Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietim vēl viens "Challenger" dubultspēļu pusfināls

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lībietim vēl viens "Challenger" dubultspēļu pusfināls
Miķelis Lībietis
Foto: tennis.by

2014. gada Noksvilas "Challenger" dubultspēļu čempions Miķelis Lībietis ir divu uzvaru attālumā no aizpērn iespētā atkārtošanas, kopā ar Denisu Novikovu tiekot līdz pusfinālam.

Latvijas un ASV komanda pusfinālu sasniegusi ar tikai vienu uzvaru, jo no 1. kārtas mača atteicās Bjorna Fratandželo un Raina Viljamsa duets. Savukārt 2. kārtā jeb ceturtdaļfinālā Lībietis ar Novikovu viegli sakāva Stefana Kozlova un Maksa Šnura komandu – 6:2, 6:3.

Iekļūšana pusfinālā dod 29 reitinga punktus. Lībietim un Novikovam tas ir trešais pusfināls pēdējo divu mēnešu laikā. Abi septembrī uzvarēja Kolumbusā, bet pagājušajā nedēļā palika soli no fināla Šarlotsvilā. Lībietis 2014. gadā Noksvilā triumfēja kopā ar savu tā laika koledžas tenisa komandas biedru Hanteru Rīsi.

Bratislavas ITF 25 000 dubultspēļu turnīra pusfinālu neizdevās sasniegt Diānai Marcinkevičai, kura kopā ar Vācijas tenisisti Tamāru Korpatšu ceturtdaļfinālā zaudēja Nīderlandes komandai Kirine Lemoine/Eva Vakanno – 6:7(2), 7:5, 7:10. Marcinkeviča ar pārinieci 2. setā atspēlēja breiku un tika līdz supertaibreikam, bet tajā izsēja piecu punktu pārsvaru (6:1) un zaudēja. Turnīrs pabeigts ar deviņu reitinga punktu nopelnīšanu.