Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugers šonakt varētu aizvadīt pirmo ''play-off'' maču ''Golden Knights'' sastāvā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bļugers šonakt varētu aizvadīt pirmo ''play-off'' maču ''Golden Knights'' sastāvā
Teodors Bļugers. Foto. USA Sports Today. Scanpix

Latvijas hokejists Teodors Bļugers visdrīzāk šonakt 5:00 pēc Latvijas laika piedalīsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences pusfināla sērijas piektajā mačā pret Edmontonas ''Oilers''. Viņš tiks iespēlēts ceturtajā uzbrucēju virknējumā.

2022./2023. gada sezonas laikā no Pitsburgas ''Penguins'' uz Lasvegasas ''Golden Knights'' tika aizmainīts Teodors Bļugers. 18 regulārās sezonas spēlēs latvietis guva divus vārtus un izdarīja četras rezultatīvas spēles. Sākoties izslēgšanas spēlēm, treneri lēma Bļugeru iekļaut starp vieniem no rezervistiem un viņš līdz šim ''play-off'' mačos spēlējis vēl nebija.

Naktī uz sestdienu ''Golden Knights'' aizvadīs Rietumu konferences pusfināla sērijas piekto maču pret Edmontonas ''Oilers'' un visdrīzāk Bļugers dosies laukumā savā pirmajā ''play-off'' mačā šajā sezonā. Traumā iedzīvojies Maikls Amadio un viņš sērijas piektajā spēlē Lasvegasas vienībai nepalīdzēs. Tieši viņu Bļugers aizvietos, un tiek prognozēts, ka viņš tiks iespēlēts ceturtajā uzbrucēju virknējumā.

Lasvegasas ''Golden Knights'' svarīgajā sērijas piektajā spēlē nevarēs palīdzēt aizsargs Alekss Pietrandželo, kuru NHL diskvalificējusi uz vienu maču. Bļugera komandas biedrs sodīts par rupjību pret ''Oilers'' uzbrucēju Leonu Draizaitlu ceturtās spēles izskaņā.

Rezultāts sērijā ir 2-2, bet Rietumu konferences finālā iekļūs tā komanda, kas pirmā uzvarēs četros mačos. Otrā pusfināla pārī Dalasas ''Stars'' ir vadībā ar 3-2 pret Sietlas ''Kraken''.

  +1 [+] [-]

, 2023-05-12 23:11, pirms gada
Veiksmi, gūti vārti, dos vēl spēles.

     [+] [-]

, 2023-05-13 06:59, pirms gada
Laicīgi pieslēdzos.Otrajā periodā no 1:2 ,īsā laikā izmantojot lielo skaitlisko vairākumu ar Stouna pūlēm panāca 3:2 un tad arī 4:2(Hague)Bļugera maiņa laukumā tiek epizodiski un perioda beigās ziepes savārīja Bļugera maiņas biedrs K.Kolesar nopelnot 5+20 Edmontonai visas iespējas atgriezties spēlē trešajā periodā.

     [+] [-]

, 2023-05-13 07:58, pirms gada
Izturēja Edmontonas beigu ofensīvu un Vegasa ir soli no Rietumu fināla.Katrā ziņā ,atšķirībā no Edmontonas,Vegasai ir divas iespējas.Edmontonai vēl viens zaudējums nozīmē sezonas beigas.