Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Klārksons slavē Mičelu, Džordžs apņēmības pilns uzvarēt savā laukumā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Klārksons slavē Mičelu, Džordžs apņēmības pilns uzvarēt savā laukumā
Donovans Mičels. Foto: Scanpix/AP

Aizvadītajā naktī pie panākuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra spēlē tika Jūtas "Jazz", kas ar 117:111 pārspēja Losandželosas "Clippers". Donovans Mičels pēc spēles atklāja, ka mača beigās pēc kontakta ar Polu Džordžu nopietnu savainojumu nav guvis, savukārt Pols Džordžs uzskata, ka "Clippers" vēl ir visas iespējas sērijā uzvarēt.

Spēles beigās Jūtas "Jazz" līderis Donovans Mičels saskrējās ar Losandželosas "Clippers" spēlētāju Polu Džordžu, labu laiku pavadot uz grīdas un izrādot sāpes. Pēc spēles preses konferencē Mičels nomierināja klausītājus: "Ar mani viss ir kārtībā. Ja vēlaties, lai veicu nelielu sprintu, es to varu izdarīt. Viss ir labi. Visādi mēdz gadīties, bet šoreiz viss beidzās labi – būšu gatavs trešajai spēlei."

Jūtas "Jazz" līderis potītes savainojuma dēļ nepiedalījās pirmajā izslēgšanas turnīra spēlē, kurā tā zaudēja Memfisas "Grizzlies", tomēr pēc viņa atgriešanās "Jazz" uzvarēsi visas sešas "play-off" spēles. Mičels šajā laikā ticis pie vidēji 32,7 punktiem. "Viņš ir superzvaigzne, MVP kalibra spēlētājs," komandas biedru slavēja Džordans Klārksons.

"Clippers" otro reizi šajā izslēgšanas turnīrā nonākusi zaudētājos ar 0-2. Pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks" Losandželosas basketbolistiem izdevās atspēlēties un uzvarēt sēriju ar 4-3. "Mums ir jāatskatās uz pirmajām divām spēlēm un jācenšas labot tajās pieļautās kļūdas," pēc zaudējuma teica "Clippers" līderis Kavai Lenards. "Mums priekšā ir pamatīgs pārbaudījums." Līgas vēsturē nevienai komandai nav izdevies uzvarēt divās sērijās viena izslēgšanas turnīra laikā, kad sērija iesākta ar 0-2.

"Mēs viņus ["Jazz" komandu] nevaram novērtēt pārāk zemu," teica Pols Džordžs. "Šis ir ļoti spēcīgs pretinieks. Ne jau tāpat vien viņi izcīnīja pirmo vietu Rietumos. Tomēr mums ir līdzīgas sajūtas, kā spēlē pret "Mavericks" – joprojām jūtam, ka varam uzlabot savu sniegumu. Mēs ticam, ka varam uzvarēt abas spēles savā laukumā un panākt izlīdzinājumu šajā sērijā."

NBA izslēgšanas spēļu otrā kārta

Pāris1. spēle2. spēle3. spēle4. spēle5. spēle6. spēle7. spēleSērijā
Austrumi
76ers – Hawks124:128118:1021-1
Nets - Bucks115:107125:8683:862-1
Rietumi
Jazz – Clippers112:109117:1112-0
Suns - Nuggets122:105123:982-0

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...