Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klops par "Atletico": "Nesaprotu, kāpēc ar tik kvalitatīviem futbolistiem jāspēlē tā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops par "Atletico": "Nesaprotu, kāpēc ar tik kvalitatīviem futbolistiem jāspēlē tā"
Jirgens Klops un Koke. Foto: Imago Sport/Scanpix

No UEFA Čempionu līgas izstājusies pagājušās sezonas čempione "Liverpool", kas savā laukumā pagarinājumā ar 2:4 divu spēļu summā atzina Madrides "Atletico" pārākumu. Galvenais treneris Jirgens Klops atzina, ka ir apmierināts ar parādīto sniegumu, bet pretinieki maču padarījuši ļoti sarežģītu.

Pēc izbraukumā piedzīvotā zaudējuma ar 0:1 "Liverpool" savā laukumā pamatlaiku uzvarēja ar 1:0. Pagarinājuma ievadā Anglijas Premjerlīgas topošie čempioni guva arī otros vārtus, izvirzoties vadībā divu spēļu summā, taču Madrides "Atletico" turpinājumā sasita trīs vārtus un sasniedza ceturtdaļfinālu. Liverpūlei liktenīga bija vārtsarga Adriana kļūda, pēc kuras izcēlās Markoss Jorente.

"Esmu pilnībā apmierināts ar sniegumu. Ko vēl varu pateikt... Ir ļoti grūti spēlēt pret tādu komandu," pēc izstāšanās teica Jirgens Klops. "Liverpool" laukumā dominēja, bet neizmantoja savas iespējas. Tāpat lielisks viesu vārtos bija slovēnis Jans Oblaks, kurš glāba neskaitāmas reizes. "Ja godīgi, es nesaprotu, kāpēc ar tik kvalitatīviem futbolistiem jāspēlē šāda stila futbols. Bet uzvarētājam vienmēr taisnība."

"Kad redzu tādus spēlētājus kā Koki, Saulu, Markosu Jorenti, tad domāju par to, kādu futbolu ar viņiem varētu demonstrēt. Nevis stāvēt laukuma savā pusē un tad domāt par pretuzbrukumiem," teica Klops. "Viņi mūs uzvarēja, ar to ir jāsamierinās. Apsveicu viņus. Šobrīd nav taisnīguma sajūtas. Pats labi apzinos, ka ļoti, ļoti neprotu zaudēt."

"It īpaši reizēs, kad futbolisti laukumā atdod tik daudz spēka. Viņiem priekšā stāvēja divas četru pretinieku grupas, tad vēl divi uzbrucēji. "Atletico" pat nebija pretuzbrukumu. Mums Čempionu līgā bijuši daudzi veiksmīgi momenti, divas reizes pēc kārtas spēlējām finālā. Šoreiz izšķirošajos momentos pilnīgi viss notika pret mums," secināja Klops.

Izmantotie resursi:
https://www.standard.co.uk/sport/fo...

  +1 [+] [-]

, 2020-03-12 10:41, pirms 4 gadiem
..viedi vārdi. atlēti bija totāli nebaudāma komanda. un tad vēl visi tie stulbie kritieni, lai tikai pavilktu laiku. lai nu kas, bet šī nebija tā reize, kad atlētiem bija jātiek tālāk. pērn viņi bija daudz labāki un tikai viens stulbs moments liedza uzvarēt Juventus un tikt tālāk.

     [+] [-]

, 2020-03-12 11:01, pirms 4 gadiem
Cerams Pool vasarā beidzot nopirks arī PM jo visu sezonu ir redzams ka grūtības sākas ar komandām kam kompakta aizsardzība ir+Salahs,Mane un Robertsons ļoti labus momentus izlaida jo gribēja paši visu paveikt nevis uz komandu nosspēlēt.(Salahs īpaši sautīgs palicis)
Slēpts komentārs: H.E.N.R.Y.

     [+] [-]

, 2020-03-12 11:26, pirms 4 gadiem
Pirms sezonas likās,ka ATM būs pavisam cita komanda.Redzot,kas tika nopirkts un redzot tos kuri devās prom..
Pirmajās spēles bija redzams savādāks ATM,bet sezonai ejot viņi pakāpeniski atgriezās pie savām tradīcijām zem Simeones.

