Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Adelaidas "WTA 500" pusfināli nenotiek spēlētāju atteikšanās dēļ

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Adelaidas "WTA 500" pusfināli nenotiek spēlētāju atteikšanās dēļ
Veronika Kudermetova. Foto: Prensa GDL Open 2022 / guadalajaraopen.com

Austrālijā notiekošajā Adelaidas "WTA 500" otrajā turnīrā bez cīņas šodien finālā iekļuva Belinda Benčiča un Darja Kasatkina.

Adelaidas "WTA 500" pusfināli

Abas spēles nenotika spēlētāju atteikšanās dēļ.

16. janvārī sāksies "Australian Open" jeb gada pirmais "Grand Slam", līdz ar to tenisistes šobrīd nav ieinteresētas riskēt ar veselību.

Spānijas pirmā rakete Paula Badosa (WTA 11.) labā augšstilba savainojuma dēļ atteicās cīnīties pret neitrālo sportisti Darju Kasatkinu (WTA 8.).

Ja gaidāmajā "Australian Open" mūsu tenisa flagmane Aļona Ostapenko (WTA 18.) iekļūs trešajā kārtā, tad tur ir iespējama spēkošanās ar minēto spānieti.

Neitrālā sportiste Veronika Kudermetova (WTA 9.) kreisās gūžas savainojuma dēļ atteicās no mača pret Šveices pirmo raketi Belindu Benčiču (WTA 13.).

Kopš pagājušā gada sākuma Kudermetova vienspēlēs ir izteikta pasaules līdere pēc uzvaru skaita dēļ pretinieces izstāšanās vai atteikšanās (viņai ir 9 tādas uzvaras, tuvākajai sekotājai - 5).

Adelaidas finālā tādējādi iekļuva Kasatkina un Benčiča.

Hobārtas "WTA 250" pusfināli

Tasmānijas lielākajā pilsētā notiekošajā turnīrā itāliete Elizabeta Kočareto (#67) ar 7:5, 4:6 un 6:1 pārspēja amerikānieti Sofiju Keninu (#280), bet amerikāniete Lorena Deivisa (#84) ar 6:3 un 6:3 uzvarēja neitrālo sportisti Annu Bļinkovu (#72).

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

     [+] [-]

, 2023-01-13 13:31, pirms gada
Elizabete kā darbīgs rūķītis jau tikusi līdz top50 un WTA 250 finālam. Junioru karjeras sākumā zaudēja pat mūsu Danielai.

Abas mūsu 2.līmeņa zvaigznes gadu sāka ar zaudējumiem pret zemāka līmeņa spēlētājām. Krīzīte turpinās.