Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Indrašis: ''Nevar uzvarēt spēli, ja tev iemet piecus vārtus''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Indrašis: ''Nevar uzvarēt spēli, ja tev iemet piecus vārtus''
Miks Indrašis. Foto: LHF

LETA. Mēs spēlējam, lai uzvarētu katrā spēlē, un rezultāts nav tāds, kā gaidīts, pēc trim zaudētām spēlēm Pekinas olimpisko spēļu turnīrā sacīja Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Miks Indrašis.

Sarunā ar olimpisko spēļu organizatoriem Indrašis atzinis, ka "tas nav tas, ko gaidījām. Mēs spēlējam, lai uzvarētu katrā spēlē".

"Tomēr galvenās spēles mums vēl ir priekšā, tādēļ mums ir jāceļ galvas augšā. Mēs vēl visu varam izcīnīt," optimismu nezaudēja spēlētājs. Indrašis atzina, ka svētdien spēle pret Slovākiju Latvijas izlasei bijusi grūta.

"Nevar uzvarēt spēli, ja tev iemet piecus vārtus. Tādēļ mums ir nedaudz jāuzlabo sava zona un izgājieni uz vārtiem. Mums ir jāspēlē arī uzbrukumā," klāstījis uzbrucējs.

Indrašis, kurš spēles pret Slovākiju 43. spēles minūtē samazināja vārtu starpību līdz minimumam 2:3, teica, ka Latvijas izlase ir jutusi, ka var izlīdzināt rezultātu. "Tomēr mums tā, kā mēs spēlējām trešajā periodā, ir jāspēlē katra spēle no paša tās sākuma," secināja sportists,

Uz jautājumu, kā Latvijas izlase varētu uzlabot sniegumu tieši spēļu sākumā, Indrašis sacīja, ka "tas ir mūsu galvā. Mums ir ātrāk jāsāk koncentrēties, ātrāk jāuzvar cīņas, mums ir sevi jāieslēdz, ar kaut kādām ķermeņa pārbaudēm vai kaut ko ir jāsāk darboties. Jāiepliķē vienam otru, jāiesit pretinieku puišiem, tā ir jānoskaņo sevi spēlei".

"Mēs vienkārši nebijām gatavi šodienas spēlei," atzina Rodrigo Ābols, kurš Laura Dārziņa vietā svētdien pildīja komandas kapteiņa pienākumus. Viņš piebilda, ka spēlē pret Slovākiju "daudz kas nogāja greizi". Ābols teica, ka salīdzinājumā ar Zviedrijas un Somijas izlasēm slovāki sākuši spēli aktīvāk, nedodot iespēju Latvijas izlasei spēlēt sev ērtākā stilā.

Jau vēstīts, ka Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Pekinas olimpisko spēļu hokeja turnīra trešajā mačā ar rezultātu 2:5(1:1, 0:2, 1:2) cieta neveiksmi pret Slovākiju.

Pirmajā grupas spēlē Latvija ar 3:2 piekāpās Zviedrijai, kam sekoja zaudējums Somijai ar 1:3. C apakšgrupas līderi spēlē svētdien Somija ar rezultātu 4:3 (0:0, 0:3, 3:0, 1:0) pagarinājumā uzvarēja Zviedriju.

Panākums ļāva Somijai izcīnīt uzvaru C apakšgrupā. Komanda trīs spēlēs izcīnījusi astoņus punktus. Otrajā vietā ir Zviedrija ar septiņiem punktiem trīs spēlēs, trešajā vietā ir Slovākija ar trim punktiem, bet Latvija apakšgrupā ieņem pēdējo vietu, trīs spēlēs pie punktiem netiekot.

Triju grupu uzvarētājas un labākās otrās vietas ieguvējas uzreiz iekļūs ceturtdaļfinālā, bet pārējās astoņas komandas izslēgšanas spēlē noskaidros atlikušās ceturtdaļfināla dalībnieces.

Pekinas olimpiskās spēles notiks no 4. līdz 20.februārim.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas saites:

Pekinas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

  +9 [+] [-]

, 2022-02-13 17:19, pirms 2 gadiem
Var gan, čehi vakar krievus uzvilka ielaižot piecus...

  +2 [+] [-]

, 2022-02-13 17:21, pirms 2 gadiem
gahhans rakstīja: Var gan, čehi vakar krievus uzvilka ielaižot piecus...
Šāda spēle nav mūsu CIENĪGA. Mēs cienām spēles, kur mēs no 0:3, nenormāli sitoties, panākam 2:3. To es saprotu; tas ir īsti latviski ! CIENĪGI !

  +2 [+] [-]

, 2022-02-13 17:23, pirms 2 gadiem
Oi, Indraši, beidz muldēt labāk, bet sākat spēlēt hokeju nevis tizloties laukumā!

  +3 [+] [-]

, 2022-02-13 17:29, pirms 2 gadiem
Var, ja tu iemet sešus...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-02-13 18:01, pirms 2 gadiem
Man vel vakar uz nhl iemeta 5 ripas, bet es 8, kaut kā uzvarēju, vai tas ir EA Sports bugs?

     [+] [-]

, 2022-02-13 18:06, pirms 2 gadiem
Ko viņš mūld

  +2 [+] [-]

, 2022-02-13 18:36, pirms 2 gadiem
Ābols teica, ka salīdzinājumā ar Zviedrijas un Somijas izlasēm slovāki sākuši spēli aktīvāk, nedodot iespēju Latvijas izlasei spēlēt sev ērtākā stilā.

Tas jau norāda to,ka slovāki par galveno uzskatīja maču ar mums un savu paveica.Mēs te savulaik kritizējām ,ka Latvija PČ gatavojās vienai izšķirīgai spēlei,lai saglabatu vietu elitē.Mēs te spēlejam cienīgi ar zviedriem un somiem,bet vajadzīgo maču pakāšam bez variantiem.Tiesa,vai ceļš pret Vāciju un ASV būtu vieglāks ,nekā pret Dāniju un Krieviju.Redzēsim,kā tālāk klāsies slovākiem un kā mums.

     [+] [-]

, 2022-02-13 18:49, pirms 2 gadiem
Uzvarēt var, ja spēlē hokeju, nevis ar daiļslidošanu nodarbojas, tā taupīgi spēlē, kā ar dāņiem pārbaudes spēlē.

  +1 [+] [-]

, 2022-02-13 19:47, pirms 2 gadiem
stulba atruna, pareizāk būtu, ka nevar uzvarēt ja iemet tikai 1 vai max 2 ripas..... jau kurejā spēle ka iemet tikai 1 vai 2 ripas

     [+] [-]

, 2022-02-14 15:31, pirms 2 gadiem
Ozoliņš teiktu, ka var, jo 6:6 reiz bija OS pret Slovākiju.