Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Korpisalo atvaira 85 (!) metienus, "Blue Jackets" zaudē piecu pagarinājumu drāmā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Korpisalo atvaira 85 (!) metienus, "Blue Jackets" zaudē piecu pagarinājumu drāmā
Jonass Korpisalo atvaira vienu no 88 metieniem pa viņa sargātajiem vārtiem. Foto: AFP/Scanpix

Neaizmirstamu spēli Stenlija kausa izcīņas astotdaļfināla ievadā aizvadījusi latviešu vārtsargu Matīsa Kivlenieka un savainotā Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets", kas ceturtajā ilgākajā spēlē Nacionālās hokeja līgas (NHL) pastāvēšanas vēsturē ar 2:3 piektajā (!) pagarinājumā atzina Tampabejas "Lightning" pārākumu. Uzvaras vārtus spēles 151. minūtē guva Breidens Points.

Principiālo dueli ļoti veiksmīgi iesāka "Blue Jackets" vienība, "Lightning" hokejistam Aleksam Kilornam trešajā minūtē paklupinot pretinieku Railiju Nešu, kas ļāva Kolumbusai uzspēlēt vairākumā. "Blue Jackets" pirmo vairākuma iespēju realizēja jau tās 28. sekundē, kad pēc Aleksāndra Teksjē uzmetiena ripas lidojuma virzienu mainīja Pjērs-Liks Dubuā, tādējādi neatstājot vārtsargam Andrejam Vasiļevskim nekādas iespējas ripu atvairīt - 1:0. Video atkārtojumā gan bija redzams, ka ripa būtiski mainīja lidojuma virzienu, rikošetā atsitoties no Tampabejas aizsarga nūjas.

Kolumbusieši vadībā gan atradās tikai nepilnas četras minūtes, "Blue Jackets" vārtsargam Jonasam Korpisalo atvairot Viktora Hedmana metienu no zilās līnijas, taču netiekot galā ar pēcāk no vārtu priekšas sekojušo Ņikitas Kučerova metienu, ripai, atsitoties no Breidena Pointa kājas, izspurdzot cauri Korpisalo kājsargiem - 1:1.

Spēka paņēmieniem bagātā cīņā pirmajā periodā krietni vairāk (14:6) metienu izdarīja "Lightning", taču Tampabeja neizveidoja daudz bīstamu epizožu. Tieši otrādāk - tuvāk otrajiem vārtiem bija Kolumbusa, Būnam Dženeram neizmantojot izgājienu vienam pret vienu Vasiļevski.

Otrā perioda pirmajā pusē abas komandas īsā laika posmā apmainījās ar vairākiem noraidījumiem, kolumbusiešiem nespējot izmantot divas vairākuma iespējas. "Lightning" vārtsargam Vasiļevskim gan bija jāiesaistās spēlē, kad pēc negaidīta ripas atlēciena no borta krievu vārtsargs efektīgā lēcienā glāba savu komandu pēc Ērika Robinsona raidījuma. Teicamu sniegumu turpināja rādīt arī Kolumbusas vārtsargs Korpisalo.

Nākamie vārti tika gūti, situācijai izveidojoties praktiski no nekā, 48 sekundes līdz otrās trešdaļas beigām fantastisku raidījumu no labējā stūra un ļoti asa leņķa veicot Oliveram Bjorkstrandam. Dānis ar spēcīgu metienu ripu ieraidīja tieši vārtu tuvējā devītniekā, virs Vasiļevska pleca - 2:1 "Blue Jackets".

Šoreiz Kolumbusas komandas vadība ilga vēl mazāku laika periodu kā pirmajā trešdaļā - "Lightning" atguva līdzvaru (2:2) jau trešā perioda 23. sekundē, Janī Gurdam esot ātrākajam cīņā par ripu pie "Blue Jackets" vārtiem. Šajā epizodē neveiksmīgi nospēlēja Kolumbusas vārtsargs Korpisalo, kurš burzmā esošo ripu iesita vārtos pats ar savu kāju.

"Lightning", kas trešo periodu iesāka ar septiņiem metieniem pēc kārtas, varēja izvirzīties vadībā, ja ne Korpisalo, kurš brīžiem "stāvēja uz galvas", noturot savus vārtus neieņemtus. Somu vārtsarga dzīvi neatvieglināja komandas biedri, kuri šo 20 minūšu laikā nespēja realizēt nevienu no diviem pilniem vairākumiem.

