Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karmelo 45 punkti atnes uzvaru, Kobem ar 42 nepietiek Klīvlendā

Rolands Eliņš

Karmelo 45 punkti atnes uzvaru, Kobem ar 42 nepietiek Klīvlendā
Džeralds Volless šonakt neko daudz Karmelo Entonijam patraucēt nespēja
Foto:AFP/Scanpix

97 : 100

Nets - Knicks

100 : 94

Cavaliers - Lakers

Šajā naktī Nacionālās Basketbola asociācijas laukumos tika aizvadītas piecas spēles. Divās no tajām lieliskus individuālus sniegumus nodemonstrēja Karmelo Entonijs un Kobe Braients. Pirmais ar "Knicks" guva uzvaru Bruklinā pār "Nets" vienību (100:97), bet Braients un Losandželosas "Lakers" piedzīvoja sakāvi Klīvlendā pret "Cavaliers" (94:100), turklāt lielāko spēles daļu atrodoties iedzinējos.

Bruklinas „Nets” sastāvā joprojām nebija pieejams Brūks Lopess, taču vismaz spēles pret Ņujorkas „Knicks” sākumā viņi nejuta pārāk lielu vajadzību pēc sava centra, iegūstot 16 punktu pārsvaru (21:5). Jau 12 punktus bija guvis Andrejs Blače, taču viņš tika nomainīts ātri savākto divu piezīmju dēļ. Tikmēr „Knicks” bumbu grozā spēja nogādāt tikai ar pamatīgām grūtībām, un nejaušu sitienu pa galvu saņēma viņu līderis Entonijs. Tas gan netraucēja viņam spēli turpināt, taču ceturtdaļu „Knicks” tik un tā noslēdza pamatīgos iedzinējos (16:30).

Otrajā ceturtdaļā, kad „Knicks” stagnācija kļuva jau pavisam skaidri saredzama (23:39), Ņujorkas treneris Maiks Vudsons laukumā sūtīja pavisam īso sastāvu – Kidu, Smitu, Pridžioni, Novāku un Melo kā centru, lai vismaz kaut kā izjauktu „Nets” spēles ritmu. Tas līdzēja, jo arī „Nets” nācās pārkārtot savas rindas. Pa to laiku Ņujorkas uzbrukumu savās rokās bija pārņēmis Karmelo Entonijs, gūstot 22 punktus, kas palīdzēja puslaiku noslēgt ar tikai četru punktu pārsvaru „Nets” komandai (53:49).

Turpinājumā „Knicks” ilgāku laiku centās izvirzīties vadībā, taču tas izdevās tikai divarpus minūtes līdz spēles beigām (95:93). Sekoja nepatīkama Džeralda Vollesa un Dž. R. Smita sadursme, kas abus spēlētājus nogāza vieglā nokdaunā, taču jau nākošajā epizodē Volless bija laukumā un pielaboja Viljamsa metienu, panākot neizšķirtu. Pēdējā minūtē tālmetienu netrāpīja Smits, taču Entonijs izcīnīja atlēkušo bumbu un nogādāja to Džeisonam Kidam, kurš realizēja trīspunktu metienu ar sodu. Soda metiens gan bija neprecīzs, tāpat kā Derona Viljamsa pēdējās sekundes mēģinājums izraut papildlaiku, un „Knicks” svinēja savu kārtējo uzvaru ar 100:97. Tas bija „Nets” piektais zaudējums pēc kārtas.

Uzvarētāju sastāvā neapturams bija Karmelo Entonijs, kurš guva 45 punktus (15 no 24 metienos no spēles, 5 no 7 tālmetieniem), 18 punktus ar sešiem tālmetieniem guva Džeisons Kids. Bruklinas vienībā 23 punkti Blačes kontā, bet „double-double” Deronam Viljamsam – 18 punkti un 10 rezultatīvas piespēles.

