Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Poliurs/Ozolnieki" un RTU/"Robežsardze" gūst uzvaras "Schenker" līgā

Rolands Eliņš

"Poliurs/Ozolnieki" un RTU/"Robežsardze" gūst uzvaras "Schenker" līgā
"Poliurs/Ozolnieki" volejbolisti
Foto: Renārs Buivids

"Schenker" volejbola līgā šodien aizvadītas divas spēles, kurās uzvaru svinēja "Poliurs/Ozolnieki" un RTU/"Robežsardze" volejbolisti.

"Poliurs/Ozolnieki" savās mājās šodien aizvadīja trešo sezonas spēli, uzņemot viesus no Kuldīgas, kuri savā vienīgajā "Schenker" sezonas spēlē bija izcīnījuši uzvaru pār "Rakvere" komandu (3:2).

Pirmajā setā "Poliurs/Ozolnieki" triumfēja ar 25:10, taču spēles turpinājumā vairs tik viegli neklājās. Otrajā setā uzvara ar 25:21, bet trešajā Kuldīga piekāpās vien pašā izskaņā ar 23:25. Ar 18 punktiem zaudētāju rindās izcēlās Kristaps Butkevičs, kuram vismaz par desmit punktiem vairāk nekā jebkuram citam Kuldīgas komandas volejbolistam. Savukārt uzvarētāju rindās ar 16 punktiem rezultatīvākais Raimonds Vilmanis, bet atttiecīgi 13 un 12 pievienoja Gatis Augustāns un Armands Āboliņš.

Nākamo spēli ASK/Kuldīga aizvadīs jau rītdien, kas uzņems "Biolars/Jelgava" spēlētājus, un šo maču būs iespējams vērot ne tikai Kuldīgas Sporta hallē, bet arī Sportacentrs.com tiešraidē.

Savukārt šodienas otrajā spēlē "Daugavpils Universitāte" uzņēma RTU/Robežsardzi, un, pirmajā setā zaudējot vien 23:25, otrajā izcīnīja drošu uzvaru 25:16. RTU spēlētāji gan par to ātri atriebās, nākamajos divos setos svinot pārākumu ar 25:14 un 25:17.

RTU komandai šī bija otrā uzvara sezonas trijās spēlēs, bet daugavpilieši pagaidām zaudējuši visos trijos mačos, tiesa, pirmajā spēlē TTU pārākums tika atzīts vien piecos setos. Daugavpils komandā Vitālijam Cinnem 12, Ērikam Voroņko, Rihardam Puķītim 8, Aleksandram Samuilovam 7, Tomam Švānam 6 gūti punkti. Rīdziniekiem rezultatīvākais spēlētājs ar 14 gūtiem punktiem bija Jānis Liepiņš, kurš šo spēli aizvadīja diagonāles pozīcijā. Aleksandram Avdejevam 13, Tomam Vanagam 10, Jānim Vāveram 7, Artūram Beišam 2 gūti punkti.

Pēc spēles RTU/Robežsardze kapteinis Artis Caics izteica neapmierinātību gan ar savu, gan komandas sniegumu kopumā: "Salīdzinājumā ar to, kā spēlējām iepriekšējās divas spēles un kā izskatījāmies treniņos, šodien gan es, gan komanda kopumā izskatījās slikti. Iespējams vainojams ceļš, iespējams tas, ka visu nedēļu esam smagi strādājuši treniņos, tāpēc šodien nedaudz pagurām. Protams labi, ka ar šādu savu spēli varam uzvarēt, bet otrais sets parādīja to, ka tikpat labi varam arī zaudēt, tāpēc ir jāspēlē labāk."

"Schenker" līgas spēles nedēļas nogalē

DatumsSākumsKomandasRezultāts
11.1018:00DU- RTU/Robežsardze1:3 (23:25 25:16 14:25 17:25)
11.1018:00Poliurs/Ozolnieki - ASK/Kuldīga3:0 (25:10 25:21 25:23)
12.1014:00ASK/Kuldīga-Biolars/Jelgava

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija