Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Čavi uzvarā pār "Milan" atkal guvis nelielu savainojumu

Agris Suveizda

Čavi uzvarā pār "Milan" atkal guvis nelielu savainojumu
Čavi Ernandess
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" paziņojis, ka Čavi Ernandess savainojuma dēļ nevarēs piedalīties nākamajā "La Liga" mačā pret "Rayo Vallecano". Ernandess diskomfortu sajuta vakardienas uzvarā pār "Milan" (4:0), un šodien veiktās pārbaudes apstiprināja, ka futbolistam ir neliels savainojums.

"Čavi Ernandess augšdelma divgalvu muskuļa pārslodzes dēļ izlaidīs svētdienas līgas spēli pret "Rayo Vallecano". Otrdienas spēles pret "Milan" beigās futbolists augšdelma divgalvu muskulī sajuta diskomfortu, un pārbaudes trešdien apstiprināja, ka Čavi pārslodzes dēļ izlaidīs nedēļas nogales maču "Camp Nou"," teikts kluba paziņojumā.

Čavi pavisam nesen iedzīvojās augštilba savainojumā, kā dēļ zem lielas jautājuma zīmes bija viņa dalība vakardienas Čempionu līgas atbildes spēlē pret "Milan". Čavi izlaida divus "La Liga" mačus pret Madrides "Real" (1:2) un Lakorunjas "Deportivo" (2:0), bet pēdējā brīdī pārbaudēs Čavi tika dota zaļā gaisma spēlēšanai pret "Milan".

"Barcelona" ar 71 punktu 27 spēlēs ir Spānijas čempionāta līdere un par attiecīgi 13 un 14 punktiem apsteidz Madrides klubus "Real" un "Atletico". Čempionu līgā Katalonijas grands spēja atspēlēt deficītu un ar 4:0 savā laukumā pieveikt Itālijas "Milan" (divu spēļu summā - 4:2). Čavi vakar aizvadīja pilnas 90 minūtes un rezultatīvi asistēja pirmo un trešo vārtu guvumā.

Izmantotie resursi:
Official FC Barcelona Web Site - Barça |...

     [+] [-]

, 2013-03-13 18:10, pirms 11 gadiem
Kas ir kājas augšdelms?

  +1 [+] [-]

, 2013-03-13 18:20, pirms 11 gadiem
Maneejs rakstīja: Kas ir kājas augšdelms?
Puis` , kur tu izdomāji, ka tas ir kaut kas saistīts ar kājām?

     [+] [-]

, 2013-03-13 18:27, pirms 11 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: Puis` , kur tu izdomāji, ka tas ir kaut kas saistīts ar kājām?
Labojot rakstu, bija palicis vārds "kāja". Defekts jau ir novērsts, paldies Maneejs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-13 20:59, pirms 11 gadiem
Njā, 33 gadu vecumā reti kurš spēj izvairīties no traumām. Jāsāk vairāk rotēt un domāt par paaudžu maiņu. Ko saka "Barca" līdzjutēji? Fabregass vai Tjagu?

  +1 [+] [-]

, 2013-03-13 21:03, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: Xavi vecs jau,traumas saak liist aara
Jā vajadzētu droši vien palaist (padzīt) no komadas, vai ne? Kā Real izdarīja piemēram ar Raulu (savu labāko laiku simbolu) , vai Chelsea ar Drogbu vai gatavojas izdarīt ar Lampardu... Tikai dzīves ironijā ir tāda, ka Drogba jau otro gadu pēc kārtas spēlēs 1/4 finālā, kamēr aristrokrāti velns viņ zin vai rumānus pieveiks līgu zemāk....

     [+] [-]

, 2013-03-13 21:34, pirms 11 gadiem
"Virs Siksta kapelas trešdienas vakarā pacēlušies balti dūmi, kas nozīmē, ka ievēlēts jaunais pāvests. Tas ir līdzšinējais Buenosairesas arhibīskaps Horhe Mario Bergoljo no Argentīnas."

Tad jau Argentīnas izlasei paveiksies

     [+] [-]

, 2013-03-13 22:45, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Njā, 33 gadu vecumā reti kurš spēj izvairīties no traumām. Jāsāk vairāk rotēt un domāt par paaudžu maiņu. Ko saka "Barca" līdzjutēji? Fabregass vai Tjagu?
drīzāk jau Thiago,Fabs vairāk ir tendēts uz skriešanu uz priekšu un visai bieži aizmirst atgriezties aizsardzībā,kas Xavi ir viens no trumpjiem,bet esmu pārliecināts,ka laukumā izies Fabs,lai nesāk kurnēt un nebojā mikroklimatu(jau pret Millan sēdēja malā)

     [+] [-]

, 2013-03-13 23:06, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: Xavi vecs jau,traumas saak liist aara
Lai cik vecs ari butu,Tevi ka bernu apspeles .