelas lai LV izstaajas no ES.Ar savu politisko darbiibu vina to veicina.

  -3 [+] [-]

, 2015-03-13 18:58, pirms 9 gadiem
Novusa, bļitkošanas un blakusvāģu motokrosa arī... marginālu sporta veidu lielvalsts.

Un tikai tagad nevajag nodrillēto plati likt - a tas ir Olimpiskais sporta veids, mēs tu jau sen pa priekšu maisāmies.

Ziemas Olimpiskās spēles pašas pa sevi ir pārpratums, kas ir izveidots tikai tāpēc, lai būtu visur propogandētā vienlīdzība un ziemas sporti neapvainotos (+kaut ko nopelnītu). Ziemas Olimpiādē ir tikai 15 sporta veidi (pret 41 vasarā), jo vienkārši NAV TO SPORTA VEIDU, KAS VAR IZPILDĪT SOK normatīvus. Tāpēc visi, kas kaut cik ir uz to pusi, arī tiek uzņemti, jo pretējā gadījumā Ziemas Olimpiādi rīkot vispār būtu bezjēdzīgi.

Starp citu, paskatieties kāda cīņa notiek par iekļūšanu vasaras Olimpiādes programmā sporta veidiem. Un tagad atbildiet lūdzu kad par kādu jaunu sporta veidu runāja ziemas spēļu sakarā?

Tad lūk, pēdējais atjauninājums Ziemas OS programmā bija 2002. gadā, kad uzņēma (būšu korekts - atjaunoja)... pareizi, skeletonu.
Tad vēl deviņdesmitajos bija iekļauti programmā frīstaila slēpošana, snoubords, kērlings un šorttreks. Viss. Ziemas OS ir atsevišķu valstu (bagātu) iegriba vēlreiz paspēlēties ar muskuļiem, t.i., ne tikai reizi četros gados.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-14 10:16, pirms 9 gadiem

Komentārs par 22. attēlu

[quote simply_the_beast]
Novusa, bļitkošanas un blakusvāģu motokrosa arī... marginālu sporta veidu lielvalsts.

Un tikai tagad nevajag nodrillēto plati likt - a tas ir Olimpiskais sporta veids, mēs tu jau sen pa priekšu maisāmies.





1.Ziemas spēles skatīties ir aizraujošāk.
2.Visi sportisti ir profesionāļi savā sportā.
3.Tu piemirsi ,ka katrā sporta veidā ir vairākas disciplīnas.
Un ko tu labu esi savā dzīvē izdarījis ,neskaitot to ka māki nolikt citus.
Nedomāju ,ka tu neskaties ziemas spēles ,bet ar nepacietību gaidi tikai vasaras spēles ,lai atkal redzētu ,kā boksa ringā sitas k-kādi amatieri,vai pa futbola laukumu skraida k-kādi nepazīstami puišeļi līdz noteiktam vecumam,vai arī skaties četras stundas kā minās ar visādiem farmācijas brīnumiem piekačāti riteņbraucēji u.t.t.