Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugeram septītais punkts, Pitsburga un Kolumbusa atspēlējas un uzvar

Agris Suveizda

Bļugeram septītais punkts, Pitsburga un Kolumbusa atspēlējas un uzvar
Teodors Bļugers. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā sestajā spēlē pēc kārtas pamatlaikā neuzvarēja Pitsburgas "Penguins", taču rezultatīvi asistējušā Teodora Bļugera komanda spēja trīsreiz atspēlēties un Ņujorkas "Islanders" pieveikt pēcspēles metienos - 4:3. Savukārt Kolumbusas "Blue Jackets", Elvim Merzļikinam atgriežoties rezervē, trešajā periodā atguvās gan no 2:4, gan 4:5 un izrāva panākumu pār Čikāgas "Blackhawks" (6:5).

Teodors Bļugers atguva savu iepriekšējās sezonas maiņu un trešajā virknējumā spēlēja ar malējiem uzbrucējiem Brendonu Tanevu un Zeku Estonu-Rīzu, kurš aizvadīja pirmo spēli sezonā. Bļugers uz ledus pavadīja 15 minūtes un 51 sekundi (mazākumā 0:39), kas ir viņa līdz šim otrais ilgākais spēles laiks sezonā, un 28. minūtē palīdzēja panākt 2:2. Bļugers pretuzbrukumā iemeta ripu zonā, bet Estons-Rīzs aiz vārtiem to izcīnīja, negaidīti brīvs izslidoja vārtu priekšā un iebakstīja ripu mērķī. Bļugeram arī pozitīva lietderība +1, viens metiens, divi spēka paņēmieni un 29% uzvarētu iemetienu. Bļugeram 12 spēlēs ir septiņi (2+5) punkti, neitrāla lietderība un divas soda minūtes.

VIDEO: Bļugers rezultatīvi piespēlē, palīdzot pieveikt "Islanders"

Pitsburgas "Penguins" laukumā atgriezās pēc piecu dienu pauzes. Iepriekšējā mačā izbraukumā ar 3:4 tika zaudēts tieši "Islanders", un ņujorkieši šonakt vadībā bija pat trīsreiz, tomēr Pitsburga allaž spēja atspēlēties – pa reizei katrā trešdaļā, Jevgeņijam Malkinam pagarinājumu izraujot 18 sekundes līdz pamatlaika beigām. Vienīgo pēcspēles metienu realizēja Sidnijs Krosbijs, bet ar vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Braiens Rasts. Nākamās divas spēles Pitsburga aizvadīs mājās pret Vašingtonas "Capitals", pirmo maču aizvadot svētdienas vakarā – plkst. 22:00 pēc Latvijas laika.

Dramatisku uzvaru guva arī Kolumbusas "Blue Jackets". Kems Etkinsons 13. minūtē mazākumā izvirzīja vadībā viesus, taču nākamos trīs vārtus guva Čikāgas "Blackhawks". Izšķirošajā periodā Kolumbusa atspēlējās gan no 2:4, gan 4:5, vispirms Maiklam Del Zoto 5:5 panākot trīs minūtes līdz pamatlaika beigām, bet Kevinam Stenlundam uzvaru izraujot 74 sekundes līdz beigām – 6:5. Savainojumu sadziedējušais Elvis Merzļikins atgriezās spēles pieteikumā, bet vārtus turpināja sargāt soms Jonass Korpisalo, kurš atvairīja 21 no 26 metieniem. Jau pieminētais Etkinsons izcēlās ar četriem (1+3) punktiem.

Kolumbusas "Blue Jackets" izcīnīja trešo uzvaru četrās spēlēs un naktī uz svētdienu vēlreiz viesosies pie "Blackhawks". Kolumbusa ar 17 punktiem 15 spēlēs ieņem trešo vietu Centrālajā divīzijā, taču ir aizvadījusi vairāk spēļu par konkurentēm. Pitsburga ar 13 punktiem 12 mačos Austrumu divīzijā ir piektajā pozīcijā.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-12 08:28, pirms 3 gadiem
Soms katru piekto metienu ielaida tāpēc tik nwrvoza spēle. Labi ka izdevās samest pretī vairāk

  -4 [+] [-]