  -1 [+] [-]

, 2020-03-12 11:38, pirms 4 gadiem
Nav tāds pareizais un nepareizais futbols. Ja saskaņā ar spēles noteikumiem guvi vairāk vārtus nekā pretinieks, tas nozīmē, ka esi uzvarējis. Tas arī viss.

  +3 [+] [-]

, 2020-03-12 12:05, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Vienmēr ir fascinējuši šitie zaudētāju teksti, kuri tagad pretiniekiem mācīs, kā spēlēt vajadzētu.
Tu atpalikusais generat, kura vieta vins maca, ka spelet? Izteica parsteigumu kapec ta spele, bet Tu jau tik atpalicis, ka nesaproti trenera teikto butibu!!!

     [+] [-]

, 2020-03-12 12:16, pirms 4 gadiem
uzvarētājus nesoda!

     [+] [-]

, 2020-03-12 12:23, pirms 4 gadiem
es ceru ka atleti izlidos nakamaja karta vai visi saslims ar coronu, pretigakais futbols kads redzets, tad labak skatos ka 11 vilki spele.

  +4 [+] [-]

, 2020-03-12 12:27, pirms 4 gadiem
Atletico nebija jātiek tālāk ne šogad, ne pagājušogad - lai gan pagājušogad viņi pat bija labāki. Šogad viņiem uz laukuma ļoooti veicās, bet Liverpool - ne. Nu un, protams, Oblaks..
agrizzz rakstīja: ..viedi vārdi. atlēti bija totāli nebaudāma komanda. un tad vēl visi tie stulbie kritieni, lai tikai pavilktu laiku. lai nu kas, bet šī nebija tā reize, kad atlētiem bija jātiek tālāk. pērn viņi bija daudz labāki un tikai viens stulbs moments liedza uzvarēt Juventus un tikt tālāk.

  -2 [+] [-]

, 2020-03-12 12:54, pirms 4 gadiem
Jā, kāpēc jūs nespēlējat futbolu, kāds mums parocīgs un kādā jūs droši vien zaudētu?

  -2 [+] [-]

, 2020-03-12 14:28, pirms 4 gadiem
Es atkal nesaprotu kā var gandrīz katru reizi esot tuvu soda laukumam glupi centrēt un cerēt ka ilgtermiņā kaut ko uzvarēs (vai arī domāt ka tas ir baigi skatāmi).

  -2 [+] [-]

, 2020-03-12 14:36, pirms 4 gadiem
Laikam aizmirsis kādu futbolu paši radīja pagājušā gada .finālā?

  -3 [+] [-]

, 2020-03-12 16:25, pirms 4 gadiem
Ko te var čīkstēt, paši pirmajā spēlē visu salaida dēlī, spēlējot ļoti vāji Madridē. Iedeva Simonem visas kārtis rokās un vakar likumsakarīgi zaudēja. Ne jau atlētiem vajadzēja spēlēt atklātu futbolu un pa galvu pa kaklu skriet golus sist. Papildlaikā kad vajadzēja, iesita. Prieks par ATL!

  +1 [+] [-]

, 2020-03-12 16:51, pirms 4 gadiem
....nu, ok....kad Latvija uzvarēja playoffos Turciju ar 1:0 mājās un 2:2 viesos (gandrīz identiski rezultāti ar ATM - LIV), tad bija saprotams mūsu prieks, jo tiešām bijām vājāki par tā brīža pasaules čempionāta bronzas medaļniekiem...nu, bet starp šiem nav tik liela škirba

     [+] [-]

, 2020-03-12 21:55, pirms 4 gadiem
timoty rakstīja: Atletico nebija jātiek tālāk ne šogad, ne pagājušogad - lai gan pagājušogad viņi pat bija labāki. Šogad viņiem uz laukuma ļoooti veicās, bet Liverpool - ne. Nu un, protams, Oblaks..
..nu jā, pērn likās, ka šie bija labāki savā spēles stilā, bet šoreiz skatījos abas spēles un pilnīgi nekas. kā Klops teica – viss bija labi, tikai otros vārtus par vēlu iesitām

     [+] [-]

, 2020-03-13 01:28, pirms 4 gadiem
Jā klop, kāpēc ar tādu komandu nespēj vinnēt?