Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makenzijam skaisti vārti Floridas uzvarā, "Sharks" atstāj sausā Nešvilu

Rolands Eliņš

Makenzijam skaisti vārti Floridas uzvarā, "Sharks" atstāj sausā Nešvilu
Dereku Makenziju apsveic Šons Torntons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā iespēju pārņemt tās vadību neizmantoja Nešvilas "Predators", kura viesos palika sausā pret Sanhosē "Sharks" (0:2). Neveiksmes arī Austrumu līderēm "Lightning" un "Canadiens", savukārt Dereks Makenzijs palīdzēja "Panthers" ar 4:2 apspēlēt "Jets" un izcēlās ar lielisku vārtu guvumu.

Makss Pačioretī ar vārtiem mazākumā un vairākumā izvirzīja "Canadiens" vadībā 2:0 pret viesiem no Otavas jau devītajā minūtē. Pačioretī šosezon var lepoties jau ar 33 vārtiem, kas ir dalīts ceturtais labākais rādītājs NHL, taču spēles turpinājumā ne viņam, ne "Canadiens" īpaši neveicās - "Senators" guva piecus bezatbildes vārtus, trīs punkti (2+1) aizsargam Ērikam Karlsonam, un Otava sagādāja Monreālai piekto zaudējumu pēdējās desmit spēlēs.

"Canadiens" gan joprojām ir Austrumu konferences virsotnē, jo savu iespēju neizmantoja arī "Lightning", pamatlaikā spēlējot neizšķirti ar "Bruins", bet pēc tam piekāpjoties pēcspēles metienos. Gan Tampai, gan Monreālai šobrīd pa 91 punktam, tikpat Austrumos arī Ņujorkas "Rangers".

Arī Rietumu konferencē pēc šīs nakts spēlēm trim komandām - "Predators", "Ducks" un "Blues" - ir pa 91 punktam. Nešvilas "Predators" viesos nespēja gūt vārtus pret Sanhosē "Sharks" un zaudēja 0:2 (uzvaras vārti Tomāša Hertla rēķinā). Vārtus nespēja gūt arī Sentluisas komanda, jo papildlaiks pret "Flyers" noslēdzās ar 0:0, taču pēcspēles metienos "Blues" tomēr paņēma divus punktus.

Savukārt Floridas "Panthers" ar 4:2 pārspēja Vinipegas "Jets", tādējādi izstumjo to no Rietumu "wild card" pozīcijām. "Jets" vietu nu ieņēmusi "Kings", kas šonakt apspēlēja Ronalda Ķēniņa "Canucks", savukārt "Panthers" ir sešu punktu attālumā no "play-off" zonas Austrumos. Šīs nakts spēlē Florida izcēlās ar ļoti skaistu pirmo vārtu guvumu, kad Deivs Bolands, piespiests pie borta, pamanījās izdarīt piespēli pagriezienā, bet Dereks Makenzijs kritienā paspēja aizsniegties līdz ripai un raidīt to vārtos.

Makenzijs kritienā noslēdz "Panthers" izspēli

NHL spēļu rezultāti, 13. marts

KomandasRez.KomandasRez.
Bruins-Lightning3:2 PMPenguins-Oilers6:4
Hurricanes-Stars3:5Canadiens-Senators2:5
Red Wings-Blue Jackets1:3Panthers-Jets4:2
Blues-Flyers1:0 PMAvalanche-Devils2:1 P
Canucks-Kings0:4Coyotes-Blackhawks1:2
Sharks-Predators2:0

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  -2 [+] [-]

, 2015-03-13 12:30, pirms 9 gadiem
Vārti jau skaisti tik atkārtojumā skatoties smiekli sanāca par kārtējo vārtsarga tēlojumu

Rezultāti labi, gandrīz visi austrumu līderi zaudē

  +1 [+] [-]

, 2015-03-13 14:33, pirms 9 gadiem
Chris_Drury rakstīja: Vārti jau skaisti tik atkārtojumā skatoties smiekli sanāca par kārtējo vārtsarga tēlojumu

Rezultāti labi, gandrīz visi austrumu līderi zaudē
Vārtsargs netēloja. To sauc par inerci!