Pagarinājums iesākās salīdzinoši līdzvērtīgi, taču pirmā pagarinājuma otrajā pusē iniciatīvu visnotaļ uzskatāmi pārņēma svaigākā "Lightning" komanda. Tikai Korpisalo meistarība glāba "Blue Jackets" no zaudējuma, kad vienatnē ar somu vārtsargu izrāvās Kilorns. Korpisalo pusē arī spīdēja veiksme, vārtsargam noreaģējot uz Entonija Sirelli pielaboto metienu, pirmajām 20 minūtēm pagarinājumā noslēdzoties ar mazu Tampabejas spiedienu, taču bez gūtajiem vārtiem.

Pēc 15 minūšu pauzes "Lightning" centās turpināt pirms pārtraukuma iesākto, koncentrējot lielus spēkus pretinieku zonā. Teicamu iespēju pabeigt maču izšķērdēja šovakar ne to labāko spēli aizvadījušais Kučerovs, kurš pēc partnera piespēles ripu raidīja pāri pustukšiem vārtiem. Tāpat otros vārtus šodien varēja gūt Gurds, kura pagriezienā netraucēti mesto ripu atvairīja Korpisalo. Salīdzinot ar pagarinājuma pirmo periodu, ilgāk pretinieku zonā uzturējās Kolumbusas vienība, ļoti bīstamu plaukstas metienu veicot Deividam Savāram. Spēle nenoslēdzās arī otrā perioda gaitā, mačam turpinoties pēc vēl viena pārtraukuma.

Trešā pagarinājuma piektajā minūtē gandrīz liktenīgu kļūdu pieļāva "Blue Jackets" kapteinis Niks Folinjo, nopelnot noraidījumu par spēli ar bīstami augstu paceltu nūju. Ar kopējiem vārtsarga Korpisalo un aizsardzības spēkiem gan Kolumbusa skaitlisko mazākumu izturēja, turpinot ar zobiem un nagiem turēties pie neizšķirta. Abas komandas spēlēja arvien piesardzīgāk, "Lightning" turpinot uzbrukt salīdzinoši masveidīgāk.

Ceturtajā un piektajā pagarinājumos varēja novērot to, ka abām komandām spēka rezerves paliek arvien mazākas, kļūdu skaitam uzbrukumu veidošanā būtiski palielinoties. Piektā pagarinājuma devītajā minūtē "Blue Jackets" aizsargs Dīns Kukans tika noraidīts par ripas izraidīšanu ārpus laukuma, taču "Lightning" komandai vairākumā neizdevās praktiski nekas. Vēl vairāk - mazākumā vienatnē ar Vasiļevski teju izrāvās Kems Atkinsons, taču viņu nogāza Tampabejas aizsargs Hedmans, tiesnešiem gan izšķiroties nepiešķirt noraidījumu vai soda metienu. Drīz pēc tam ar improvizētu plaukstas metienu ripu Korpisalo sargātā cietokšņa augšējā stūrī trāpīja Points, pēc sešu stundu ilgas cīņas ļaujot gavilēt "Lightning" komandai - 3:2. Tas bija Tampabejas vienīgais izdarītais metiens pa vārtiem piektajā pagarinājumā.

Šajā spēlē tika pārspēti vairāki NHL rekordi - nevienā iepriekšējā mačā komandas kopā nebija izdarījušas 151 metienu ("Lightning" pa vārtiem meta 88 reizes, kamēr "Blue Jackets" - 63), neviens vārtsargs nebija atvairījis 85 metienus (tas šonakt izdevās Korpisalo), kā arī Kolumbusas komandas aizsargs Sets Džounss, uz ledus pavadot 65:06 minūtes, pārspēja Sergeja Zubova rekordu (63:51 minūte), kas tika uzstādīts 2003. gada Stenlija kausa mačā starp Dalasas "Stars" un Anaheimas "Ducks".

"Lightning" un "Blue Jackets" spēlei pietrūka vēl 1:37 minūšu, lai kļūtu par ilgāko NHL maču kopš Otrā pasaules kara. Kopumā šī ir ceturtā garākā spēle NHL vēsturē.

Abu komandu sērijas otrā cīņa paredzēta 13. augusta vakarā pulksten 22 pēc Latvijas laika. Jāatzīmē, ka šonakt paredzētā Bostonas "Bruins" un Karolīnas "Hurricanes" sērijas pirmā spēle tika atlikta uz rītdienu.

1. kārtas pāri

AustrumiRietumi
Flyers-CanadiensGolden Knights-Blackhawks
Lightning-Blue JacketsAvalanche-Coyotes
Capitals-IslandersStars-Flames
Bruins-HurricanesBlues-Canucks

Spēļu kalendārs Stenlija kausā šonakt

SākumsKomandasRezultāts
22:00Lightning - Blue Jackets2:3 OT5
0:30Stars - Flames2:3
-Bruins - Hurricanespārcelta uz rītdienu
5:30Golden Knights - Blackhawks
1 2 3 71 komentārs

  +7 [+] [-]

, 2020-08-12 04:59, pirms 4 gadiem
Likās Covid beigises ātrāk nekā šī spēle.

  +3 [+] [-]

, 2020-08-12 05:01, pirms 4 gadiem
Tad jau labāk pamatlaikā pakāst ar 0:5. Kā nākamajā dienā pēc tāda mača var no gultas izlīst?

  +3 [+] [-]

, 2020-08-12 06:13, pirms 4 gadiem
Kivlenieks kastē nākošajā, ne?

  +1 [+] [-]

, 2020-08-12 06:45, pirms 4 gadiem
Unikāls mačs

  +4 [+] [-]

, 2020-08-12 07:04, pirms 4 gadiem
Pirmajās spēlēs izskatās,ka komandas ,kuras spēlēja kvalifikācijas kārtu ir gatavākas play off spriedzei.

  +3 [+] [-]

, 2020-08-12 08:01, pirms 4 gadiem
Es pie tv diemžēl tik ilgi neizturēju un pēc diviem aizgāju gulēt.Izrādās pareixi izdarīju.

  +3 [+] [-]

, 2020-08-12 08:24, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Es pie tv diemžēl tik ilgi neizturēju un pēc diviem aizgāju gulēt.Izrādās pareixi izdarīju.
Man tas pats.. jau tā smagi gāja, bet izrādās viss vēl pusceļā tik bija

Bet spēle kārtīgs po, Korpim visu cieņu stati ar šo spēli diez gan uzlabojās, 1.34 UN 96%
Slēpts komentārs: Maikl30

  +2 [+] [-]

, 2020-08-12 08:32, pirms 4 gadiem
Korpis, protams, lielisks, bet nu ar šādu slodzi fiziski nereāli pavilkt
Tas sanāk bezmaz trīs spēles vienā vakarā
Jācer, ka Elvis tiks ar to cirksni kārtībā, ja ne- Kivlenieka iznāciens ir pat łoti iespējams

     [+] [-]

, 2020-08-12 08:37, pirms 4 gadiem
Jā, drīzāk Elvis varētu nākamo sākt. Gan jau, ka trauma nekāda nopietnā nav.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-12 08:39, pirms 4 gadiem
Pretinieks jau arī neatpūtās,tā kā abām komandām situācija vienāda.Vienīgi Kolumbusai nācās play off in aizvadīt piecas spēles.Tā kā neticu,ka tiks mainīts Korpisalo.Tas var notikt tikai traumu rezultātā.

  -1 [+] [-]

, 2020-08-12 08:54, pirms 4 gadiem
Un bez skatītājiem, kas dzen uz priekšu.. traki.

Tā jau šitādas trakās spēles un sērijas ir interesantas, bet reāli es teiktu, ka praktiski parvelk svītru abām komandām uz kausa cerībām. Fiziskais ir viens, bet padomājiet, kādas emocijas šādās spēlēs tiek atstātas. Pat, ja kāda no komandām aizkuļas līdz finālam, domāju tur variantu būs stipri maz. Nu, ja vien Kolumbi galīgi salauzti tagad un tampa paņem sēriju ar 4-0, vai 4-1, tad varbūt vēl kādas cerības.

  +3 [+] [-]

, 2020-08-12 09:07, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: Un bez skatītājiem, kas dzen uz priekšu.. traki.

Tā jau šitādas trakās spēles un sērijas ir interesantas, bet reāli es teiktu, ka praktiski parvelk svītru abām komandām uz kausa cerībām. Fiziskais ir viens, bet padomājiet, kādas emocijas šādās spēlēs tiek atstātas. Pat, ja kāda no komandām aizkuļas līdz finālam, domāju tur variantu būs stipri maz. Nu, ja vien Kolumbi galīgi salauzti tagad un tampa paņem sēriju ar 4-0, vai 4-1, tad varbūt vēl kādas cerības.
Nu jau, nu jau... Irbes Hurricanes gadā, kad viņi spēlēja finālā tika saukti par "OT čempioniem", jo bija kaut kādus 20 OT uzvarējuši sezonas laikā, tai skaitā 5-6 play-off laikā. Vēl pirmajā spēlē finālā pret Red Wings kamēr komentētāji skaidroja, ka Hurricanes varētu uzvarēt atkal OT viņi jau bija iemetuši uzvaras ripu. Cita lieta, ka Red Wings tomer bija klasi augstāki un beigās sēriju uzvarēja.
Ozo Anaheima finālā iekļuva ar 4-0 un gaidīja kamēr Devils izspēlēs savu grūtu 7 spēļu sēriju, pēc kuras pirmās 2 spēles finālā Devils uzvarēja bez problēmām, jo bija spēļu ritmā kamēr Ducks bija atpūtas laikā jau zaudējuši "play-off garšu".

     [+] [-]

, 2020-08-12 09:18, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: Un bez skatītājiem, kas dzen uz priekšu.. traki.

Tā jau šitādas trakās spēles un sērijas ir interesantas, bet reāli es teiktu, ka praktiski parvelk svītru abām komandām uz kausa cerībām. Fiziskais ir viens, bet padomājiet, kādas emocijas šādās spēlēs tiek atstātas. Pat, ja kāda no komandām aizkuļas līdz finālam, domāju tur variantu būs stipri maz. Nu, ja vien Kolumbi galīgi salauzti tagad un tampa paņem sēriju ar 4-0, vai 4-1, tad varbūt vēl kādas cerības.
Ko domā nākošās spēles atslidos un pa vārtiem nepriecāsies? Izgulēsies, ledus vannās pasēdēs un atpakaļ zirgā. Nav jau kā tenisā, ka tev nakamājā dienā solo jāspēlē vēl 5h

     [+] [-]

, 2020-08-12 09:23, pirms 4 gadiem
Vienu pagarinājumu izturēju, tad aizmigu. Bet, jau tajā izskatījās, ka Blue Jackets netiek no savas zonas ārā, līdz ar ko Tampas uzvara likumsakarīga diemžēl.

  -2 [+] [-]

, 2020-08-12 09:44, pirms 4 gadiem
Man personiski, Kolumbi ar Korpisalu un ar Elvi vai Matīsu vartos ir divas dažādas komandas Pirmajā gadījumā es fanoju PRET, otrajā PAR Kolumbiem Mača iznākums mani pilnībā apmierina, Kolumbi bez Lettiņiem pakāš, Soms izpumpēts, morāli paguris

     [+] [-]

, 2020-08-12 09:56, pirms 4 gadiem
Nav jau runa par konkrēto spēli vai pat sēriju, bet par visu PO kopumā. Viena 7 spēļu sērija nav nekas, 4-5 standarta OT ceļā uz finālu ar vēl nav nekas atsevišķi ņemot, bet ja jau no pirmās sērijas ir Max spēļu skaits ar lielām drāmām (dramatiski izcīnītas un pakastas spēles pēdējās minūtēs), tagad otra garākā spēle modernā NHL vēsturē.. protams, ir vēl ļoti agrs posms PO ciklā, lai izteiktu kādas kategoriskas prognozes, bet, mans personiskais viedoklis, ka visas iezīmes rāda uz to, ka, pat ja Kolumbi aizkašāsies līdz finālam, tur vnk pietrūks emociju (ne fiziskais), lai novestu visu līdz galam.

     [+] [-]

, 2020-08-12 10:07, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: Man personiski, Kolumbi ar Korpisalu un ar Elvi vai Matīsu vartos ir divas dažādas komandas Pirmajā gadījumā es fanoju PRET, otrajā PAR Kolumbiem Mača iznākums mani pilnībā apmierina, Kolumbi bez Lettiņiem pakāš, Soms izpumpēts, morāli paguris
Somi nepatīk?

     [+] [-]

, 2020-08-12 10:14, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: Nav jau runa par konkrēto spēli vai pat sēriju, bet par visu PO kopumā. Viena 7 spēļu sērija nav nekas, 4-5 standarta OT ceļā uz finālu ar vēl nav nekas atsevišķi ņemot, bet ja jau no pirmās sērijas ir Max spēļu skaits ar lielām drāmām (dramatiski izcīnītas un pakastas spēles pēdējās minūtēs), tagad otra garākā spēle modernā NHL vēsturē.. protams, ir vēl ļoti agrs posms PO ciklā, lai izteiktu kādas kategoriskas prognozes, bet, mans personiskais viedoklis, ka visas iezīmes rāda uz to, ka, pat ja Kolumbi aizkašāsies līdz finālam, tur vnk pietrūks emociju (ne fiziskais), lai novestu visu līdz galam.
Kad būs no tavas puses prasība, ka NHL komandām jāsastāv 50% no sievietēm?

  +3 [+] [-]

, 2020-08-12 10:14, pirms 4 gadiem
NHL lapā atrodama interesanta statistika - pa Korpi vārtiem tika izdarīti 88 metieni, bet vēl 62 (!!!) metienus nobloķēja komandas biedri!
https://www.nhl.com/gamecenter/cbj-...

     [+] [-]

, 2020-08-12 10:27, pirms 4 gadiem
Nez , tad jau labāk, bulllīšus varēja izkapāt pēc otrå pagarinājuma.

  -1 [+] [-]

, 2020-08-12 10:32, pirms 4 gadiem
Ja Elvis nestāv, tad pofig cik Korpisalo atvairīja!
Ne silts, ne auksts !

     [+] [-]

, 2020-08-12 10:35, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: hujaste dolbik, neus nekada Kivlenieka, tas ir play off, tur gk nemaina
te ir skaidrs, ka ķilava būs vārtos, jo citādi viņi var teikt pisalam atā, atā.

  +2 [+] [-]

, 2020-08-12 10:40, pirms 4 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Somi nepatīk?
pārāk balti! asteus dzīvodams dienvidfrankos ir pieradis pie tumsnējākiem vaibstiem

  -2 [+] [-]

, 2020-08-12 10:48, pirms 4 gadiem
semerjaks rakstīja: Ja Elvis nestāv, tad pofig cik Korpisalo atvairīja!
Ne silts, ne auksts !
Man ir biki savādāk, es atklāti saku, ka novēlu zāģus ar Korpisalu vārtos un izgāšanos Lettiņu konkurentam! Jā, esmu cinisks un teikšu, arī trauma nenāktu par skādi! Neesmu nekāds Algunopis, kurš staro no tā, ka mūsējie deldē beņķi, bet Korpisala uguņo

  -1 [+] [-]

, 2020-08-12 10:53, pirms 4 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Somi nepatīk?
Pričom te Somi? Elvim vai Matīsam ir jābūt kastē, ja nē, tad lai zāģē, man tie Kolumbi PO BARABANU! Kafijonkuls tak ar pret CCCP izlasi fanoja, taču par Balderi un Irbi tajā, man ir līdzīga situācija ar Lettiņu Z/Amērikas klubiem Ja mūsējie kaut kādu iemeslu dēļ ir ārā, fanoju PRET, kā arī novēlu neveiksmes konkurentiem par vietu sastāvā!

