Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: Atkal mājās - "Dinamo" ar uzvaras vēlmi sagaida tālos viesus

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: Atkal mājās - "Dinamo" ar uzvaras vēlmi sagaida tālos viesus
Kails Vilsons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pirmoreiz Rīgā būs iespējams vērot KHL debitantes Vladivostokas „Admiral” hokejistu izpildījumu, kuri 19:30 uzsāks maču pret Rīgas „Dinamo”. „Dinamo” rindās gan vēl nebūs jaunieguvuma vai, pareizāk sakot, atkalieguvuma Laura Dārziņa, taču sekmīgi noslēgtais izbraukums var kalpot kā laba motivācija pirmajai mājas spēlei šogad.

Čeļabinskas spēles 25. minūtē likās, ka šis četru spēļu izbraukums būs totāla izgāšanās – tobrīd rezultāts bija 0:2, bet iepriekšējās trijās spēlēs bija izcīnīta tik viena uzvara pēcspēles metienos, tā pati pret vājo „Neftekhimik”. Taču sekoja pieci „Dinamo” vārtu guvumi pēc kārtas, uzvara pār spēcīgo „Traktor”, un izbraukums tika noslēgts samērā pieklājīgi, proti, ar sešiem gūtiem punktiem no 12 iespējamajiem.

Šodien sagaidāma dinamiešu atgriešanās uz daudz pazīstamāka hokeja laukuma, kamēr „Admiral” pēc četrām mājas spēlēm devusies ļoti tālā (7000 kilometru garā) izbraukumā, šķērsojot deviņas laika zonas.

Tiesa, neba nu tā pirmā reize, kad „Admiral” hokejistiem šāds pārbrauciens, un komanda ir 21. spēcīgākā KHL, skatoties izbraukuma spēļu statistiku. Lai arī pamatlaikā uzvarēts vien trīsreiz no 23 spēlēm, 10 reizes „Admiral” spējuši spēli novest līdz pagarinājumam. Koeficents uz to, ka pagarinājums būs nepieciešams arī šodien, ir 4,50, bet „Admiral” uzvara novērtēta ar 4,20.

Līdz ar to, protams, daudz ticamāk bukmeikeriem likusies „Dinamo” uzvara, un tai koeficents 1,65. Pieņemot, ka rīdzinieki spēs pārcelt savu rezultativitāti no Čeļabinskas spēles otrās puses uz „Arēnu Rīga”, izmantojams arī koeficents 1,73, ar kādu novērtēta iespēja, ka „Dinamo” gūs vismaz trīs vārtus. „Admiral” izbraukuma spēlēs vidēji ielaidusi 3,17 vārtus.

Taču kopumā „Admiral” sezonu aizvada cienījami un šobrīd ieņem devīto vietu Austrumos. Lai arī tā guvusi par 19 punktiem mazāk nekā „Dinamo”, tās vārtu attiecība ir labākā starp visām komandām, kuras šobrīd atrodas ārpus izslēgšanas spēļu zonas (104:109). „Admiral” reti kad piedzīvo sagrāves un parasti cīnās līdz pēdējām, taču bukmeikeri par „Dinamo” uzvaras ticamākajiem variantiem uzskata rezultātus 3:1 (koeficents 12,50) un 4:1 (koeficents 14,00).

Jāņem arī vērā, ka „Admiral” spēj lieliski noskaņoties mača sākumiem – līgas 18. spēcīgākā komanda var lepoties ar devīto labāko statistiku pirmajā periodā („Admiral” uzvarai atsevišķi pirmajā periodā koeficents 4,10), taču parasti dzīve tiek sabojāta otrajā periodā, kura minimačos „Dinamo” šodienas viesi uzrādījuši vien 20. labāko rādītāju KHL. Ja „Dinamo” uzvarēs tieši otrajā periodā, tas tiks novērtēts ar koeficentu 2,12.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-13 13:24, pirms 10 gadiem
Šie Unibet raksti ir pilnīgs murgs, to ko viņi te iesaka, droši var likt uz pretējo, tā arī nevaru saprast, vai autors grib, lai cilvēki zaudētu naudu, vai vienkārši ir pilnīgs idiots, atvainojiet par izteicienu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-13 16:06, pirms 10 gadiem
Dinamo tacu zaudeja "Metalurg" in vinneja "Traktoru" autoram kluda.

     [+] [-]

, 2014-01-13 17:02, pirms 10 gadiem
wayne mardl rakstīja: Šie Unibet raksti ir pilnīgs murgs, to ko viņi te iesaka, droši var likt uz pretējo, tā arī nevaru saprast, vai autors grib, lai cilvēki zaudētu naudu, vai vienkārši ir pilnīgs idiots, atvainojiet par izteicienu
Ne vienmēr, šoreiz jau nu Dinamo noteikti būs favorīti.