Ērvings atgriežas un palīdz pieveikt ’’Lakers’’

Losandželosas „Lakers” uzsāka savu četru spēļu izbraukuma sēriju Klīvlendā pret „Cavaliers”. Pēc iepriekšējā zaudējuma komandas treneris Maiks D`Antoni ļoti kritiski izteicās par komandas pašatdevi un spēli aizsardzībā, taču bija cerības, ka pret vienu no līgas vājākajām komandām „Cavaliers” Losandželosa spēs uzrādīt labāku sniegumu. Tiesa, Klīvlendas sastāvā pēc 11 izlaistām spēlēm bija atgriezies pagājušā gada labākais debitants Kairijs Ērvings.

Pirmajā ceturtdaļā abas komandas virzījās uz priekšu solīti pa solītim, nemitīgi uzturot rezultātu līdzsvarā, taču pēdējās 30 sekundēs „Lakers” divreiz pārkāpa noteikumus, kas ļāva „Cavaliers” gūt četrus punktus no soda līnijas un noslēgt ceturtdaļu ar 29:23. Tikmēr Dvaits Hovards bija paguvis aizmest garām sešus soda metienus (2 no 8), kā arī ļāvis savam pretspēlētājam Andersonam Varežao izdarīt iespaidīgu bumbas triecienu grozā no augšas. Turpinājumā „Cavaliers” spēja palielināt savu pārsvaru līdz pat 15 punktiem puslaika noslēgumā (54:39). Kairijs Ērvings labprāt izmantoja „Lakers” problēmas saspēles vadītāja pozīcijā, gūstot 14 punktus un izdarot septiņas rezultatīvas piespēles pirmajā puslaikā. Tikmēr savā komandā dzīvību centās uzturēt Kobe Braients, realizējot septiņus no saviem 10 metieniem (16 punkti).

Pēc puslaika „Lakers” atgriezās ar jau daudz nopietnāku pieeju aizsardzībai, un „Cavaliers” pieļāva kļūdas pirmajos trijos uzbrukumos. Taču „Lakers” nācās pagaidīt līdz ceturtdaļas vidum, kad piecus punktus pēc kārtas guva Kobe Braients, tikai tad samazinot rezultāta starpību līdz septiņiem punktiem. Ar Braienta pūlēm (13 punkti ceturtdaļā) „Lakers” arī pietuvojās līdz trim punktiem, taču Ērvinga pēdējās sekundes tālmetiens pārsvaru dubultoja.

Arī pēdējā spēles ceturtdaļā „Cavaliers” turējās 3-8 punktu vadībā. Losandželosa galotnē centās atspēlēties ar tālmetienu palīdzību, taču Klīvlendas vienība precīzi izpildīja savus soda metienus un noturēja uzvaru ar rezultātu 100:94.

Atgriešanās sastāvā lieliska izvērtās Kairijam Ērvingam, kurš guva 28 punktus un atdeva 11 rezultatīvas piespēles, 28 punkti arī S. Dž. Mailzam, kuram šajā spēlē bija uzticēts nepatīkamais uzdevums spēlēt aizsardzībā pret Braientu. Pats Braients zaudētāju rindās sameta veselus 42 punktus, bet 19 punkti un 20 atlēkušās bumbas Dvaita Hovarda rēķinā, kurš uz soda metienu līnijas stājās 22 (!) reizes, realizējot 13 metienus. Braienta un Hovarda lieliskajā spēlē gan arī slēpjas „Lakers” spožums un posts, jo bez viņiem vērā ņemamu pienesumu spēja sniegt tikai Meta Vorlds Pīss (13 punkti), bet komanda kopumā izdarīja tikai 11 rezultatīvas piespēles. Salīdzinājumam -„Cavaliers” sastāvā tik daudz piespēles atdeva viens pats Ērvings, savukārt līgas sliktākā komanda šajā rādītājā Sakramento „Kings” vidēji spēlē izdara 18,9 rezultatīvas piespēles.

Īsumā citās spēlēs

Par spīti Džeisona Maksīla sešiem bloķētajiem metieniem pirmajā puslaikā un nospiedošam pārsvara zem groziem Detroitas „Pistons” bija spiesta atzīt Denveras „Nuggets” pārākumu (101:94). „Nuggets” sastāvā 26 punkti Taja Lousona rēķinā, bet komanda kopumā pieļāva tikai deviņas kļūdas. Denveras vienība spējusi noturēt savu uzvaru un zaudējumu bilanci līdzsvarā (11-11), neskatoties uz faktu, ka savās mājās šosezon aizvadījusi tikai sešas spēles.

Tikmēr Ņuorleānā, ļoti maz rezultatīvā spēlē, abām komandām uzbrūkot ar 32% precizitāti, savu pirmo uzvaru izbraukumā guva Vašingtonas „Wizards” basketbolisti, kuri ar 77:70 pārspēja „Hornets” komandu. Ņemot vērā slikto metienu precizitāti, abām komandām bija lieliska iespēja uzlabot savu atlēkušo bumbu statistiku – kopā spēlē tika izcīnītas 103 atlēkušās bumbas.

Atšķirībā no "Lakers", otra Losandželosas komanda "Clippers" uzvarējusi jau septiņās spēlēs pēc kārtas. Šonakt par viņu upuri krita Čikagas "Bulls" vienība, kura gan tika uzvarēta tikai līdzīgā cīņā ar rezultātu 94:89.

11.decembra spēļu rezultāti NBA

KomandasRezultātsRezultatīvākie
Knicks-Nets100:97Entonijs 45` Blače 23`
Lakers-Cavaliers94:100Braients 42` Ērvings 28`
Nuggets-Pistons101:94Lousons 26` Knaits 20`
Wizards-Hornets77:70Kroufords 26` Andersons 17`
Clippers-Bulls94:89Grifins 22` Būzers 18`

Izmantotie resursi:
NBA.com
ESPN.com

1 2 45 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-12-12 06:55, pirms 11 gadiem
PRIEKS PAR LEIKERIEM....VECTETINJI ATKAL IRIJA!

  +4 [+] [-]

, 2012-12-12 07:17, pirms 11 gadiem
Nu, ja jau pat Cavs nevar paņemt, tad ko te vairs runāt. LAL jārīkojas ir tagad, jāmaina vai jādara vienalga kas. Pat nav ne mazākās dzīvības pazīmes viņu spēlē.

Kobe dara visu, šogad metienu procents ir izcils, bet ar visu to, neviens nepavelkās līdzi. Pēcspēles intervijā Kobe biku izplūda ar asiem lamuvārdiem.

Visi LAL runā par uzvarām, par saspēlēšanos - cmon, jābeidz runāt, bet tas arī jādara.

  -1 [+] [-]

, 2012-12-12 07:21, pirms 11 gadiem
Un autoram vārdu un uzvārdu tulkojumi drausmīgi.. vnk drausmīgi..

  +2 [+] [-]

, 2012-12-12 07:43, pirms 11 gadiem
Izskataas la clippers shogad tiiri nikni. Patiik ka baarnss met un njemaas. leikeros shamam taa issti laika nnedeva speelet. bet te skat skat . Un par LAL nav iisti ko piebilst. Skumiigi laikam nebuutu iistais vaards.

     [+] [-]

, 2012-12-12 07:46, pirms 11 gadiem
Tāds prieks par Cavs uzvaru! Ar Irvingu komanda izskatās daudz labāk!
Irvingam vispār monstruāla spēle ar salauztu pirkstu.

P.S. Skatoties spēli redzēju, kad Kobe sedza Irvingu viņš nemeta iekšā, kā nākamajā uzbrukumā kāds cits viņu sedza tā trulis iekšā!

