Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Andrijevskis apstiprināts Minskas "Dinamo" galvenā trenera amatā

Agris Suveizda

Andrijevskis apstiprināts Minskas "Dinamo" galvenā trenera amatā
Minskas "Dinamo" Rīgā
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Minskas "Dinamo" paziņojis, ka par komandas jauno galveno treneri kļuvis Aleksandrs Andrijevskis, kurš līdz šim bija galvenā trenera vietas izpildītājs. "Dinamo" vadība ir apmierināta ar to, kā komanda spēlējusi Andrijevska vadībā, līdz ar to pieņēma lēmumu neko nemainīt.

"Uzraudzības padomes vadība apstiprinājusi hokeja kluba Minskas "Dinamo" galvenā trenera kandidatūru. Lēmums ir pieņemts. Vēlos jums stādīt priekšā jauno galveno treneri Aleksandru Andrijevski. Ceru, ka komanda neatstās lēmumu bez ievērības un palīdzēs izpildīt uzstādītos uzdevumus. Vēlu veiksmi šajā ceļā! Priekšā ir svarīgas spēles. Ir nepieciešams nostiprināties play-off zonā, lai būtu visi priekšnoteikumi pozitīva rezultāta sasniegšanai," tikšanās laikā ar spēlētājiem un treneru štābu atzīmēja Uzraudzības padomes galva Jurijs Borodičs.

"Atskaitot zaudējumu pret Austrumu konferences līderi "Metallurg", komanda atstāja cienīgu iespaidu gan spēles, gan pašatdeves ziņā. Tas attiecas arī uz zaudēto cīņu pret "Yugra", kurā mums bija ievērojams pārsvars, bet rezultāts acīmredzami neatbilda notiekošajam uz ledus. Arī pret "Traktor" ritēja faktiski līdzīga cīņa. Vērts atzīmēt uzvaru pamatlaikā Rīgā, kas bija pirmā kluba KHL vēsturē, arī uzvaru pret "Avangard". Bez kluba sportiskajiem uzdevumiem trenerim ir uzdevums arī sagatavot spēlētājus Baltkrievijias izlasei olimpiskajam kvalifikācijas turnīram, kas notiks februārī," sacīja Minskas "Dinamo" sporta direktors Igors Matuškins.

Pēc somu hokeja speciālista Kari Heikiles atlaišanas Andrijevskis kļuva par galvenā trenera vietas izpildītāju. Viņa vadībā "Dinamo" astoņās spēlēs svinēja piecus panākumus un šobrīd ar 30 punktiem 24 spēlēs Rietumu konferencē ieņem astoto vietu. Par punktu mazāk ir Čehovas "Vityaz", savukārt Rīgas "Dinamo" 24 mačos ir 23 punkti.

Izmantotie resursi:
hcdynamo.by

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja