Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2723, Did:0, useCase: 3

Lūiss: "Bijām vienīgie, kuri bija pārliecināti par mūsu iekļūšanu ceturtdaļfinālā"

Lūiss: "Bijām vienīgie, kuri bija pārliecināti par mūsu iekļūšanu ceturtdaļfinālā"
Deivs Lūiss
Foto: TASS/Scanpix

Pasaules hokeja čempionāta grupu turnīru šodien ar pārliecinošu uzvaru noslēdza Kanāda, kas ar 10:1 sagrāva Austriju. Kanādieši ceturtdaļfinālā sacentīsies ar baltkrieviem, kas šodien ar 3:2 uzvarēja Norvēģiju.

Septiņās spēlēs grupu turnīrā kanādieši guva 49 vārtus. Vismaz vienu ripu ir iemetuši 16 dažādi hokejisti, bet punkti ir pilnīgi visiem Kanādas izlases laukuma spēlētājiem. "Visi hokejisti sniedz aptuveni līdzīgu ieguldījumu komandas spēlē. Tā ir labas komandas pazīme," atzina Kanādas uzbrucējs Mets Dušeins.

Šodien Kanādas hokejistiem nācās spēlēt bez kapteiņa Sidnija Krosbija, kuram tika iedota atpūtas diena. Viņa prombūtnē kapteiņa uzšuve tika aizsargam Denam Hemjūsam. "Tas noteikti ir liels gods. Protams, jau valsts pārstāvēšana ir milzīgs pagodinājums. Sidnija aizstāšana ir atbildīgs uzdevums, bet mēs ceram, ka viņš būs atpakaļ jau nākamajā spēlē," atzina Hemjūss.

Kanāda ceturtdaļfinālā sacentīsies ar Baltkrieviju, kas šodien ar 3:2 uzveica Norvēģiju un garantēja ceturto vietu B grupā. Baltkrievi izvirzījās vadībā ar 3:0, tomēr beigās skandināvi pievilka līdz 2:3. "Sākumā izskatījāmies labi, taču Norvēģija ir laba komanda un deva pretsparu. Beigās bija grūti, mums nebija daudz laika, lai atgūtos no iepriekšējās spēles," pēc mača teica uzvaras vārtu autors Andrejs Kosticins.

Vakar baltkrievi ar 2:3 piekāpās Somijai. "Puiši bija nedaudz noguruši, taču šodien visi centās, cik spēja. Bija patīkami vērot, kā viņi centās bloķēt norvēģu metienus," sacīja Baltkrievijas izlases vārtsargs Kevins Lalands.

"Pirms čempionāta puiši sešu nedēļu laikā ieguldīja milzīgu darbu. Pūles tika atalgotas. Pieļauju, ka pirms turnīra sākumā mēs bijām vienīgie, kuri bija pārliecināti par izlases iekļūšanu ceturtdaļfinālā," komentēja Baltkrievijas izlases galvenais treneris Deivs Lūiss.

Izmantotie resursi:
Page Redirection
Прессбол - новости белорусского спорта

     [+] [-]

, 2015-05-12 20:55, pirms 9 gadiem
Par baltkrieviem!

     [+] [-]

, 2015-05-12 21:40, pirms 9 gadiem
un būsiet pārliecināti ka tiksiet izsmieti ar 10-1

  +1 [+] [-]

, 2015-05-13 09:02, pirms 9 gadiem
Baltkrievi ar treneri debitantu pie stures jau pirmaja cempi tiek ceturtdalfinala, kamer Latvija ar savu debitantu cinas par paliksanu, skumji.