Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Federers: "Londonā visiem astoņiem ir izredzes"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Federers: "Londonā visiem astoņiem ir izredzes"
Rodžers Federers
Foto: Reuters/Scanpix

Vakar 800. uzvaru ATP tūrē izcīnījušais Rodžers Federers pēc uzvaras pret argentīnieti Huanu Monako atzina, ka par īpašo notikumu uzzinājis tikai iepriekšējā dienā. Savukārt pēc nedēļas gaidāmajā sezonas noslēguma turnīrā visiem astoņiem tā dalībniekiem ir izredzes uz panākumu, uzskata Federers.

"Par to, ka esmu tuvu 800. uzvarai, uzzināju vakar. Kaut kur izlasīju, ka man ir 799 uzvaras. Šodien ejot kortā, apzinājos, ka man ir iespēja sasniegt kaut ko īpašu. To būs vieglāk atcerēties datuma (11.11.11.) dēļ. Jauki, ka man ir izdevies ko tādu sasniegt. Esmu spēlējis daudz maču, citiem ir vairāk... It kā jau parasta uzvara, taču tajā pašā laikā īpaša, jo 800 ir liels skaitlis," pēc vakardienas uzvaras pret Huanu Monako teica Rodžers Federers.

Vaicāts novērtēt sezonas finālturnīra dalībnieku sastāvu, pagājušā gada čempions atzina, ka uz Mārdija Fiša un Novaka Džokoviča izredzēm jāskatās piesardzīgi viņu savainojumu dēļ, taču nedēļas laikā iespējams tos izdziedēt.

"Cerams, ka visi būs veseli. Londonā būs divas interesantas grupas. Ticu tam, kas katrs var uzvarēt katru. Nav tā, ka 5.-8. vietai nav izredžu. Varu iztēloties tādas situācijās, kādas bija ar Nikolaju Davidenko un Huanu Martinu Del Potro pirms dažiem gadiem, kad viņi tika tālu turnīrā. Ja Džokovičs un arī Marejs būs veseli, viņus būs ļoti grūti pieveikt. Rafaels Nadals? Nav atkarīgs no formas, viņš vienmēr sīksts cīnītājs," uz nākamo nedēļu skatījās Federers.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

  +1 [+] [-]

, 2011-11-12 11:42, pirms 12 gadiem
Ko tu lauzies. Visi redz ka tu esi pašlaik labā formā.

  +3 [+] [-]

, 2011-11-12 13:50, pirms 12 gadiem
Neko jau nelaužās! Paskaties,cik daudz nepiespiesto kļūdu un neveiksmīgu lēmumu (piem.,bieži pie tīkla uzsit tur,kur skrien pretinieks,nevis pretējā virzienā) kaut vai šajā turnīrā vien! Protams,savam favorītam Nr.1 novēlu gan (beidzot) uzvaru Parīzē,gan vislabāko spēli Londonā!