Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Zabusovs iemet golu un teju pārlido pāri bortam zaudējumā "Loko"

Emils Ozerinskis

Zabusovs iemet golu un teju pārlido pāri bortam zaudējumā "Loko"
Patriks Zabusovs. Foto: HK Rīga

Krievijas Jaunatnes līgas (MHL) turnīrā zaudējumu piedzīvoja HK "Riga" hokejisti, kuri ar 4:6 piekāpās vienai no turnīra līdervienībām "Loko".

# Vakardien HK "Rīga" pārtrauca astoņu zaudējumu sēriju, pārspējot "Loko" ar rezultātu 4:3.

# Mača otrajā minūtē vadībā izvirzījās "Loko", bet "Riga" izlīdzinājumu panāca pēc vēl desmit nospēlētām minūtēm, kad izcēlās Deniss Vilmans, pēc nospēlētām divdesmit minūtēm rezultātam esot līdzsvarā - 1:1.

# Spēles pirmā perioda laikā "Loko" spēlētājs izpildīja ļoti interesantu spēka paņēmienu pret Patriku Zabusovu. "Riga" spēlētājs tika pretinieka izpildījumā uz zilās līnijas paņemts uz muguras un aizvests līdz rezervistu soliņam, kur tikai nedaudz pietrūka, lai Zabusovs nonākt starp pretinieku spēlētājiem.

# Otrajā periodā spēle labāk sekmējās "Loko" hokejistiem, kuri izcēlās ar trīs gūtiem vārtiem, kamēr rīdziniekiem ar vienīgo precīzo metienu atbildēt sanāca Zabusovam, tādējādi pirms pēdējām divdesmit minūtēm Raimonda Vilkoita padotajiem esot pakaļskrējējos ar 2:4.

# Noslēdzošajā trešdaļā jau pirmajā minūtē Klāvs Veinbergs meta ripu vārtos, samazinot starpību līdz vieniem vārtiem un dodot cerību uz mača izglābšanu. Tomēr viesi ātri vien lika Kārlim Mežsargam kapitulēt piekto reizi. Vēlāk Veinbergs vēlreiz samazināja deficītu līdz minimumam, bet "Loko" atkal atjaunoja divu vārtu pārsvaru. Sagaidot spēles beigu signālu, "Riga" piekāpās ar 4:6.

# "Riga" rindās ar diviem gūtiem vārtiem un izcēlās Veinbergs, bet ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Ģirts Silkalns.

# Ceturtdien un piektdien "Riga" Piņķos spēlēs ar Čerepovecas "Almaz".