Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sharks" pēc piecu zaudējumu sērijas atlaiž Debūru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sharks" pēc piecu zaudējumu sērijas atlaiž Debūru
Pīters Debūrs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Sanhosē "Sharks" paziņojis par galvenā trenera Pītera Debūra atlaišanu. Viņa vadībā komanda 2016. gadā sasniedza Stenlija kausa finālu.

"Kad iepriekšējos gados sasniegti labi rezultāti, izšķirties par pārmaiņām nekad nav viegls lēmums. Tomēr nepamet sajūta, ka komanda ir spējīga spēlēt labāk nekā tas darīts šajā sezonā, tāpēc izšķīrāmies, ka nepieciešams jauns līderis," paziņojumā par Debūra atlaišanu citēts "Sharks" ģenerālmenedžeris Dags Vilsons.

"Sharks" piedzīvojusi piecus zaudējumus pēc kārtas. Šajā sezonā komanda izcīnījusi 15 uzvaras, piedzīvojusi 16 zaudējumus pamatlaikā un vēl divas reizes piekāpusies pagarinājumā vai bullīšos. Sanhosē ieņem tikai sesto vietu Klusā okeāna divīzijā, kaut iepriekšējos gados bija pieskaitāma līderēm.

Kopā ar Debūru no amata atlaisti arī asistenti, izņemot Bobu Bugneru. Viņš iepriekš pildīja asistenta funkcijas, bet tagad nozīmēts pagaidu galvenā trenera postenī. Bugners iepriekš trenējis Floridas "Panthers". Apstiprināts jauns treneru štābs, un par "Sharks" vārtsargiem turpmāk atbildēs Jevgeņijs Nabokovs.

Debūrs pie "Sharks" stūres pavadīja četras sezonas un divus mēnešus. 2016. gadā komanda sasniedza Stenlija kausa finālu, kurā piekāpās Pitsburgas "Penguins". Debūra vadībā "Sharks" izslēgšanas spēles sasniedza visās sezonās.

Debūrs Stenlija kausa finālā piedalījies divas reizes – 2012. gadā viņš to sasniedza kopā ar Ņūdžersijas "Devils", bet piekāpās Losandželosas "Kings". Divās nākamajās sezonās "Devils" palika ārpus izslēgšanas spēlēm, tāpēc Debūrs tika atlaists.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/san-jose-sharks-...

  +1 [+] [-]

, 2019-12-12 10:02, pirms 4 gadiem
Kādas zaudējumu sērijas piedzīvo Ģirts?

  -1 [+] [-]

, 2019-12-12 11:42, pirms 4 gadiem
biskaps rakstīja: Kādas zaudējumu sērijas piedzīvo Ģirts?
Tev ir sajūta, ka "Dinamo" ir spējīgi uz kaut ko vairāk?

  -4 [+] [-]

, 2019-12-12 11:56, pirms 4 gadiem
biskaps rakstīja: Kādas zaudējumu sērijas piedzīvo Ģirts?
Tu pamulki ,seit ir raksts par NHL, un katrs stasts ir savadaks.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-12 14:00, pirms 4 gadiem
arcuna rakstīja: Tev ir sajūta, ka "Dinamo" ir spējīgi uz kaut ko vairāk?
Kāpēc gan ne, spējīgi ir uz daudz ko, piemēram - varētu sastāvu pilnībā nokomplektēt no krievu spēlētājiem, atteikties no Latvijas himnas atskaņošanas un galu galā, mājas spēles aizvadīt kaut kur Muhosranskā. Lai tad Fuņi fuņojas tur.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja