Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis un Novikovs atkal zaudē pusfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lībietis un Novikovs atkal zaudē pusfinālā
Miķelis Lībietis
Foto: UT Sports

Miķelis Lībietis Noksvilas "Challenger" sacensības piektdienas vakarā pabeidza ar zaudējumu dubultspēļu turnīra pusfinālā, nespējot otro reizi tikt līdz šī turnīra finālam.

Lībietis pirms diviem gadiem Noksvilā kļuva par čempionu kopā ar Hanteru Rīsi, bet šoreiz ar citu amerikāni Denisu Novikovu apstājās pusfinālā, tur ar rezultātu 6:7(5), 3:6 piekāpjoties ar otro numuru izliktajam Kanādas duetam Pīters Polanskī/Adils Šamasdins. Miķelim ar pārinieku pagalam neveiksmīga breikbumbu realizācija – 0/13!

Septembrī kopā Kolumbusā uzvarējušie Lībietis un Novikovs otro nedēļu pēc kārtas apstājās pusfinālā. Pagājušajā nedēļā tāds pats liktenis viņus piemeklēja Šarlotsvilā. Pusfināla sasniegšana šāda līmeņa turnīros ($50 000) dod 29 reitinga punktus.

Lībietim šosezon vēl palikuši divi "Challenger" sērijas turnīri, no kuriem nākamais būs jaunnedēļ Šampeinā (Ilinoisa), kur viņš bez kvalifikācijas tika pamatturnīrā.