Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs pēc 43+10 un panākuma: ''Savu sniegumu nevērtēju, jo galvenais ir uzvarēt''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Karijs pēc 43+10 un panākuma: ''Savu sniegumu nevērtēju, jo galvenais ir uzvarēt''
Stefens Karijs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērija tikai uzņem apgriezienus. Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts starp Goldensteitas ''Warriors'' un Bostonas ''Celtics'', pagaidām, ir neizšķirts - 2:2. Ceturtajā mačā laukumā dominēja Stefens Karijs, kura fantastiskais sniegums palīdzēja viņa pārstāvētajai vienībai triumfēt (107:97) un atgriezt līdzsvaru sērijā.

Karijs guva 43 punktus (1p. 8/9, 2p. 7/12, 3p. 7/14), savāca desmit atlēkušās bumbas un atdeva četras rezultatīvas piespēles mača gaitā. 19 no visiem punktiem tika gūti spēles pirmajā puslaikā.

''Tieši tā vēlējāmies iesākt spēli. Dreimonds deva komandai lielisku enerģiju un viņa uguņošana mums ļoti palīdzēja. Bija sajūta, ka mums vienkārši bija jāparāda visiem, ka mēs neesam šeit ieradušies spēlēties. Vienalga vai tas ir viņu laukums un atbalstītāji, vai arī mūsu - līdzjutēju degsme mūs vieno un aizrauj,'' sacīja Karijs.

Goldensteita soļo pretī savam ceturtajam titulam astoņu gadu laikā, kamēr Bostona cenšas tikt pie savas 18. trofejas. Abas vienības ir kareivīgi noskaņotas triumfēt. Iepriekš asas vārdu apmaiņas izvērtušās arī starp ''Warriors'' spēka uzbrucēju Grīnu un Ņūorleānas ''Pelicans'' spēlētāju Sīdžeju Makkolumu šajā ziņā. Viedokļi dalās un katrs ir gatavs pierādīt savu.

''Izcīnīt panākumu mums palīdzēja arī pieredze. Jebkurš var gribēt uzvarēt, taču stresa situācijā bieži vien var pietrūkt pieredzes. Mums gan tās ir gana. Lielu iespaidu uz iznākumu atstāja sekmīgais mača sākums. Es gan pats nekad savu sniegumu nevērtēju. Galvenais ir uzvarēt,'' turpināja Goldensteitas līderis.

Sērijas piektais mačs tiks aizvadīts naktī uz otrdienu, kad mājinieces statusu atkal uzņemsies ''Warriors''. Klubam vēl nav izdevies finālsērijā izvirzīties vadībā. Spēles sākums plkst. 4:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/steph-curr...