Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Zjuzins: "Somijas čempionātā HJK bija aizsardzībā misēkļi"

Emils Ozerinskis

Zjuzins: "Somijas čempionātā HJK bija aizsardzībā misēkļi"
Artūrs Zjuzins. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova|RFS

Šovakar pulksten 18:30 Jūrmalas pilsētas stadionā "Sloka" norisināsies UEFA Čempionu līgas pirmās kvalifikācijas kārtas atbildes spēle starp Latvijas un Somijas čempionvienībām. Pirmsspēles dienā savus komentārus sniedza RFS pussargs Artūrs Zjuzins un komandas galvenais treneris Viktors Morozs.

Pirms spēles sarunā ar kluba mediju pārstāvjiem RFS pussargs Artūrs Zjuzins uzsvēra, ka problēma pirmajā spēlē Helsinkos bija tā, ka rīdzinieki neveidoja labus vārtu gūšanas momentus. Tāpat futbolists norādīja, ka HJK un RFS ir līdzīga līmeņa komandas, apgalvojot, ka Somijas vienība ir labi organizēta komanda, kas par spīti aizsardzības kļūdām vietējās līgas čempionātā pret RFS parādīja ļoti labu spēli savā laukuma pusē.

Interesanti sanāci, ka Čempionu līgas spēli nu Artūrs Zjuzins aizvadīs Kauguros, kur pats ir uzaudzis un spēlējis bumbu pļavā, kur tagad slejas Slokas stadions, kurā RFS pulskten 18:30 šovakar uzņems HJK.

RFS vienības galvenais treneris Viktors Morozs pirms spēles preses konferencē pastāstīja, ka Latvijas čempionvienības mērķis ir tikai uzvara, lai varētu doties tālāk Čempionu līgā, nevis to darītu HJK.

Treneris ieskicēja, ka traumas dēļ komandai pret somiem palīdzēt nevarēs Renārs Varslavāns, kamēr pārējo spēlētāju dalība duelī pret 31 Somijas čempiontitulu izcīnījušo komandu ir iespējama. Dienu pirms spēles RFS treneru korpuss lauzīja galvas par divām pozīcijām.

Izmantotie resursi:
https://www.youtube.com/c/RFSFutbol...

     [+] [-]

, 2022-07-12 12:28, pirms 2 gadiem
Tikai Barcelona! Tikai Zjuzins! ';