Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam vēl vieni vārti un trešā perioda sakāve Čikāgā

Rolands Eliņš

Girgensonam vēl vieni vārti un trešā perioda sakāve Čikāgā
Zemgus Girgensons atzīmē vārtu guvumu pret Čikāgu
Foto: AP/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons guva savus otros vārtus jaunajā NHL sezonā, taču tas neglāba viņa pārstāvēto Bufalo „Sabres” no sakāves pret Čikāgas „Blackhawks” ar 2:6, lai arī vēl trešā perioda sākumā bija neizšķirts 2:2. Girgensons guvis vārtus otrajā spēlē pēc kārtas.

Zemgus Girgensons sezonas otro spēli sāka pirmajā maiņā kopā ar Koudiju Hogsonu un komandas kapteini Braienu Džiontu. Jau pirmajā minūtē Girgensonam bija iespēja gūt vārtus, kad aiz vārtiem kļūdījās Čikāgas vārtsargs Korijs Krofords, taču metiens no šaura leņķa tomēr tika atvairīts.

Tas ievadīja „Sabres” neveiksmju joslu – „Blackhawks” pāris minūšu laikā guva divus praktiski identiskus vārtus, kad metiens no distances tiek pielabots vārtu priekšā, un abās reizēs Bufalo vārtsargs Jūnass Enrūts noreaģēt nepaspēja. Taču šķietami bezcerīgi uzsākto spēli cerīgu padarīja Girgensons. Viņš uzsāka ātro uzbrukumu un padeva ripu pa metienam Andrejam Mesārošam, un bija pirmais pie atlēkušās ripas, kuru uzreiz raidīja vārtos. Pagājušajā sezonā Girgensonam bija nepieciešamas 29 spēles, lai gūtu pirmos divus vārtus, šosezon pieticis ar divām spēlēm!

Perioda turpinājumā „Blackhawks” divreiz nokļuva vairākumā un divreiz trāpīja pa vārtu stabiņu, turklāt otrajā vairākumā izlaida viens pret vienu Taileru Enisu, kurš panāca neizšķirtu. Otrajā periodā „Blackhawks” turpināja uzbrukt vairāk, un tuvu vārtu guvumam bija Marians Hosa. Video atkārtojumā gan bija redzams, ka viņš ripu vārtos centies iedabūt ar kāju, kas nozīmēja vārtu neieskatīšanu. Lieliska iespēja bija „Sabres” spēlētājam Nikolā Delorjē, kurš nerealizēja izgājienu viens pret viens, bet perioda izskaņā mazākumā ātrajā uzbrukumā aizskrēja Girgensons, tiesa, viņa metiens bija tieši virsū vārtsargam.

Trešajā periodā beidzot vairākumā varēja uzspēlēt Teda Nolana vadītā komanda, taču pēc tā neizmantošanas vadību atguva mājinieki – ašs Patrika Keina metiens pārsteidza Enrūtu, un 3:2. Nākamais vairākums Bufalo izvērtās vēl traģiskāks, jo mazākumā ceturtos vārtus guva Marians Hosa, bet 54. minūtē vairākumā bija jau Čikāga, kura ar Patrika Šārpa vārtu guvumu pielika punktu intrigai šajā mačā. Spēle noslēdzās ar 6:2 "Blackhawks" labā, turklāt trešo rezultatīvo piespēli vēl paspēja gūt Brendons Sāds, bet Bufalo cieta savu otro zaudējumu divās spēlēs

Girgensons laukumā pavadīja nedaudz vairāk nekā 15 minūtes, divas ar pusi no tām mazākumā, kuru laikā izdarīja trīs metienus pa vārtiem (viens no tiem atrada ceļu vārtos), kā arī bloķēja vienu pretinieku metienu un pielietoja trīs spēka paņēmienus. Maču viņš noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu, bet sezonas pirmajās divās spēlēs izcēlies ar diviem vārtiem.

