Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Augsburg" apklusina Belgradu, "Monaco" cerības sašķīst Londonā

"Augsburg" apklusina Belgradu, "Monaco" cerības sašķīst Londonā
"Augsburg" futbolisti priecājas par gūtajiem vārtiem Belgradā.
Foto: AP/Scanpix

UEFA Eiropas līgas turnīrā kā pēdējie šovakar 1/16 finālā iekļuva Maskavas „Lokomotiv”, Lisabonas „Sporting”, ACF „Fiorentina”, RSC „Anderlecht” un „Augsburg” futbolisti.

H grupā pirms pēdējiem mačiem bija skaidrs – „Besiktas” (9), „Lokomotiv” (8) un „Sporting” (7) uzvara nodrošinās vietu 1/16 finālā. Ja „Lokomotiv” uzvara Albānijā pār „Skenderbeu” bija sagaidāma, tad „Sporting” savā laukumā nācās izcīnīt īstu kauju pret „Besiktas”. Mača 58. minūtē Mario Gomess izvirzīja viesus vadībā, tomēr pēc deviņām minūtēm Islams Slimani panāca neizšķirtu, bet vēl piecas minūtes vēlāk Braiens Ruiss panāca 2:1 „Sporting” labā. Aizritēja tikai piecas minūtes un rezultāts atkal mainījās – Ruiss guva savus otros vārtus mačā (3:1).

„Fiorentina” (7) komandai I grupas pēdējā spēļu kārtā pietika ar neizšķirtu pret „Belenenses” (5), kas tāpat kā „Lech” (5) vēl saglabāja cerības tikt izslēgšanas spēlēs. Itālijas klubam otrā puslaika vidū izdevās spert platu soli pretī mērķim, kad Huma Babakars izvirzīja „Fiorentina” vadībā.

J grupā pirms pēdējās kārtas „Monaco” (6) vēl saglabāja cerības izkļūt no grupas – lai to paveiktu, pašiem bija jāuzvar „Tottenham Hotspur” (10) un jācer, ka „Anderlecht” (7) neuzvarās „Qarabag”. Taču „Monaco” cerības izgaisa jau pirmajā puslaikā, kurā ar hat-trick izcēlās Anglijas kluba argentīniešu pussargs Ēriks Lamela. Turklāt arī „Anderlecht” pēc nonākšanas iedzinējos pirmā puslaika vidū ātri guva divus vārtus un izvirzījās vadībā.

Visbeidzot L grupā otrās vietas liktenis izšķīrās „Partizan” (9) un „Augsburg” (6) savstarpējā mačā Belgradā. Lai gan mājiniekiem derēja ne tikai neizšķirts, bet pat minimāls zaudējums, pirmā puslaika beigās un otrā puslaika sākumā „Augsburg” iesita divus vārtus un pārņēma vadību (2:1). Spēles 89. minūtē argentīnietis Rauls Bobadilja panāca 3:1 "Augsburg" labā, tādējādi Vācijas klubs bija revanšējies par zaudējumu savās mājās (1:3), bet kopējā vārtu attiecība labāka bija "Augsburg".

Kā pirmo vietu ieguvēji G-L grupās 1/16 finālam kvalificējās "Lazio", "Lokomotiv", "Basel", "Tottenham Hotspur", "Schalke" un "Athletic", bet no otrās vietas - "Saint-Etienne", "Sporting", "Fiorentina", "Anderlecht", "Sparta" un "Augsburg". UEFA Eiropas līgas 1/16 fināla pāru izloze risināsies pirmdien, 14. decembrī Šveices pilsētā Nionā. Šajā turnīra fāzē 24 labākajām Eiropas līgas komandām pievienosies astoņas trešo vietu ieguvējas no Čempionu līgas turnīra.

UEFA Eiropas līgas spēļu rezultāti

G.SpēleRezultāts
AFenerbahce – Celtic1:1
AAjax – Molde1:1
BSion – Liverpool0:0
BBordeaux – Rubin2:2
CQabala – Krasnodar0:3
CBorussia (D) – PAOK0:1
DMidtjylland – Club Brugge1:1
DNapoli – Legia5:2
ERapid Wien – Dinamo Minsk2:1
EPlzen – Villarreal3:3
FLiberec – Marseille2:4
FGroningen – Braga0:0
GDnipro – Rosenborg3:0
GSaint-Etienne – Lazio1:1
HSporting – Besiktas3:1
HSkenderbeu – Lokomotiv (M)0:3
IFiorentina – Belenenses1:0
ILech – Basel0:1
JAnderlecht – Qarabag2:1
JTottenham Hotspur – Monaco4:1
KAPOEL – Sparta Praha1:3
KAsteras – Schalke0:4
LPartizan – Augsburg1:3
LAthletic – AZ Alkmaar2:2

Izmantotie resursi:
uefa.com/uefaeuropaleague

  +3 [+] [-]

, 2015-12-11 00:09, pirms 9 gadiem
Smieklīgāk bija tie brīnumi kas notika loko-skenderbeu spēlē, albāņi atkal atklāti toto spēlē, saprastu ja ielaistu 3 golus pa spēli, nekas neparasts, bet ielaist 2 89 un 90 minūtē, nu varēja kkā mazāk acīmredzami

     [+] [-]

, 2015-12-11 00:30, pirms 9 gadiem
Pārsvarā viss ir saistīts ar toto. Pat,Latvijas virslīga florbolā,čaļi liek uz savām spēlēm.

  +2 [+] [-]

, 2015-12-11 01:15, pirms 9 gadiem
Un tabulas nevar ielikt?! To vietā saite, kas nestrādā! FUI!

     [+] [-]

, 2015-12-11 03:41, pirms 9 gadiem
Ovechkins69 rakstīja: Pārsvarā viss ir saistīts ar toto. Pat,Latvijas virslīga florbolā,čaļi liek uz savām spēlēm.
Nu Latvijas virslīga florbolā ir amatieru sports, tas ir florbols
nav gluži tas pats kas futbols un eiropas līga