Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Inter" uzvar Lisabonā un sper platu soli pretī Čempionu līgas pusfinālam

Agris Suveizda

"Inter" uzvar Lisabonā un sper platu soli pretī Čempionu līgas pusfinālam
Nikolo Barella. Foto: Reuters/Scanpix

Ļoti vērtīgu uzvaru Lisabonā izcīnījusi Itālijas A sērijas piektās vietas īpašniece Milānas "Inter", kas UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē ar 1:0 pārspēja Portugāles līdervienību "Benfica".

• Pirmajā puslaikā vairāk uzbruka un labāko iespēju radīja "Benfica", taču otrā puslaika sākumā pirmos vārtus guva "Inter" – pēc teicama Alesandro Bastoni centrējuma ar galvu iesita Nikolo Barella (1:0).

• Jau pēc piecām minūtēm "Benfica" vajadzēja panākt izlīdzinājumu, tomēr nevienam no četriem spēlētājiem vārtu priekšā neizdevās bumbu iebakstīt vārtos.

• Galotnē "Inter" panāca arī 2:0 un spēra platu soli pretī pusfinālam – bijušais "Inter" pussargs Žuau Mariu nospēlēja ar roku, bet pendeli realizēja Romelu Lukaku.

• Milānas "Inter" izcīnīja pirmo izbraukuma uzvaru kopš 28. janvāra, pārtraucot sešu spēļu neveiksmju sēriju (0-4-2).
• "Benfica" sezonu sāka ar 20 nezaudētām mājas spēlēm (18-2-0), taču nu mājās piedzīvojusi divus zaudējumus pēc kārtas – piektdien arī Portugāles grandu duelī pret "Porto" (1:2).

• Diskvalifikācijas dēļ mājiniekiem nebija pieredzējušā argentīniešu centra aizsarga Nikolasa Otamendi.

• Atbildes spēle pēc astoņām dienām.

UEFA Čempionu līga, 1/4 fināla pirmās spēles

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Benfica – Inter0:2 (0:1)Barella 51' Lukaku 82'
Man. City - Bayern3:0 (1:0)Rodri 27' Bernardu 70' Holanns 76'
Milan – Napolitrešdien
Real Madrid - Chelseatrešdien

     [+] [-]

, 2023-04-12 01:38, pirms gada
noskatījos kā otro spēli pēc MC-Bayern....noplīsusi izskatījās Benfica, bet Inter ir bulterjers, šo pārsvaru Milānā neizlaidīs

     [+] [-]

, 2023-04-12 09:00, pirms gada
Joprojām ir spēkā tas, ka ČL uzvarētājs nākamajā sezonā garantē tiesības spēlēt nākamās sezonas grupu turnīrā?! Ja tā, tad Inter nav ļoti jābēdā par situāciju A Sērijā.

     [+] [-]

, 2023-04-12 16:39, pirms gada
kasagrande rakstīja: Joprojām ir spēkā tas, ka ČL uzvarētājs nākamajā sezonā garantē tiesības spēlēt nākamās sezonas grupu turnīrā?! Ja tā, tad Inter nav ļoti jābēdā par situāciju A Sērijā.
Domā var paņemt kausu?....nu, fināls ir reāls un tur tikai viena spēle...