Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

''Golden Knights'' trešajā periodā grauj ''Ducks'', ''Oilers'' sakāve Monreālā

''Golden Knights'' trešajā periodā grauj ''Ducks'', ''Oilers'' sakāve Monreālā
Džeks Aikels. Foto: Lucas Peltier/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) svētdienas vakarā norisinājās četras spēles. Lasvegasas ''Golden Knights'' trešajā periodā guva piecus vārtus, sagraujot Anaheimas ''Ducks'', bet Edmontonas ''Oilers'' cieta sakāvi Monreālā.

• Lasvegasas ''Golden Knights'' izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, savā laukumā ar 7:2 sakaujot Anaheimas ''Ducks''.

• Pēc spēlētām 40 minūtēm mājinieki atradās vadībā ar 2:1. Trešajā trešdaļā vegasieši guva piecus vārtus nepilnu desmit minūšu laikā, nodrošinādami graujošu panākumu.

• Ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli uzvarētājiem izcēlās Džeks Aikels, Šī Teodors, Maiks Amadio, Fils Kesels un Viljams Keriē.

• Otra vājākā Austrumu konferences vienība Monreālas ''Canadiens'' savā laukumā sagrāva vienu no vadošajām Rietumu komandām Edmontonas ''Oilers'' – 6:2.

• Mača vidū Džošs Andersons realizēja skaitlisko vairākumu, panākdams 3:0.

• Ar diviem vārtiem uzvaru kaldināja Džordans Heriss. 22 gadus vecajam amerikānim tie bija attiecīgi trešie un ceturtie vārti viņa NHL karjerā.

• Sanhosē ''Sharks'' izbraukumā Vašingtonā ar 4:1 apspēlēja vietējo ''Capitals''.

• Sietlas ''Kraken'' viesos nosargāja uzvaru pār Filadelfijas ''Flyers'' ar 4:3.

• Divi vārti uzvarētāju rindās Džeidenam Švarcam.

NHL spēles

SpēleRezultāts
Canadiens – Oilers6:2
Flyers – Kraken3:4
Capitals – Sharks1:4
Golden Knights – Ducks2:7

Artūrs Šilovs un Jans Kols. Foto. AFP. Scanpix
32

Šilovs fantastiski glābj, tomēr "Canucks" ceļš pretī Stenlija kausam noslēdzies

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadīta sērijas septītā spēle starp Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvēto Vankūveras "Canucks" un Edmontonas "Oilers", kuras rindās spēlē Konors Makdeivids. Pateicoties trīs gūtajiem vārtiem otrajā periodā, "Oilers" svinēja panākumu ar 3:2, bet "Canucks" sezona noslēdzās.
Riks Tokets. Foto: AP/Scanpix

''Canucks'' galvenais treneris: ''Faniem ir, par ko lepoties''

Pēc zaudējuma Stenlija kausa otrās kārtas izšķirošajā mačā pret Edmontonas ''Oilers'' vilšanos neslēpa Vankūveras ''Canucks'' pārstāvji. Lai arī vīlies, komandas galvenais treneris Riks Tokets uzsvēra, ka kluba faniem ir iemesls lepoties.
Davids Pastrņāks (#88). Foto: AP/Scanpix
4

NHL zvaigzne Pastrņāks kopā ar Zahu jau ielidojuši Čehijā un pastiprina mājiniekus

Pasaules hokeja čempionāta saimniece Čehija bija atstājusi brīvas vietas sastāvā iespējamiem pastiprinājumiem no Nacionālās hokeja līgas un šajā pēcpusdienā tādus arī sagaidīja – pēc Bostonas "Bruins" izstāšanās Stenlija kausa otrajā kārtā palīgā valstsvienībai steiguši uzbrucēji Davids Pastrņāks un Pavels Zaha.