, 2021-02-12 10:41, pirms 3 gadiem
Vanagi nočakarējās kā pēdējie luņi trešas trešdaļas beigās, uzdāvinot Korpisalam nepelnīto uzvaru statistikā! Rīgas Dinamo pēdējo gadu labākajās tradīcijās Būtu Kolumbi pakāsuši, ar 99% garantiju varētu teikt, ka nākamajā mačā kastē būs Elvis, tagad hren viņu zin, jo uzvara taču un uzvarētaji sastāvu, it sevišķi varotčikus, maina reti, pie tam vēl situācijā, kad Elvis ir tiko no traumas atguvies

  -2 [+] [-]

, 2021-02-12 10:43, pirms 3 gadiem
pūce rakstīja: Soms katru piekto metienu ielaida tāpēc tik nwrvoza spēle. Labi ka izdevās samest pretī vairāk
Kam ir labi, tev, Elvim? Tev ta var būt, bet Elvim no tā diezin vai ir labi

  -3 [+] [-]

, 2021-02-12 10:48, pirms 3 gadiem
Kā Elvim var nebūt labi? Komandai ir jāuzvar un jātiek playoff, ja Korpis visas papisīs, netiks. Pirms raksti kaut ko, kaut brīdi piebremzē un apdomājies
Slēpts komentārs: xoweag

     [+] [-]

, 2021-02-12 11:16, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Labāk lai Elvis tiek uz PČ Rīgā un vienlaikus rāda labu individuālo sniegumu Kolumbos, nekā periodiski nomainot Korpisalu, čakarējās pa Stenlija ploviem! Vienīgais nosacījums, ar kuru es būtu ar mieru Elvi Rīgā neredzēt, ir izcīnīta Stenlija turza kā stabilam pirmajam varotčikam, taču tāds rasklads ir mazticams Visi pārējie raskladi, ieskaitot izcīnīto Stenliju deldējot beņķi, nekam neder!
Tipa labāk 10.vieta ar Elvi vārtos kaut kādā, nevienu (es atvainojos, vienu) interesējošā, PČ, nekā Elvim Stenlija bļodu? Dīvainas prioritātes..

  +2 [+] [-]

, 2021-02-12 11:24, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Labāk lai Elvis tiek uz PČ Rīgā un vienlaikus rāda labu individuālo sniegumu Kolumbos, nekā periodiski nomainot Korpisalu, čakarējās pa Stenlija ploviem! Vienīgais nosacījums, ar kuru es būtu ar mieru Elvi Rīgā neredzēt, ir izcīnīta Stenlija turza kā stabilam pirmajam varotčikam, taču tāds rasklads ir mazticams Visi pārējie raskladi, ieskaitot izcīnīto Stenliju deldējot beņķi, nekam neder!
Kas ir "rasklads" ? Vai sovjetu urla , kurs guļ uz "raskladuškas" ? Vai tā, varotčik no Ploviem ?

  -1 [+] [-]

, 2021-02-12 11:58, pirms 3 gadiem
hujaveg, moš pietiek ņerkstēt par to, ka soms labi nospēlē? āksts

     [+] [-]

, 2021-02-12 12:02, pirms 3 gadiem
tā kā būtu laiks ielikt savā sarakstā vēl vienu ignorējamo, kas īpaši neatšķiras no citiem troļļiem-pamatskolniekiem

Banss rakstīja: hujaveg, moš pietiek ņerkstēt par to, ka soms labi nospēlē? āksts

     [+] [-]

, 2021-02-12 12:12, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Vanagi nočakarējās kā pēdējie luņi trešas trešdaļas beigās, uzdāvinot Korpisalam nepelnīto uzvaru statistikā! Rīgas Dinamo pēdējo gadu labākajās tradīcijās Būtu Kolumbi pakāsuši, ar 99% garantiju varētu teikt, ka nākamajā mačā kastē būs Elvis, tagad hren viņu zin, jo uzvara taču un uzvarētaji sastāvu, it sevišķi varotčikus, maina reti, pie tam vēl situācijā, kad Elvis ir tiko no traumas atguvies
Kaut kā līdz trauma šogad neatkarīgi uzvara vai zaudē vārtsargi mainās ik spēli. Kāpēc lai to pēkšņi mainītu?

     [+] [-]

, 2021-02-12 12:22, pirms 3 gadiem
Traka spēle. 3.periodā vārtsargi bija vienkārši statisti. Abos galos somi lažoja. Kolumbusas faniem viss labi, kas labi beidzas.