  -1 [+] [-]

, 2012-12-12 08:20, pirms 11 gadiem
Lakerus pat Dr. Fils neglàbtu, varbùt bùtu vairàk uzvaru, bet nevairak ka 1mà PO kàrta

  +1 [+] [-]

, 2012-12-12 08:40, pirms 11 gadiem
Pret Kidu ļoti dīvains sods tika nosvilps spēles izskaņā, acīmredzami, ka aizsargs leca garām Kids "izplēta" kājas un viņu aizsargs aizķēra. Pārkāpumu nesvilpj 95 % gadījumu, ja kontaku meklē metējs, šeit tas bija acīmredzami - varbūt es kauko ne tā saprotu.
Lakers gan turpina pārsteigt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-12 09:00, pirms 11 gadiem
Ricky#9 rakstīja: Lakerus pat Dr. Fils neglàbtu, varbùt bùtu vairàk uzvaru, bet nevairak ka 1mà PO kàrta
Gudri runāt par PO pēc pirmās ceturtdaļas regulārās sezonas nav diezgan gudri..
Līdz PO vēl tik daudz kas var notikt..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-12-12 09:07, pirms 11 gadiem
chr1sT rakstīja: Kobe buutu peedeejais, ko vainot.. Atkal ceelos 4.00 no riita un atkal esmu viilies LAL speelee! Nu nafig to D' Antoni! WE WANT PHIL!! Kobe shosezon tieshaam speelee izcili, bet paareejiem nekaadas atdeves! Howards tik aizsardziibaa gaida, kad bumba rokaas iekritiis, nekaadas paziimes no Howarda, kaads vinsh bija gadus 2-3 atpakalj.. Shvaki! LAL jau kuro nakti mani saruugtina..
Ja atceries, Howardam bija smaga trauma, pēc kuras jau bija pateikts, ka tāds kāds bija gadus atpakaļ, vairs nebūs. Tā kā Lakers pamatīgi noriskēja, parakstot kontraktu ar viņu par lielām naudām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-12 09:20, pirms 11 gadiem
Ko tad citu no LAL var gaidit ja uzbrukums iet caur Kobi. Praktiski nekadas saspeles uzbrukuma 80% no uzbrukuma laika bumba ir kobem un vai nu vins met vai ja vinju nosedz tad vins atsviez bumbu kadam pedejas sekundes ka sunim kaulu lai tas dara ko grib. pg domats tikai lai pardribletu bumbu pari laukumam un pat tad ne vienmer ta notiek.

  +3 [+] [-]

, 2012-12-12 09:26, pirms 11 gadiem
Entonijs šosezon ir vnk fantastisks! atklāti sakot, biju jau piemirsis, ka šajā komandā spēlē arī tāds vīrs kā Amare... domāju, kad atgriezīsies viņš un pastiprinās spēli groza tuvumā, Knicks ir visas iespējas atkārtot tos laikus, kad Knicks cīnījās finālā! lai kā man vienmēr nebūtu patikušas visas profesionālās NY komandas, Knicks tiešām sāk simpatizēt.
bet Lakers... neapskaužu Kobi! spēlē viņš vnk fantastiski un principā sevi atdod spēlei par 110%. arī sniegums ir perfekts, jo tik kvalitatīvs Kobe sen nav redzēts, bet komandas biedri viņu šobrīd absolūti neatbalsta. daudzi te tagad piesauc Po - redz, atgriezīsies viņš + Nešs un lietas aizies pareizajā virzienā! muļķības! Lakers arī pirms tam ir spēlējuši bez Gazola, kurš izlaida spēles traumas dēļ. un? tāpat Lakers uzvarēja!

     [+] [-]

, 2012-12-12 09:30, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: Entonijs šosezon ir vnk fantastisks! atklāti sakot, biju jau piemirsis, ka šajā komandā spēlē arī tāds vīrs kā Amare... domāju, kad atgriezīsies viņš un pastiprinās spēli groza tuvumā, Knicks ir visas iespējas atkārtot tos laikus, kad Knicks cīnījās finālā! lai kā man vienmēr nebūtu patikušas visas profesionālās NY komandas, Knicks tiešām sāk simpatizēt.
bet Lakers... neapskaužu Kobi! spēlē viņš vnk fantastiski un principā sevi atdod spēlei par 110%. arī sniegums ir perfekts, jo tik kvalitatīvs Kobe sen nav redzēts, bet komandas biedri viņu šobrīd absolūti neatbalsta. daudzi te tagad piesauc Po - redz, atgriezīsies viņš + Nešs un lietas aizies pareizajā virzienā! muļķības! Lakers arī pirms tam ir spēlējuši bez Gazola, kurš izlaida spēles traumas dēļ. un? tāpat Lakers uzvarēja!
neizksatas kad daudz seko kobes speelei liidzi bet sii bija viena no retam sezonas speelem kad vinam labi sakrita bet vins loti daudz izmet un ka jau teicu speelee intresees 40000p un viss