Čikāgas "Blackhawks" – Bufalo "Sabres" 6:2 (2:2, 0:0,4:0)
Vārti: 0:59 Šo (Jālmašons, Sāds) 1:0 2:52 Kīts 2:0 7:17 Girgensons (Mesārošs, Stefords) 2:1 18:40 Eniss (Stefords) (maz.) 2:2 45:58 Keins (Šo, Sāds) 3:2 50:03 Hosa (Teivzs, Sībruks) (maz.) 4:2 53:16 Šārps (Teivzs, Keins) (vair.) 5:2 57:23 Karsiljo (Sāds) 6:2
Soda minūtes: 8:8
Metieni:47:23
Vārtsargi: Korijs Krofords – Jūnass Enrūts
Spēles trīs zvaigznes: 1. Marians Hosa (CHI) 2. Endrjū Šo (CHI) 3. Patriks Keins (CHI)

Girgensons raida atlēkušo ripu vārtu tīklā

1 2 3 84 komentāri

  +7 [+] [-]

, 2014-10-12 06:26, pirms 10 gadiem
Girgensons malacis.
Kopumā līdz 3.periodam komanda tīri ok spēlēja, bet nu, spēle rit 60min....

     [+] [-]

, 2014-10-12 06:28, pirms 10 gadiem
Džionta nu nekam neder...tik vairāk sūdus taisa

 +10 [+] [-]

, 2014-10-12 06:44, pirms 10 gadiem
Pirmie divi periodi pat ļoti sakarīgi priekš Sabres, bet trešajā Čīkāga parādija, ka ir laukuma saimnieki un neļāva sabojāt pirmo mājas spēli. Zemgus priecēja netikai ar vārtu guvumu, bet kā parasti bija aktīvs ar labu spēka spēli, spēlētajus kā ierasts nešķiroja, deva iekšā visiem pēc kārtas, tai skaitā arī Hossa saņēma kārtīgu triecienu Un Reinharts, manuprāt, pagaidām vēl īsti nav gatavs priekš NHL.. domāju, ka aizvadīs savas 9 spēles pa sezonu kopumā, bet pārējo laiku tomēr pavadīs fārmā..

P.S. VLC sistēma atkal strādā Vairāk info šeit: The VLC Fix. : NHLStreams

     [+] [-]

, 2014-10-12 06:49, pirms 10 gadiem
Blogs Par Hokeju rakstīja: P.S. VLC sistēma atkal strādā Vairāk info šeit: http://www.reddit.com/r/NHLStreams/comments/2izhk1/the_vlc_fix/
Vislielākais čakars ir pie tā F*ckNeulionV2.jar, beet komentāros ir viss vajadzīgais info.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-10-12 07:41, pirms 10 gadiem
Pārējie uzbrucēji dzen luni ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-10-12 07:51, pirms 10 gadiem
Monstrs!

  +1 [+] [-]

, 2014-10-12 07:58, pirms 10 gadiem
Blogs Par Hokeju rakstīja: Pirmie divi periodi pat ļoti sakarīgi priekš Sabres, bet trešajā Čīkāga parādija, ka ir laukuma saimnieki un neļāva sabojāt pirmo mājas spēli. Zemgus priecēja netikai ar vārtu guvumu, bet kā parasti bija aktīvs ar labu spēka spēli, spēlētajus kā ierasts nešķiroja, deva iekšā visiem pēc kārtas, tai skaitā arī Hossa saņēma kārtīgu triecienu Un Reinharts, manuprāt, pagaidām vēl īsti nav gatavs priekš NHL.. domāju, ka aizvadīs savas 9 spēles pa sezonu kopumā, bet pārējo laiku tomēr pavadīs fārmā..
Reinharts nemaz nedrīkst spēlēt fermā...NHL vai nu uz junioriem pēc 9 spēlēm bez iespējām atgriezties NHL šosezon...

  -1 [+] [-]

, 2014-10-12 07:59, pirms 10 gadiem
proA-Burts rakstīja: par speli runajot,vai nesanak ta,ka pec divam Sabres zaudetam spelem,Zemgus ir vienigais ar pozitivu lietderibas koeficntu?
a ko tu te troļļo? gāzes līga sākt palikt neinteresanta?

