Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš: "Kad esi vadībā ar 5:1, nedaudz atslābinies"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daugaviņš: "Kad esi vadībā ar 5:1, nedaudz atslābinies"
Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) otrdienas mačā Kaspars Daugaviņš izcēlās ar 2+1, bet viņa pārstāvētais klubs Ņižņijnovgorodas "Torpedo" savā laukumā uzvarēja Bratislavas Slovan (5:3). Latviešu uzbrucējs atzīst, ka pauze čempionātā labi noderēja, bija iespēja sakopot spēkus un atgriezties ar svaigām emocijām.

Kaspars Daugaviņš: "Pēc pauzes čempionāts atsācies, patīkami, ka turpinām krāt punktus. Šī mums ir ļoti svarīga uzvara. Visi sitās, centās, veidoja momentus. Veiksmīgi nospēlējām vairākumā, tas arī ir patīkam faktors. No otras puses, mača beigas aizvadījām ļoti neveiksmīgi. Hokejā dažreiz tā notiek: kad esi vadībā ar 5:1, tad nedaudz atslābinies. Pretinieki sāka mest uz vārtiem, spiest, iemeta divas ripas. Labi, ka tomēr izdevās noturēt uzvaru."

Pirms izlašu pauzes "Torpedo" bija divi zaudējumi, bet tagad ir uzvara. "Pauze mums noteikti nāca par labu. Pēc diviem zaudējumiem vajadzēja nomierināties, pārdomāt savu spēli, noskaņoties uz cīņu un atgriezties laukumā ar svaigām emocijām. Centīsimies turpināt uzvarēt mājās, lai komanda gūtu papildus pārliecību," norāda latviešu uzbrucējs, kurš 10. novembra mačā tika atzīts par mājinieku labāko spēlētāju.

Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenētais Ņižņijnovgorodas klubs patlaban ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē. "Torpedo" rindās Kaspars Daugaviņš šosezon 14 spēlēs sakrājis 11 (5+6) rezultativitātes punktus un pozitīvu lietderības koeficientu (+5). Sezonu viņš sāka Maskavas "Dynamo", kur 8 spēlēs sanāca 4 (1+3) punkti un negatīvs lietderības koeficients (-5).

"Torpedo" nākamā spēlē būs 12. datumā, kad Ņižņijnovgorodā viesosies Zagrebas "Medvescak".

Izmantotie resursi:
rsport.ru

  +6 [+] [-]

, 2015-11-11 13:32, pirms 8 gadiem
Daugaviņam jāuztic līdera loma un tad viņš arī velk vezumu. Tā bija arī izlasē. Bet Dinamo viņu atsvieda uz kaut kādu 3. maiņu un tad sūdzās, ka nav rezultāta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-11-11 14:41, pirms 8 gadiem
Jokerit bišku pa daudz atslāba nesen

     [+] [-]

, 2015-11-11 18:05, pirms 8 gadiem
ugu, jokerit ar tā padomāja nesen...

     [+] [-]

, 2015-11-11 19:48, pirms 8 gadiem
EksBostonBruins uzbruceejs atkal rezultatiivs.

     [+] [-]

, 2015-11-11 23:14, pirms 8 gadiem
Daugavins pēc NHL playoff fināla .Ir palicis ļoti labs spēletajs