Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam rezultatīva piespēle un 23 nospēlētas minūtes "Torpedo" uzvarā

Rolands Eliņš

Daugaviņam rezultatīva piespēle un 23 nospēlētas minūtes "Torpedo" uzvarā
Kaspars Daugaviņš
Foto: Hctorpedo.ru

Kaspars Daugaviņš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja „Torpedo” vienībai KHL spēlē ar 3:2 papildlaikā izcīnīt uzvaru izbraukumā pār „Neftekhimik”.

Pētera Skudras trenētā „Torpedo” mača pirmo 25 minūšu laikā nokļuva iedzinējos ar 0:2, bet 36. minūtē izdevās vienus vārtus vairākumā atgūt. Kaspars Daugaviņš uzvarēja iemetienā, sekoja piespēle aizsargam un precīzs metiens no zilās līnijas. Līdz otrā perioda beigām „Torpedo” arī paspēja panākt neizšķirtu. Par spīti „Torpedo” pārsvaram trešajā periodā, rezultāts nemainījās, taču papildlaikā uzvaras vārtus Daugaviņa komandā guva Jegors Durins pēc bijušā Rīgas „Dinamo” leģionāra Tomāša Kundrāteka piespēles.

„Torpedo” šī bija trešā uzvara pēc kārtas, un komanda ieguvusi 16 punktus deviņās spēlēs un ieņem trešo vietu Rietumu konferencē aiz abām lielajām favorītēm SKA un CSKA.

Daugaviņš šajā mačā laukumā bija 23 minūtes, kas bija pārliecinoši lielākais spēles laiks "Torpedo" uzbrucēju vidī. Tikai komandas pirmais aizsargu pāris spēlēja vairāk par 20 minūtēm. Daugaviņš izdarīja trīs metienus pa vārtiem un uzvarēja sešos no 11 iemetieniem. Šodien izdarītā rezultatīvā piespēle viņam bija ceturtā šosezon, un kopumā Latvijas uzbrucējs deviņās spēlēs nopelnījis piecus punktus (1+4).

Tikmēr Hantimansijskā „Yugra” cieta savu lielāko zaudējumu KHL vēsturē, ar 0:7 atzīstot „Avangard” pārākumu. Omskas komandai savukārt šī ir lielākā uzvara izbraukumā kluba vēsturē un palīdz kopvērtējumā ar 18 punktiem deviņās spēlēs pakāpties uz trešo vietu Austrumu konferencē.

KHL spēļu rezultāti 12. septembrī

KomandasRez.
Yugra-Avangard0:7
Salavat Yulaev-Dinamo R2:1
Ak Bars – Spartak3:4 P
Neftekhimik-Torpedo2:3 P

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...