Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Lēvs: "Komandu varu vainot tikai iespēju neizmantošanā"

Lēvs: "Komandu varu vainot tikai iespēju neizmantošanā"
Joakims Lēvs
Foto: AP/Scanpix

Vakar 2016. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē Polijas izlase sensacionāli uzvarēja Pasaules kausa īpašnieci Vāciju. Pateicoties diviem vārtiem otrajā puslaikā, poļi Varšavā uzvarēja ar 2:0.

"Protams, mēs esam sarūgtināti. Patiesībā man nav, par ko komandu vainot, ja nu vienīgi par iespēju neizmantošanu. Mēs radījām daudz momentu un gandrīz guvām vārtus, taču Polija ar pirmo sitienu panāk 1:0. Tagad mums jāpievēršas otrdienas spēlei ar Īriju, jākrāj spēki un uz notikušo jāreaģē atbilstošā veidā," pēc zaudējuma sacīja Vācijas izlases galvenais treneris Joakims Lēvs.

Savam trenerim piekrita arī vācu futbolisti. "Zaudējums nebija neizbēgams. Mēs aizvadījām nesliktu spēli – ja būtu pirmie guvuši vārtus, tiktu arī pie uzvaras. Pirmajos zaudētajos vārtos es pārāk vēlu izgāju no vārtiem, tā bija mana kļūda," atzina Vācijas vārtsargs Manuels Noiers.

"Pirmais puslaiks mums iedvesa kārtīgu pārliecību. Mēs izpildījām spēles plānu neielaist vārtus. Zinājām, ka vācieši mēģinās diktēt spēles noteikumus, un mums būs jācenšas izmantot pretuzbrukumu iespējas. Jā, viņi radīja dažus pusmomentus, taču mēs izturējām un jau otrajā puslaikā ar pārliecību varējām cīnīties par uzvaru," sacīja Polijas izlases vārtsargs Vojcehs Ščensnijs, kurš noteikti bija viens no būtiskākajiem iemesliem, kāpēc Polija pirmo reizi futbola vēsturē uzvarēja Vāciju.

"Tas bija lielisks vakars. Mēs iegājām futbola vēsturē, divās spēlēs esam izcīnījuši sešus punktus ar vārtu attiecību 9:0. Pēc mājas spēles ar Skotiju, kura mums patiesībā ir jāuzvar, mēs varam nonākt ļoti labā situācijā pirms turpmākajiem mačiem. Deviņi punkti trijās spēlēs rādītu, ka izlase patiešām strādā pareizajā virzienā – to mēs jau redzējām sestdien," pēc spēles izteicās poļu pussargs Kamils Grosickis.

Izmantotie resursi:
Sportnachrichten
SportoweFakty.pl - informacje, relacje live,...

  +2 [+] [-]

, 2014-10-12 12:36, pirms 10 gadiem
tāpēc futbols ir foršs