  -1 [+] [-]

, 2020-08-12 10:56, pirms 4 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Kad būs no tavas puses prasība, ka NHL komandām jāsastāv 50% no sievietēm?
Pēc visa tā marasma ar BLM, es nebrīnītos arī par šādu pavērsienu kaut kad nākotnē

  -3 [+] [-]

, 2020-08-12 10:56, pirms 4 gadiem
Sūdļīkins būtu ielaidis vismaz 50 vārtus

  -1 [+] [-]

, 2020-08-12 11:03, pirms 4 gadiem
---ZzZ--- rakstīja: Sūdļīkins būtu ielaidis vismaz 50 vārtus
Kā tu to zini, varbūt suharjā būtu nostāvējis un uzvarētu pamatlaikā?
Ja tā paskatās, tad nekādus īpašus brīnumus Korpisala nerādīja, metienu kvantitāte nenozīmē kvalitāti, divi no trim ielaistajiem vārtiem bija tīri ņemami, pirmais un trešais, otrais tur tāds, ar gaļu iebakstīts mēsliņš Korpisala sev statistiku nopelnīja pateicoties uzbrucēju dalējai impotencei, to reāli bīstamo momentu nemaz nebija tik daudz Vairāk bija spiediens uz vārtiem, taču bez reāliem draudiem, tā spēle varētu turpināties vēl ilgi dikti un Somam papildus bonusi krātos un krātos

     [+] [-]

, 2020-08-12 11:06, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: Pričom te Somi? Elvim vai Matīsam ir jābūt kastē, ja nē, tad lai zāģē, man tie Kolumbi PO BARABANU! Kafijonkuls tak ar pret CCCP izlasi fanoja, taču par Balderi un Irbi tajā, man ir līdzīga situācija ar Lettiņu Z/Amērikas klubiem Ja mūsējie kaut kādu iemeslu dēļ ir ārā, fanoju PRET, kā arī novēlu neveiksmes konkurentiem par vietu sastāvā!
Tu kādreiz rakstīji, ka esi rasists, nevis nacionālists
Tādejādi izbrīna šajā gadijumā nacionālistiskais noskaņojums un nelaimes novēlēšana citam baltās rases pārstāvim

     [+] [-]

, 2020-08-12 11:07, pirms 4 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Tu kādreiz rakstīji, ka esi rasists, nevis nacionālists
Tādejādi izbrīna šajā gadijumā nacionālistiskais noskaņojums un nelaimes novēlēšana citam baltās rases pārstāvim
Dzīvē jā, sportā ir savādāk
Nelaimi nenovēlu, neveiksmi gan, tās ir, kā runā Odesā, divas lielas razņicas Par traumu runājot, ne jau par invalīdu lai kļūst, bet vienkārši lai uz kādu laiciņu pasēž maliņā

  +1 [+] [-]

, 2020-08-12 11:12, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: Pēc visa tā marasma ar BLM, es nebrīnītos arī par šādu pavērsienu kaut kad nākotnē
Tikai.. kas uz tādu hoķi skatītos, neskaitot liberastus, Lauriņu un bocmani?
Es vienreiz uzmetu aci sieviešu hoķim, nu tas ir tāds ārprāts

     [+] [-]

, 2020-08-12 11:13, pirms 4 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Kad būs no tavas puses prasība, ka NHL komandām jāsastāv 50% no sievietēm?
Kad pastāstīsi, kāpēc skatīšanās uz sievietes krūtīm tevi tik ļoti satrauc? :Var jau būt, ka es kko jaucu, bet man šķiet, ka normālam heteroseksuālam vīrietim - jo vairāk labāk apskatāmu krūšu, jo labāk, ne tā?

  +1 [+] [-]

, 2020-08-12 11:16, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: Kad pastāstīsi, kāpēc skatīšanās uz sievietes krūtīm tevi tik ļoti satrauc? :Var jau būt, ka es kko jaucu, bet man šķiet, ka normālam heteroseksuālam vīrietim - jo vairāk labāk apskatāmu krūšu, jo labāk, ne tā?
Nekas nesatrauc, taču uzvesties jāprot. Tev patiktu, ja cilvēki pa tērbatas ielu diennakts gaišajā laikā staigātu kaili ar redzamu pipeli?

  +1 [+] [-]

, 2020-08-12 11:19, pirms 4 gadiem
Ja pēc sērijas pirmās spēles ir jāizdara kādi secinājumi, tad galvenais no tiem - TBL ir labāka komanda, taču negatavāka šai sērijai. Vai tas ir kovidnieka un pārtrauktās sezonas sekas, vai psiholoģija vai kas cits - nez, bet viņi paši sev kājās šāva. Šoreiz - netrāpīja, bet tas nenozīmē, ka netrāpīs nākošajos mačos.
1 2 3 71 komentārs