     [+] [-]

, 2021-02-12 14:12, pirms 3 gadiem
Pagaidām Tedim tikpat punktu cik Malkinam. Redzēs cik ilgi šo līmeni spēs noturēt.

     [+] [-]

, 2021-02-12 14:18, pirms 3 gadiem
Bzh rakstīja: Tipa labāk 10.vieta ar Elvi vārtos kaut kādā, nevienu (es atvainojos, vienu) interesējošā, PČ, nekā Elvim Stenlija bļodu? Dīvainas prioritātes..
Protams ka Stenlijs svarīgāks. Bet nenoniecini PČ, vairāk kā miljards skatījumu.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-12 14:24, pirms 3 gadiem
Bzh rakstīja: Tipa labāk 10.vieta ar Elvi vārtos kaut kādā, nevienu (es atvainojos, vienu) interesējošā, PČ, nekā Elvim Stenlija bļodu? Dīvainas prioritātes..
Latvijas Hokeja kontekstā nekādas dīvainas prioritātes nav! Par to VIENU runājot, stipri pārspīlē un tas ir maigi teikts Domā, ja Kolumbi izcīnīs to Stenliju, kāds tur Aizdīki Latvidžu pieminēs? Labākajā gadijumā pieminēs konkrēti Kolombu varotčiku Elvi Merzļikinu, nevis Latviju kā valsti Pats labi atceros, jo 1996.gadā, kad OZO ar Koloradkām izcīnīja Stenliju, uzturējos USA, Latviias vārds tur vispār pieminēts netika un Avalanču faniem vispār bija PO BARABANU, no kurienes tāds OZO ir nācis Tas tā, par tiem "Latvidžas vārdiem pasaulē un pretsižiem" runājot Latvijas vārds Hokeja pasaulē var tikt nests TIKAI UN VIENĪGI izlašu kontekstā un, bļaķ, nekādīgi savādāk! Tieši tāpēc arī uzsvaru, ka Latvijas Hokeja intereses pirmām kārtām ir izlase un pec tam tikai viss pārējais!

     [+] [-]

, 2021-02-12 14:28, pirms 3 gadiem
Bzh rakstīja: Tipa labāk 10.vieta ar Elvi vārtos kaut kādā, nevienu (es atvainojos, vienu) interesējošā, PČ, nekā Elvim Stenlija bļodu? Dīvainas prioritātes..
Jā, un vēlreiz par prioritātēm runājot, es tak rakstīju, ka pret Stenlija blodu nekas pret nav! Tikai tur ir nosacījums, ka Elvim ir jābūt pirmajam un galvenajam varotčikam! Tikai ar šādu te nosacījumu var pieļaut neierašanos uz Rīgas čempi! Kas vēl nav skaidrs par prioritātēm?

     [+] [-]

, 2021-02-12 14:31, pirms 3 gadiem
gircc rakstīja: Protams ka Stenlijs svarīgāks. Bet nenoniecini PČ, vairāk kā miljards skatījumu.
Stenlijs var būt svarīgāks tikai tad, ja, pirmkārt, viņš ir izcīnīts, otrkārt, izcīnīts ar Lettiņu vistiešāko un visaktīvāko dalību un ieguldījumu panākumā! Ja šie abi nosacījumi izpaliek, tad labāk ir 14.vieta pasaules čempī, nekā izcīnīta Stenlija bļoda deldējot beņķi un Bē grupa Latvijas izlasei

  +1 [+] [-]

, 2021-02-12 15:37, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Stenlijs var būt svarīgāks tikai tad, ja, pirmkārt, viņš ir izcīnīts, otrkārt, izcīnīts ar Lettiņu vistiešāko un visaktīvāko dalību un ieguldījumu panākumā! Ja šie abi nosacījumi izpaliek, tad labāk ir 14.vieta pasaules čempī, nekā izcīnīta Stenlija bļoda deldējot beņķi un Bē grupa Latvijas izlasei
beidz ņerkstēt

     [+] [-]

, 2021-02-12 17:29, pirms 3 gadiem
Korpisalo graujoša statistika -
Vidēji spēlē ielaistie - 3.34 !
Atvairīto metienu procents - 89,2 %

     [+] [-]

, 2021-02-12 17:32, pirms 3 gadiem
Toties izskatās Kolumbusa maiņas darījumā ar Vinipegu
ir dabūjuši pilno lozi - Laine un Roslovic ir līmenī !
Vinipega gan ir iegrābusies ar Dibuā...