     [+] [-]

, 2012-12-12 09:31, pirms 11 gadiem
chr1sT rakstīja: Zinu, bet Bynum joprojaam nespeelee! Vairaak par Howarda pashatdevi esmu nemieraa, nekaa skillu un potenciaalu, kas vinjam ir! Par mainju - Bynum joprojaam nespeelee, taakaa Howards ir tikai ieguvums!
šobrīd ar nožēlu jāatdzīst, ka varbūt priekš Lakers pat labāks būtu nespēlējošs Bainums, nevis spēlējošs Hovards...

  +3 [+] [-]

, 2012-12-12 09:33, pirms 11 gadiem
A.I3 rakstīja: neizksatas kad daudz seko kobes speelei liidzi bet sii bija viena no retam sezonas speelem kad vinam labi sakrita bet vins loti daudz izmet un ka jau teicu speelee intresees 40000p un viss
es nerunāju tikai par metienu precizitāti, kura priekš tāda tipa spēlētāja kā Kobe, šosezon ir vnk fantastiska! runa ir par sevis atdošanu laukumā un attieksmi! drīzāk es ieteiktu Tev vairāk pasekot līdzi viņa spēlei!

  +1 [+] [-]

, 2012-12-12 09:38, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: es nerunāju tikai par metienu precizitāti, kura priekš tāda tipa spēlētāja kā Kobe, šosezon ir vnk fantastiska! runa ir par sevis atdošanu laukumā un attieksmi! drīzāk es ieteiktu Tev vairāk pasekot līdzi viņa spēlei!
UN tad jautaajums kam vins to attieksmi atdod komanadas vai savaam intreseem

  -1 [+] [-]

, 2012-12-12 09:39, pirms 11 gadiem
Kurmis007 rakstīja: Ko tad citu no LAL var gaidit ja uzbrukums iet caur Kobi. Praktiski nekadas saspeles uzbrukuma 80% no uzbrukuma laika bumba ir kobem un vai nu vins met vai ja vinju nosedz tad vins atsviez bumbu kadam pedejas sekundes ka sunim kaulu lai tas dara ko grib. pg domats tikai lai pardribletu bumbu pari laukumam un pat tad ne vienmer ta notiek.
jā, žils verns un cita fantastika tev patīk.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-12 09:50, pirms 11 gadiem
A.I3 rakstīja: UN tad jautaajums kam vins to attieksmi atdod komanadas vai savaam intreseem
atvaino, bet uz tik, maigi izsakoties, muļķīgu jautājumu atļaušos pat neatbildēt!

  +2 [+] [-]

