Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Remzijs līdz sezonas beigām apstiprināts QPR galvenā trenera amatā

Agris Suveizda

Remzijs līdz sezonas beigām apstiprināts QPR galvenā trenera amatā
Kriss Remzijs
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs QPR savā mājaslapā oficiāli paziņojis par līdzšinējā galvenā trenera pienākumu izpildītāja Krisa Remzija apstiprināšanu amatā līdz sezonas beigām.

"Pēc Harija Rednapa atkāpšanās mana vēlme bija atrast pareizo personu šim darbam, un domājam, ka Kriss ir ideāls kandidāts," mājaslapā citēts kluba vadītājs Tonijs Fernandess. "Īsajā laikā, ko pavadījis vadībā, viņš ir pārsteidzis ikvienu, un noteikti ticu, ka viņš ir pareizais cilvēks, kuram, plecu pie pleca strādājot ar [sporta direktoru] Lesu Fērdinandu, uzticēt komandas vadīšanu līdz sezonas beigām."

"Kriss ietilpst mūsu ilgtermiņa plānos, un viņam tagad būs iespēja pierādīt savu vērtību," Fernandess turpināja. "Vietas nosargāšana Premjerlīgā ir mūsu īstermiņa prioritāte, bet vidējā termiņā un ilgtermiņā vēlamies, lai klubā viss būtu sakārtots, sākot ar akadēmiju, lai klubam būtu sava filozofija un lai tas viss tiktu nodots arī nākamajām paaudzēm. "

QPR kopš Harija Rednapa atkāpšanās no amata 3. februārī aizvadījusi divas spēles. Pirmajā mačā savā laukumā ar 0:1 tika zaudēts "Southampton", bet 10. februārī QPR viesos ar 2:0 pārspēja "Sunderland", pēc 11 zaudējumu sērijas beidzot izcīnot pirmo uzvaru izbraukumā šajā sezonā.

QRP ar 22 punktiem 25 spēlēs Anglijas Premjerlīgā ieņem 17. vietu, apsteidzot "Aston Villa" (22), "Burnley" (21) un "Leicester" (17). Nākamo spēli QPR aizvadīs 21. februārī, kad viesosies pie "Hull".

Izmantotie resursi:
Chris Ramsey appointed QPR Head Coach until the...

     [+] [-]

, 2015-02-13 23:04, pirms 9 gadiem
Savukārt Kerolam iespējams sezona beigusies! Žēl gan, bija labi atguvies no iepriekšējās traumas.

     [+] [-]

, 2015-02-13 23:09, pirms 9 gadiem
QPR 21.feb spēlēs izbraukumā.

     [+] [-]

, 2015-02-13 23:11, pirms 9 gadiem
Speciaalists rakstīja: QPR 21.feb spēlēs izbraukumā.
Paldies.