Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Biolars/Jelgava" izbraukumā uzvar "ASK/Kuldīgu"

"Biolars/Jelgava" izbraukumā uzvar "ASK/Kuldīgu"
"Biolars/Jelgava" kluba spēlētāji
Foto: volejbols.lv

Šodien "Schenker" volejbola līgas spēlē Kuldīgas Sporta namā laukuma saimnieks "ASK/Kuldīga" ar 0:3 piekāpās "Biolaram/Jelgavai".

Pirmajā setā jelgavnieki uzvarēja ar diezgan pārliecinošo 25:16, bet otrajā setā mājinieki izrādīja jau sīvāku pretestību, un uzvarētājam vajadzēja gūt vairāk nekā 25 punktus. "Biolars/Jelgava" izšķirošajos mirkļos nospēlēja krietni pārliecinošāk nekā iepriekš, un uzvarēja arī otro setu (26:24).

Trešā seta sākums nedaudz sekmīgāk padevās mājiniekiem, kuri ieguva nelielu pārsvaru, taču diezgan ātri viesi likvidēja deficītu, un mačs turpinājās punkts punktā. Tomēr seta vidū jelgavnieki prata salauzt spēli – viesi demonstrēja stabilāku sniegumu, savukārt Kuldīgas volejbolistiem lieliskas un veiksmīgas epizodes mijās ar kļūdām. Trešajā setā "Biolars/Jelgava" uzvarēja ar 25:19.

15 punktus uzvarētāju labā guva Rolands Ozoliņš, bet 12 pievienoja Andrejs Baburovs. Kuldīdznieku sastāvā ar deviņiem punktiem izcēlās Kristaps Butkevičs.

Nākamajā nedēļas nogalē kuldīdznieki (1-2) dosies izbraukumā uz Igauniju, kur spēkosies ar TTU (1-1) volejbolistiem, tikmēr "Biolars/Jelgava" (2-1) uzņems Daugavpils Universitātes (0-3) komandu.

Izmantotie resursi:
Eesti Võrkpalli Liit

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-12 21:53, pirms 10 gadiem
icichs rakstīja: Tā bija zināms. Rīgs " ASK"+ Kuldīga sporta skola būs treniņmaisi.
"icichs"im vispirms vajadzētu izglītoties, respektīvi, iepazīties ar ASK mērķiem un nevis steigties ar glupiem komentāriem.Tā ir iespēja jaunajiem un tikai spēlējot gūst pieredzi