Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškas un Pavlova duets soli no pirmā titula šogad

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškas un Pavlova duets soli no pirmā titula šogad
Andis Juška un Deniss Pavlovs

Latvijas tenisistu Anda Juškas un Denisa Pavlova duets šodien izcīnījis trešo uzvaru Maskavas „Future” dubultspēļu turnīrā, kas ļāvis sasniegt finālu. Cīņā par titulu pretiniekos būs mājinieku duets Andrejs Kuzņecovs un Staņislavs Vovks.

Maskavas „Future” turnīrā (balvu fonds 10 000 ASV dolāru) Anda Juškas un Denisa Pavlova duets ir izlikts ar 1.numuru. Mūsus sportisti savu favorīta statusu līdz šim apliecinājuši pārliecinoši, pieveicot trīs mājinieku duetus. Visas cīņas noslēgušās divos setos, arī šodienas pusfināls pret Aslanu Karatsevu un Rihardu Muzajevu – 6:3, 6:3.

Iekļūšana finālā katram no sportistiem devusi pa 10 reitinga punktiem, bet rīt iespējams tiem pievienot vēl sešus – atliek uzvarēt mājiniekus Andreju Kuzņecovu un Staņislavu Vovku, kuriem sacensību 2.numura statuss. Viņiem līdzšinējos mačos grūtākas uzvaras (divas no tām trijos setos).

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-01-12 17:15, pirms 12 gadiem
sandis444 rakstīja: Protams panākums ir lielisks, bet cik ilgi šie puiši dzīvosies pa Future turnīriem? Nav "nedaudz" aizsēdējušies savā vecumā šajos turnīros?
Augstākā līmenī šobrīd neļauj spēlēt ne reitings, ne pašreizējā spēlētprasme. Mēģinājumi piedalīties "challenger" turnīros šobrīd diemžēl visdrīzāk nozīmētu zaudējumu kādā no kvalifikācijas kārtām un arī dubultspēlē diez vai vairāk par vienas - divu kārtu pārvarēšanu varētu domāt. Pagaidām atliek tikai cerēt, ka izdosies uzlabot rezultātus nākamajos "future" turnīros un dabūt reitingu uz augšu :/

     [+] [-]

, 2012-01-13 01:41, pirms 12 gadiem
Juškas un Pavlova Future valsis mūža garumā... saldumiņi

     [+] [-]

, 2012-01-13 15:48, pirms 12 gadiem
varēja specializēties uz dubultspēlēm. un uzkapāt futūrēs