Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Pēc reportiera jautājuma "Lakers" treneris zaudē savaldību

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Pirms sezonas NBA klubu ģenerālmenedžeru aptaujā Losandželosas "Lakers" tika prognozēta vieta līgas finālā.

Tomēr pirssezonas pārbaudes mačos un pirmajās oficiālajās spēlēs komandas sportiskie rezultāti ir neapmierinoši. Tika nomainīts galvenais treneris, taču arī Maika D`Antoni vadībā it kā varenās komandas bilance ir ļoti bēdīga (4-8).

Pēc kārtējā zaudējuma (94:100 pret Klīvlendas "Cavaliers") reportieris trenerim pajautāja: vai jūsu komanda pirms spēlēm trenē aizsardzību?

Un tad galvenais treneris D`Antoni zaudēja savaldību… "Sasodīts, jā, mēs pie tās strādājām pusstundu," atcirta treneris. "Jūs sākat mani izvest no pacietības. Jūs sākat izvest mani no pacietības, jo jūs sakāt to, kas nav faktiski korekti."
Vērtējums:
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-12-12 19:52, pirms 11 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Znarokam viņš var tikai pienest dvieļus
kaads sakars?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-13 17:05, pirms 11 gadiem

  -1 [+] [-]

, 2012-12-13 20:27, pirms 11 gadiem
D`Antoni nekad nav paticis. Treneris nekāds, pāris haļvas bija, lai paspīdētu un viss. Vēl jo vairāk kā var 'run & gun" tipa treneris derēt komandai kurā ir divi spēlētāji, kuri ir atzīti par lākajiem aizsardzībā un vēl viens kurš regulāri tiek ielikts starp labākajiem aizsargiem ligā. Kā arī galvenie spēlētāji ir paveci un nav vairs viņiem tā iekša skriet.
Jāprasa kurš ānuss varēja ielikt tik nepiemērotu un vispārīgi sliktu treneri tādai komandai. Viņi ir ideāli piemēroti pozicionālai un gudrai spēlei. Nevis stulbai skriešanais un bumbas mešanai kur pagadās.

  -1 [+] [-]

, 2012-12-14 12:44, pirms 11 gadiem
kur video palika?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja