Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Grandu duelis ČL 1/4 finālā: ''City'' un ''Bayern'' pirmais dublis Mančestrā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Grandu duelis ČL 1/4 finālā: ''City'' un ''Bayern'' pirmais dublis Mančestrā
Ērlings Holanns. Foto: AP/Scanpix

Šodien plkst. 22:00 ar divām spēlēm sāksies UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla izspēle. Portugālē Lisabonas ''Benfica'' uzņems Milānas ''Inter'', bet Mančestra spēkosies divi Eiropas grandi - ''City'' pret Minhenes ''Bayern''. Spēļu tiešraides Viaplay.

• Šodien ar pirmajām spēlēm sāksies UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināli. Plkst. 22:00 Portugāles ‘’Benfica’’ uzņems Milānas ‘’Inter’’, bet citā pārī spēkosies grandi – Mančestras ‘’City’’ pret Minhenes ‘’Bayern’’.

• Komandas viena pret otru spēlējušas veselas sešas reizes. Līdz šim trīs uzvaras tikušas ‘’City’’ un tikpat arī ‘’Bayern’’. Pirms divām sezonām ‘’City’’ spēlēja turnīra finālā, taču zaudēja Londonas ‘’Chelsea’’, kuru tobrīd trenēja esošais ‘’Bayern’’ stūrmanis Tomass Tuhels.

• Tuhels par ‘’Bayern’’ treneri tika iecelts pirms neilga laika un viņš šajā amatā nomainījis Juliānu Nāgelsmanu. Tuhela vadībā klubs gan jau ir izstājies no Vācijas kausa izcīņas.

• ‘’Gvardiolas komandām vienmēr ir savas unikālais spēles stils. Centīsimies atrast veidus, kā pret viņiem spēlēt gan bez bumbas, gan ar to. Esam analizējuši, kā spēlē ‘’City’’ jau vairākas nedēļas. Esmu strādājis Anglijā, tāpēc nojaušu, kas mūs sagaida. Nevaram viņiem ļaut spēlēt pārlieku dominanti,’’ pirms spēles teica ‘’Bayern’’ treneris.

• ‘’Esam redzējuši trīs vai četras spēles, kuras viņi nospēlējuši Tuhela vadībā. Iespējams, rīt viņi spēlēs citādāk. Visās pozīcijās viņiem ir pieejami kvalitatīvi spēlētāji. Vairāk koncentrējos uz mūsu pašu sniegumu,’’ savu viedokli pauda Gvardiola.

• Vietējos čempionātos komandas ir vienas no vadošajām komandām. ‘’City’’ par sešiem punktiem Premjerlīgā atpaliek no līderes ‘’Arsenal’’, bet ‘’Bayern’’ ir divu punktu pārsvars Bundeslīgā pār ‘’Borussia’’.

• ‘’City’’ rindās savainots ir Fils Fodens, bet ‘’Bayern’’ nometnē traumas ir Manuelam Noieram, Lukasam Ernandesam un Ērikam Maksimam Šupo-Motingam.

• Lisabonas ‘’Benfica’’ pret Milānas ‘’Inter’’ spēkosies tikai otro reizi UEFA Čempionu līgas ietvaros. Līdz šim vienīgajā spēlē uzvarējis itāļu klubs.

• A sērijā ‘’Inter’’ nav uzvarējis jau četrās spēlēs pēc kārtas. Ar 51 punktu klubs ieņem piekto vietu. Portugālē ‘’Benfica’’ ir pārliecinoša līdere, otrās vietas īpašnieci ‘’Porto’’ apsteidzot par septiņiem punktiem.

• Pusfinālā ‘’City’’ pret ‘’Bayern’’ pāra uzvarētājs spēlēs pret ‘’Real’’ un ‘’Chelsea’’ uzvarētāju. Otrā zarā ‘’Benfica’’ un ‘’Inter’’ uzvarētājam pretī stāsies kāds cits A sērijas klubs – ‘’Napoli’’ vai ‘’Milan’’.

• Atbildes spēles ceturtdaļfinālā gaidāmas 18. un 19. aprīlī. Maijā notiks pusfināli, bet Stambulā fināls plānots 10. jūnijā.

• Spēļu tiešraides straumēšanas platformā Viaplay.

Čempionu līga

StadijaPāris1.spēle2. spēle
1/4 finālsReal Madrid – Chelsea12.0418.04
Benfica - Inter11.0419.04
Manchester City – Bayern11.0419.04
Milan – Napoli12.0418.04

  -3 [+] [-]

, 2023-04-11 11:49, pirms gada
City sapnis būs atkal jāatliek. Bayern soļos tālāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2023-04-11 12:39, pirms gada
Mani prognozēs dara uzmanīgu Benfikas pēdējais zaudējums Porto, iespējams šiem kritums...bet Inter ar nav nekādi milži šodien!
MC šodien varbūt minimāli uzvarēs vai ničs....pret Holannu friči māk spēlēt, jo Dortmunde ar viņu tā ar nevienu bundeslīgu nevinnēja....tur ir jāneitralizē DeBruines piespēles uz norvēģi un gan jau Gorecka nospiedīs beļģi..

     [+] [-]

, 2023-04-11 12:43, pirms gada
Ben- Inter 2:1
City- Bayern 3:1

  -1 [+] [-]

, 2023-04-11 12:51, pirms gada
dakots rakstīja: Mani prognozēs dara uzmanīgu Benfikas pēdējais zaudējums Porto, iespējams šiem kritums...bet Inter ar nav nekādi milži šodien!
MC šodien varbūt minimāli uzvarēs vai ničs....pret Holannu friči māk spēlēt, jo Dortmunde ar viņu tā ar nevienu bundeslīgu nevinnēja....tur ir jāneitralizē DeBruines piespēles uz norvēģi un gan jau Gorecka nospiedīs beļģi..
Es gan lieku uz Benfiku. 1 spele un jau kritums? Muļķības.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2023-04-11 13:32, pirms gada
Manchester City – Bayern būtu labs fināls, bet šoreiz tā

  -1 [+] [-]

, 2023-04-11 14:59, pirms gada
5:4 uzvarēs City
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2023-04-11 22:21, pirms gada
Atvainojos, ka tik vēlu, bet vai kāds zin vai Ontužāns šodien nāks laukumā?

     [+] [-]

, 2023-04-11 23:31, pirms gada
Intriga beigusies - City soļo tālāk... 2 vārtu pārsvaru (varbūt būs vēl) viņi neatdos...

     [+] [-]

, 2023-04-11 23:38, pirms gada
Nesaprotu, ko Tuhels netaisa maiņas. Grib salaist pilnus vārtus! Gnabri jau pēc puslaika vajadzēja ņemt nost!