Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Nacionālajā hokeja līgā nedebitējušais Balcers atgriežas fārmklubā

Agris Suveizda

Nacionālajā hokeja līgā nedebitējušais Balcers atgriežas fārmklubā
Rūdolfs Balcers
Foto: San Jose Barracuda

Nacionālās hokeja līgas komanda Sanhosē "Sharks" nosūtījusi latviešu uzbrucēju Rūdolfu Balceru atpakaļ uz fārmklubu Amerikas Hokeja līgā, vēstīts Sanhosē "Barracuda" mājaslapā.

Vakardien notikušajā spēlē Sanhosē "Sharks" bullīšos apspēlēja Anaheimas "Ducks" (3:2) un izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas. Tomēr nedz Balcers, nez zviedru aizsargs Tims Hēds, kurš ar viņu tika izsaukts vienlaikus un kurš lielāko sezonas daļu pavadījis tieši NHL, cīņai netika pieteikti. Arī Hēds tagad atgriezies fārmklubā. Sanhosē "Sharks" šonakt uzņems Arizonas "Coyotes" un ar 68 punktiem 56 spēlēs Rietumu konferencē ieņem sesto vietu.

Savā debijas sezonā AHL Balcers aizvadījis 44 spēles, guvis 12 vārtus un atdevis 19 rezultatīvas piespēles, kā arī sakrājis astoņas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu (-3). Debitants Balcers ir pārliecinoši labākais vārtu guvējs un arī rezultatīvākais "Barracuda" spēlētājs. Janvārī Balcers tika iekļauts AHL Visu zvaigžņu spēles dalībnieku sastāvā un pašā spēlē izcēlās ar diviem vārtu guvumiem.

"Sharks" draftēja Balceru 2015. gada vasarā ar 142. numuru piektajā kārtā, bet līgums ar jauno hokejistu tika noslēgts pagājušajā vasarā. Septembrī "Sharks" nosūtīja liepājnieku uz fārmklubu Sanhosē "Barracuda", kas spēlē AHL.

Tikmēr ECHL zaudējumu piedzīvoja Mārtiņa Dzierkala pārstāvētais Orlando "Solar Bears", kas ar 1:4 atzina "Nailers" pārākumu. Dzierkals izdarīja sešus metienus pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Izmantotie resursi:
SHARKS REASSIGN TIM HEED AND RUDOLFS BALCERS TO...
https://www.echl.com/stats/game-cen...

  +2 [+] [-]

, 2018-02-13 09:10, pirms 6 gadiem
Vismaz viņam nesanāk nekāda baigā ceļošana, abi klubi vienā pilsētā. Iespēja viņam noteikti pienāks, līgums uz vēl 2 gadiem, tā kā tikai jāturpina iesāktais.

  +3 [+] [-]

, 2018-02-13 09:34, pirms 6 gadiem
mxs rakstīja: Vismaz viņam nesanāk nekāda baigā ceļošana, abi klubi vienā pilsētā.
...un vienā hallē...

  +2 [+] [-]

, 2018-02-13 10:48, pirms 6 gadiem
Vai šādi izsaukumi nevarētu būt saistīti arī ar to, lai, vajadzības gadījumā, pieteiktu Balceru play-off spēlēm?

  +2 [+] [-]

, 2018-02-13 10:51, pirms 6 gadiem
(O_O) rakstīja: Vai šādi izsaukumi nevarētu būt saistīti arī ar to, lai, vajadzības gadījumā, pieteiktu Balceru play-off spēlēm?
nav tas saistīts ar play-off...

  +1 [+] [-]

, 2018-02-13 11:25, pirms 6 gadiem
(O_O) rakstīja: Vai šādi izsaukumi nevarētu būt saistīti arī ar to, lai, vajadzības gadījumā, pieteiktu Balceru play-off spēlēm?
Nē, viņi vajadzības gadījumā tāpat viņu var likt play-off (tāpat kā jebkuru citu AHL spēlētāju ar NHL līgumu).

  +1 [+] [-]

, 2018-02-13 11:34, pirms 6 gadiem
edzinss rakstīja: Nē, viņi vajadzības gadījumā tāpat viņu var likt play-off (tāpat kā jebkuru citu AHL spēlētāju ar NHL līgumu).
ja nekas nav mainījies, tad play-off nevar piedalīties tie spēlētāji, kuri aiztreidoti(paņemti no vaiveriem) pēc trade deadlaine, RFA ja parakstīti pēc 1.decembra, pārējie spēlētāji no sistēmas ar NHL līgumiem var piedalīties.
AHL tur gan ir savādak, uz trade dedlainu jābūt AHL rūsterī, lai varētu spēlēt play-off, tāpēc bieži notiek tās nosūtīšanas uz papīra, lai vajadzības gadījumā spēlet varētu AHL plejofos.
p.s. negribas rakties, bet šoreiz laikam bija daži spēlētāji zem jautājumas zīmes 11.februāra spēlei, tāpēc izsauca Balceru, lai vajadzības gadījumā aizstātu. Tāpat aizsargu Heed kopā izsauca, kopā aizsauca atpakaļ uzreiz pēc spēles...

  -1 [+] [-]

, 2018-02-13 11:52, pirms 6 gadiem
jā, nu šis bija dīvains solis, jo uzsaucot balceru uz augšu, barracuda spēles dienā palika ar 9 veseliem uzbrucējiem..

     [+] [-]

, 2018-02-13 12:24, pirms 6 gadiem
kādam jau jāceļo, visam jānodrošinās

  -1 [+] [-]

, 2018-02-13 12:37, pirms 6 gadiem
Diez tas pasapzinu cell?
Iedomaajos ja piemeeram, Balcers uz pasaules chempionatu ierastos ar piem., 4. NHL speelu pieredzi vai piemeeram bez taas. Reaali var runaat ka chalis ir daudz labaaks... ?

  +3 [+] [-]

, 2018-02-13 13:42, pirms 6 gadiem
ANDZA84 rakstīja: Diez tas pasapzinu cell?
Iedomaajos ja piemeeram, Balcers uz pasaules chempionatu ierastos ar piem., 4. NHL speelu pieredzi vai piemeeram bez taas. Reaali var runaat ka chalis ir daudz labaaks... ?
Labāks vai nē - hvz, bet pieredze vienmēr ir noderīga.

     [+] [-]

, 2018-02-13 16:47, pirms 6 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку.Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину.Тeперь жeнa тожe зaхoтeлa попpoбовать увидeв мой peзультат. Вот тот блог--- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?