, 2012-12-12 09:51, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: Entonijs šosezon ir vnk fantastisks! atklāti sakot, biju jau piemirsis, ka šajā komandā spēlē arī tāds vīrs kā Amare... domāju, kad atgriezīsies viņš un pastiprinās spēli groza tuvumā, Knicks ir visas iespējas atkārtot tos laikus, kad Knicks cīnījās finālā! lai kā man vienmēr nebūtu patikušas visas profesionālās NY komandas, Knicks tiešām sāk simpatizēt.
bet Lakers... neapskaužu Kobi! spēlē viņš vnk fantastiski un principā sevi atdod spēlei par 110%. arī sniegums ir perfekts, jo tik kvalitatīvs Kobe sen nav redzēts, bet komandas biedri viņu šobrīd absolūti neatbalsta. daudzi te tagad piesauc Po - redz, atgriezīsies viņš + Nešs un lietas aizies pareizajā virzienā! muļķības! Lakers arī pirms tam ir spēlējuši bez Gazola, kurš izlaida spēles traumas dēļ. un? tāpat Lakers uzvarēja!
Pēc manām domām viens no uzvaru iemesliem, ne tas svarīgākais, bet tomēr diezgan svarīgs, ir Amares nespēlēšana.
Ja viņš sevi būs pārkāpis un nečīkstēs pēc bumbas, pēc uzbrukumiem un būs gatavs pastiprināt aizsradzību groza apakšā, tad NY ir pat lielāks % uz uzvaru, nekā Miami, jo viņiem ir tas "mazsvarīgais" spēlētājs, kurš dod milzīgu pienesumu brīžos, kad ierastais spēles variants neiet no rokas - Kids un ne tikai, protams.
Melo - vienmēr ir paticis šis pusis, pašlaik viņš bliež augstāk pat par manām ekspektācijām, bet galvenais, lai ir efektīvs.
Lai gan - sezona nav pat pusē

     [+] [-]

, 2012-12-12 09:52, pirms 11 gadiem
Nezinu kāpēc visi te Kobi piemin, jo šodienas spēles šovs noteikti piederēja Irvingam. Šodien viņš pierādīja, ka ir viens no labākajiem spēlētājiem līgā, un tas jau otrajā sezonā.

Par "Lakers", jāpiekrīt Emilio - labāk nespēlējošs Bainams, nekā Hovards. Bainams ir un būs krietni labāks uzbrukumā, kas LA tieši šobrīd noderētu, turklāt Bainams pagarinātu līgumu ar Losandželosu, savukārt Hovards var atkal piečakarēt.

Entonijs tiešām spēlē fantastiski, manās acīs MVP kandidāts, ja vien Lebrons nevāktu 27,9,9, tad noteikti galvenais. "Knicks" turpina pārsteigt un jācer, ka Amare atgriežoties tur gaisu nesajauks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-12-12 10:18, pirms 11 gadiem
Lakers bilance, kad Kobe iemet 30 un vairāk 1-10

  +1 [+] [-]

, 2012-12-12 10:28, pirms 11 gadiem
Nu labi Kobe iemet tos punktus, bet jebkuru speletaju, kurs met, kad shim cieshi ir klat 2-3 aizsargi treneris, par tadiem gajieniem sedinatu uz benkja, jo kapeec vins neatspele uz brivo speleteju uz brivo vietu, bet pats samoka un iemet, vinju glaabj tikai tas, ka vins iemet pret pretestibu, bet taa taktiski pilniigi nepareizi, pareizi ir atmest brivajam speletajam un izmest sagatavotu brivu metienu!

  -1 [+] [-]

, 2012-12-12 10:28, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: Entonijs šosezon ir vnk fantastisks! atklāti sakot, biju jau piemirsis, ka šajā komandā spēlē arī tāds vīrs kā Amare... domāju, kad atgriezīsies viņš un pastiprinās spēli groza tuvumā, Knicks ir visas iespējas atkārtot tos laikus, kad Knicks cīnījās finālā! lai kā man vienmēr nebūtu patikušas visas profesionālās NY komandas, Knicks tiešām sāk simpatizēt.
bet Lakers... neapskaužu Kobi! spēlē viņš vnk fantastiski un principā sevi atdod spēlei par 110%. arī sniegums ir perfekts, jo tik kvalitatīvs Kobe sen nav redzēts, bet komandas biedri viņu šobrīd absolūti neatbalsta. daudzi te tagad piesauc Po - redz, atgriezīsies viņš + Nešs un lietas aizies pareizajā virzienā! muļķības! Lakers arī pirms tam ir spēlējuši bez Gazola, kurš izlaida spēles traumas dēļ. un? tāpat Lakers uzvarēja!
Gasolu, kopš Fila aiziešana pagalam nepareizi izmanto laukumā. Gasols ir viens no labākiem "post" spēlētājiem visā līgā, bet jau gadus 2 viņš ir padarīts par "ķer un met" spēlētāju patālu no groza apakšas, rezultātā Lakers vairs nav savulaik sava lielākā trumpja - groza apakšas dominēšanas. Tā ir pirmā problēma.

