Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Aston Villa" Covid-19 uzliesmojuma dēļ Premjerlīga pārceļ spēles

Edvards Eglītis
Edvards Eglītis

"Aston Villa" Covid-19 uzliesmojuma dēļ Premjerlīga pārceļ spēles
Džeks Grēlišs. Foto: PA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas "Aston Villa" lokā pagājušonedēļ tika konstatēti vairāki koronavīrusa gadījumi. Tāpēc rītdien, 13. decembrī, "Tottenham" savā laukumā uzņems "Fulham" vienību, sekojot līgas lēmumam pārcelt mājinieku maču pret "Aston Villa". Tikmēr "Fulham" pret "Chelsea" un "Aston Villa" pret "Everton" spēles tiek pārceltas dienu vēlāk, tās notiks attiecīgi sestdien un svētdien.

Anglijas Premjerlīga sankcionēja šādas izmaiņas, jo secinājuši, ka "Aston Villa" situācija kopš nedēļas nogales, kad desmit pirmās komandas sastāva locekļiem bija pozitīvs Covid-19 rezultāts, nav pietiekami uzlabojusies. Arī komandas galvenais treneris Dīns Smits šobrīd atrodas pašizolācijā. Anglijas FA kausa trešās kārtas mačā piektdien "Aston Villa" vienībai nācās stāties pretī līgas čempioniem "Liverpool" ar saviem labākajiem U18 un U23 komandu spēlētājiem, kuri neatrodas karantīnā, ciešot zaudējumu (1:4).

"Aston Villa" trešdien paredzētais duelis pret "Tottenham" ir ticis pārcelts uz nenoteiktu laiku, taču Premjerlīga uz doto situāciju reaģējuši ātri, "Tottenham" trešdien stāsies pretī līgas pastarīte "Fulham". Premjerlīgas pārstāvis ziņoja, ka "līgai jāievēro Covid-19 drošības pasākumi, spēlētāju un komandas darbinieku veselība ir prioritāte. "Aston Villa" un "Tottenham" mačs tiks pārcelts pēc iespējas ātrāk."

"Fulham" šīs nedēļas vidū nebija paredzēts doties laukumā, taču šī iemesla dēļ spēle pret "Chelsea", kas bija paredzēta piektdien, notiks dienu vēlāk - sestdien. Tāpat arī "Aston Villa" nākamā spēle pret "Everton" drošības iemeslu dēļ ir pārcelta no sestdienas uz svētdienu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/english...