  -1 [+] [-]

, 2014-10-12 08:12, pirms 10 gadiem
Man divdienieks bet Gogam divi goli NHL! Pedejo reiz kad bija sitadi svetki Rudnevs vasalus 3 golus juvei ieblieza viena spele. Ne nu bet nopietni..padoma pats.. Tu pec dazam dienam atopies.. Kkad jau bus zinas jalasa.. A TE RE KAS! Produktivi atlaists 😊
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-10-12 08:15, pirms 10 gadiem
gggg rakstīja: Pārējie uzbrucēji dzen luni ?
Nav jau tā ka Zemgus tur kaut kāds montrs, labāks par visiem. Vnk sanāca iemest.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-10-12 08:29, pirms 10 gadiem
Nav laiks un vēlmes skatīties pilno spēli, bet būt priecīgs, ja kāds atkal sāktu taisīt video izvilkumu ar Zemga spēles laiku. @_@
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-10-12 08:33, pirms 10 gadiem
proA-Burts rakstīja: kapec uzreiz trollio? ja skatos KHL,tad automatiski nedrikstu skatit NHL,Latvijas 4empi un citas ligas, tada ir tava logika? drosi vien neesi no Sestdienas vakara izpriecam atgajis,labak uzlapies!
tak skaties...
tikai neinficējies ar liberālismu
Slēpts komentārs: alguns

  +1 [+] [-]

, 2014-10-12 08:35, pirms 10 gadiem
chespis rakstīja: Nav laiks un vēlmes skatīties pilno spēli, bet būt priecīgs, ja kāds atkal sāktu taisīt video izvilkumu ar Zemga spēles laiku. @_@
jau sameistaroja:
Girgensons raida ripu ''Blackhawks'' vārtos

  -3 [+] [-]

, 2014-10-12 09:23, pirms 10 gadiem
Jā, nu tā ir klase, nu tā ir meistarība... redzams Nolana iedvesmotāja-psihologa talants - 4 zaudēti vārti trešajā periodā!

Ja pa oktobri Sabres izcīnīs vairāk kā 2 uzvaras, tad sezonas sākumu var saukt par izdevušos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-10-12 09:42, pirms 10 gadiem
Šo spēli neredzēju, bet kā minēju pēc pirmās spēles- šis vārtsargs nebūs tas, kurš vilks un glābs komandu. Pirmā spēle bija ar lielu brāķi un bieži pēc metieniem nespēja fiksēt ripu un būtība deva pretinieku uzbrucējiem pielabot atlēkušo ripu ar vēl vienu metienu pa vārtiem.
Nav pārliecinošs, it sevišķi pret tāda līmeņa uzbrucējiem kādi ir NHL. Tāds videvēja KHL kluba līmenis, manuprāt.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-12 09:50, pirms 10 gadiem
Šis spēletajs 2,spēle gūst 2 vārtus,tas ir super Kā viņš teica dos vēl lielāku pienesumu uzbrukuma,tā viņš dar.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-12 10:23, pirms 10 gadiem
Melissa rakstīja: Izskatās, Nolans Tev kādu nocēlis.
Tu jau vari jebkādas teorijas tagad zīmēt un smieties, BET... to faktu, ka Sabres sezonu ir sākuši ar 0-2, turklāt otrajā spēlē, pie neizšķirta rezultāta, komanda galīgi salūza un zaudeja 4 vārtus, noliegt nevar. Nemaz nesākot ķidāt komandas sniegumu pa līnijām utt.

Jā, vēl ir nospēlētās tik divas spēles, jā vēl kaut kas var laboties... pagaidīsim. Kā jau teicu, pēc mēneša redzēsim cik uzvaras būs iekrājuši Sabres.

Šī sezona arī daudziem atvērs acis uz to kāds Nolans ir treneris kopumā. Es nekad neesmu teicis, ka viņš ir slikts speciālists, taču es vienmēr esmu apgalvojis, ka Latvijā viņa spēju un prasmju līmenis ir ļoti pārvērtēts no līdzjutēju puses.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-10-12 10:30, pirms 10 gadiem
Kāds var pateikt, pa kuriem TV kanāliem rāda NHL spēles? Pieejami ir NTV+, Tricolor, Viasat, Cyfra kanāli!
Spriežot pēc tā ko raksta, tad Sabres bez normāla vārtsarga būs grūti. Ja vārtos būtu glābējs, tad varētu vēl pasisties par tiem punktiem..
Par Zemgru prieks! Super būtu, ja vel nākamajā spēlē iesistu kādu ripu.