Otra problēma ir tas, ka visi līdzekļi ir iztērēti 'pamatsāstāva spēlētājiem, tāpēc soliņš ir katastrofāls un ļoti nestabils.

Trešā problēma ir tāda, ka Kobe spēlē tiešām lieliski uzbrukumā, bet tāpat, kā visi Lakers spēlētāji (varbūt izņemot Howardu, kas arī nedarbojas visai pārliecinoši) šobrīd savā karjerā ir caurums aizsardzībā.

Par treneriem runājot, ļoti stipri šaubos, ka Fils bija pieejams, ka arī nezinu cik gatavs ir Slouns vadīt tādu komandu. Lakers vadība noteikti zināja, kas ir labākais un pieejamākais variants uz doto brīdi, jo Lakers nekad nebija žēl tērēt milzīgus līdzekļus, lai komanda gūtu panākumus.

Kā jau rakstīju pirms sezonas sākuma, tad Lakers griesti šosezon un ar šādu sastāvu bez kardinālām maiņām ir 2. kārta PO.

  -1 [+] [-]

, 2012-12-12 10:36, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Pēc manām domām viens no uzvaru iemesliem, ne tas svarīgākais, bet tomēr diezgan svarīgs, ir Amares nespēlēšana.
Ja viņš sevi būs pārkāpis un nečīkstēs pēc bumbas, pēc uzbrukumiem un būs gatavs pastiprināt aizsradzību groza apakšā, tad NY ir pat lielāks % uz uzvaru, nekā Miami, jo viņiem ir tas "mazsvarīgais" spēlētājs, kurš dod milzīgu pienesumu brīžos, kad ierastais spēles variants neiet no rokas - Kids un ne tikai, protams.
Melo - vienmēr ir paticis šis pusis, pašlaik viņš bliež augstāk pat par manām ekspektācijām, bet galvenais, lai ir efektīvs.
Lai gan - sezona nav pat pusē
šo nelielo atrunu par Amares nečīkstēšanu un spēju palīdzēt zem groziem es pat neminēju, jo, ja var ticēt Amares izteikumiem, viņš ir gatavs komandai palīdzēt jebkurā tai nepieciešamā veidā + starpsezonā uzlabojis spēli postā gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. ja to visu var uztvert kā patiesību, tad Knicks būs zvērā!
un vēl jau nevajag aizmirst vienu no labākajiem un naskākajiem 1:1 aizsardzības spečukiem - Šampertu! gan jau arī viņš komandai par sliktu nenāks!
bet tā jau ir - vēl ir ko spēlēt un spēlēt...

  -2 [+] [-]

, 2012-12-12 10:49, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: atvaino, bet uz tik, maigi izsakoties, muļķīgu jautājumu atļaušos pat neatbildēt!
domaju kad pareejiem diezgan nolaizas rokas deel kobes
apskaties status cik uzvaras ir komandai kad kobem ir laba speele un mazais soliitis tuvaak 40000p

  +2 [+] [-]

, 2012-12-12 11:04, pirms 11 gadiem
a.i3 rakstīja: domaju kad pareejiem diezgan nolaizas rokas deel kobes
apskaties status cik uzvaras ir komandai kad kobem ir laba speele un mazais soliitis tuvaak 40000p
laikam esi galīgi apdauzīts ar tiem saviem 40000p

     [+] [-]

, 2012-12-12 11:16, pirms 11 gadiem
Lai dabūtu 40 000, Kobem jāspēlē vismaz kādas 400 spēles vēl, kā minimums. Vai tas vispār ir reāli? Vairāk kā 4 sezonas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 45 komentāri