Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Real Madrid" Saūda Arābijā pagarinājumā uzvar El Clásico un iekļūst finālā

Agris Suveizda

"Real Madrid" Saūda Arābijā pagarinājumā uzvar El Clásico un iekļūst finālā
Federiko Valverde. Foto: Reuters/Scanpix

Saūda Arābijas galvaspilsētā Rijādā par Spānijas Superkausa pirmo finālisti kļuvusi "Real Madrid", kas superklubu duelī trīsreiz izvirzījās vadībā un pagarinājumā ar 3:2 pārspēja "Barcelona". Finālā svētdien pretī stāsies vai nu Madrides "Atletico", vai arī Bilbao "Athletic".

• Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Karims Benzemā, kuram sezonas 26 spēlēs ir 23+9, brazīlietis Vinisiuss Žuniors guva 15. vārtus sezonā un uzvaras vārtos eleganti palaida bumbu garām, bet par pagarinājuma varoni ar pirmajiem vārtiem sezonā kļuva Federiko Valverde, pretuzbrukumā panākdams 3:2.

• "Barcelona" izlīdzinājumu panāca pirmā un otrā puslaika beigās. Pirmoreiz to ar laimīga rikošeta palīdzību paveica Lūks de Jongs, bet pamatlaika beigās pēc Džordi Albas centrējuma ar galvu iesita 19 gadus vecais Ansu Fati, kurš nebija spēlējis kopš novembra. Fati sezonas deviņos mačos tie bija piektie vārti.

• Fati bija tuvu tam, lai neizšķirtu izrautu arī pagarinājuma izskaņā, tomēr kompensācijas laikā viņa mēģinājums sist šķērītē no vārtu priekšas nebija sekmīgs.

• "Real Madrid" uzvarēja piektajā un nezaudēja sestajā El Clásico pēc kārtas. Čavi tas bija pirmais El Clásico kā "Barcelona" galvenajam trenerim.

• "Barcelona" sastāvā debitēja Ferrans Torress, kuru reģistrēt ļāva Koutinju izīrēšana un Samuela Imtitī algas samazināšana, un atgriezās Frenkijs de Jongs. Viņi abi tika nomainīti pēc pirmā puslaika. Ferranam tas bija pirmais mačs kopš oktobra.

• "Real Madrid" spēlēja bez Deivida Alabas, un pirmo spēli kopš 12. decembra aizvadīja Dani Karvahals.

• Rīt otrā pusfinālā tiksies Spānijas čempione Madrides "Atletico" un kausa fināliste Bilbao "Athletic".

Spānijas Superkauss

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Barcelona – Real Madrid2:3 pag.L. de Jongs 42' Alba 83' – Vinisiuss 25' Benzemā 72' Valverde 98'
Atletico – Athletic13.01.
Real Madrid - ?16.01.

     [+] [-]

, 2022-01-12 23:40, pirms 2 gadiem
Nu trešajos vārtos tā nesavtība palaižot Vinijam bumbu garām varēja beigties slikti,jo tā Benzemā nedaudz patraucēja Fedem.

Iesit vārtus.Atkal nosēžas.Barca iesit un atkal jāspēlē uzbrukumā.Sezonas stāsts.Ar Načo aizsardzībā grūti Militao.Pagāšgad strādāja,bet šogad draņkīgi

  -1 [+] [-]

, 2022-01-12 23:42, pirms 2 gadiem
Real bija pelnījuši uzvaru. Barcai paveicas ar vārtiem ..

  -1 [+] [-]

, 2022-01-12 23:45, pirms 2 gadiem
Ne RM, ne gaysalonai nav skaļu vārdu sastāvā un klasiķis ir zaudējis savu garšu diezgan. :/

     [+] [-]

, 2022-01-12 23:49, pirms 2 gadiem
Barca labi sevi paraadiija, it iipashi peec pirmaa madrides gola - speele, idejas, struktuura uzbrukumaa. protams, pashlaik madride ir daudz stipraaka komanda, un to pieraadiija, speeleejot uz pretuzbrukumiem un izmantojot haosu Barcas aizsardziibaa, bet domaaju, ka shis var buut gruudiens, lai pionieru brigaade ieguutu paarlieciibu un otro sezonas pusi aizvadiitu daudz labaak.

     [+] [-]

, 2022-01-12 23:54, pirms 2 gadiem
One Man Show! rakstīja: Ne RM, ne gaysalonai nav skaļu vārdu sastāvā un klasiķis ir zaudējis savu garšu diezgan. :/
Ko tu uzdrošinies.Azārs uz beņķa un Beils Madridē

     [+] [-]

, 2022-01-13 00:54, pirms 2 gadiem
Nu vienīgi Benzemā ir atvēries pa īstam, bet nepelnīti viņš tiek aizmirsts. Nav haipa ap viņu. Barcai ir talanti, bet nu pēc tāda spožuma būs grūti kādus gadus. Spānijā atgūsies ātri.

     [+] [-]

, 2022-01-13 08:17, pirms 2 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nu vienīgi Benzemā ir atvēries pa īstam, bet nepelnīti viņš tiek aizmirsts. Nav haipa ap viņu. Barcai ir talanti, bet nu pēc tāda spožuma būs grūti kādus gadus. Spānijā atgūsies ātri.
Jau vairākus gadus ka atvēries!

     [+] [-]

, 2022-01-13 10:43, pirms 2 gadiem
One Man Show! rakstīja: Ne RM, ne gaysalonai nav skaļu vārdu sastāvā un klasiķis ir zaudējis savu garšu diezgan. :/
savējos atpazini?

     [+] [-]

, 2022-01-13 11:13, pirms 2 gadiem
Deivids Alaba.... visur ir Dāvids Alaba, Sveizdriņķim Deivids.... saprastu, ja anglis būtu, nē, Austrietis ( Vācu valoda) kur David tulkojas kā Dāvids.