  +2 [+] [-]

, 2014-10-12 10:38, pirms 10 gadiem
Simply_the_BEAST rakstīja: Tu jau vari jebkādas teorijas tagad zīmēt un smieties, BET... to faktu, ka Sabres sezonu ir sākuši ar 0-2, turklāt otrajā spēlē, pie neizšķirta rezultāta, komanda galīgi salūza un zaudeja 4 vārtus, noliegt nevar. Nemaz nesākot ķidāt komandas sniegumu pa līnijām utt.

Jā, vēl ir nospēlētās tik divas spēles, jā vēl kaut kas var laboties... pagaidīsim. Kā jau teicu, pēc mēneša redzēsim cik uzvaras būs iekrājuši Sabres.

Šī sezona arī daudziem atvērs acis uz to kāds Nolans ir treneris kopumā. Es nekad neesmu teicis, ka viņš ir slikts speciālists, taču es vienmēr esmu apgalvojis, ka Latvijā viņa spēju un prasmju līmenis ir ļoti pārvērtēts no līdzjutēju puses.
Pārvērtēts varbūt arī ir, taču šī sezona šaubos vai to parādīs. Sabres pilnīgi noteikti nav playoff komanda, es domāju, ka gandrīz ar jebkuru treneri, viņi sēdētu apakšā, pēdējās 3 vietās, ar šī brīža sastāvu.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-12 10:42, pirms 10 gadiem
Teicams sniegums!

  +1 [+] [-]

, 2014-10-12 10:50, pirms 10 gadiem
Assasinss' rakstīja: Pārvērtēts varbūt arī ir, taču šī sezona šaubos vai to parādīs. Sabres pilnīgi noteikti nav playoff komanda, es domāju, ka gandrīz ar jebkuru treneri, viņi sēdētu apakšā, pēdējās 3 vietās, ar šī brīža sastāvu.
Nav jautājums par vietām kā tādām, bet spēles kvalitāti un progresu. Teiksim, ja pat Sabres paliek pēdējie, viņi var parādīt labas spēles, var kādā sezonas nogrieznī kādu pieklājīgu uzvaru sēriju noorganizēt, var (kas daudziem būtu prieciņš nenormālākais) uzvarēt kādus sezonas līderus lūk šādās, rakstura spēlēs, nevis izšķīst pēdējā trešdaļā.

Lai teikt, ka Nolana sezona ir izdevusies no vienas puses jau nemaz daudz nevajag - izcīnīt vairāk uzvaras kā pirms gada, parādīt progresu kopējā komandas spēlē, taktikā un cienīgi nospēlēt "rakstura spēles".

Kā būs - redzēsim, taču pagaidām nav nekāda pamata domāt, ka pat šos punktus viņam pilnībā izdosies realizēt.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-12 10:54, pirms 10 gadiem
Diemžēl Zobeni joprojām zaudē

     [+] [-]

, 2014-10-12 10:57, pirms 10 gadiem
WreckLV rakstīja: Kāds var pateikt, pa kuriem TV kanāliem rāda NHL spēles? Pieejami ir NTV+, Tricolor, Viasat, Cyfra kanāli!
Spriežot pēc tā ko raksta, tad Sabres bez normāla vārtsarga būs grūti. Ja vārtos būtu glābējs, tad varētu vēl pasisties par tiem punktiem..
Par Zemgru prieks! Super būtu, ja vel nākamajā spēlē iesistu kādu ripu.
Sabres vārtos ir OS medaļnieks, NHL 2012. gada All-Rookie komandas dalībnieks, 2013. gada PČ čempions, labākais vārtsargs un All-Star komandas dalībnieks.

Arī otrais numurs nav zemē metams, jo, lai arī viņš ir diezgan traumatisks, tad, kad ir vesels, mierīgi var spēlēt kā NHL pirmais numurs (arī viņam jau ir neslikts saraksts ar panākumiem).

Bet, ja Irbe ar tādiem spēlētājiem nevar noorientēties un palīdzēt viņiem sasniegt labāko spēles formu, tad jautājumi drīzāk ir jāadresē viņam, nevis spēlētājiem (kuri ir pierādījuši, ka var spēlēt visaugstākajā līmenī, turklāt tas nebija "kaut kad", bet pavisam nesen)

     [+] [-]

, 2014-10-12 11:01, pirms 10 gadiem
Priecē Zemgusa spēle .
1 2 3 84 komentāri