Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Azārs šosezon ir pārliecinoši labākais spēlētājs Premjerlīgā"

Agris Suveizda

Mourinju: "Azārs šosezon ir pārliecinoši labākais spēlētājs Premjerlīgā"
Edens Azārs un Žuzē Mourinju
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Anglijas futbola kluba Londonas "Chelsea" galvenais treneris Žuzē Mourinju uzskata, ka viņa komandas pussargs ir vienīgais reālais kandidāts uz Premjerlīgas sezonas labākā spēlētāja titulu.

"Runājot godīgi un ņemot vērā, ko viņš dara laukumā, par šo jautājumu nevajadzētu būt nekādām diskusijām," sacīja Mourinju.

Anglijas mediji iepriekš kā iespējamos Azāra konkurentus minējuši "Tottenham" uzbrucēju Hariju Keinu un "Liverpool" pussargu Filipi Koutinju. "Ja kāds min citus uzvārdus, tad tas notiek tikai tādēļ, ka viņi vēlas pārdot laikrakstus. Šis spēlētājs [Azārs] šosezon ir pārliecinoši labākais."

Tāpat Mourinju nepiekrita apgalvojumam, ka "Chelsea" šosezon bijusi viegla cīņa par titulu. "Nē, Anglijas līga ir daudz grūtāka nekā citas, kurās esmu spēlējis [trenējis]. Cīņā par titulu iesaistās vairāk komandu. Pirmajā posmā cīnījāmies mēs, Mančestras "United" un "Arsenal". Šobrīd [bez mums] ir arī Mančestras "City", "Liverpool" un "Tottenham"."

"Arī vidusmēra komandu kvalitāte ir ļoti svarīga, un šajā ziņā Premjerlīga ir grūtāka līga. Vai cīņa par titulu bijusi garlaicīga? Kāpēc? Mēs nedominējam," Mourinju turpināja.

Londonas "Chelsea" ar 70 punktiem 30 spēlēs ir pārliecinoša Premjerlīgas līdere, tuvāko sekotāju Londonas "Arsenal" apsteidzot par septiņiem punktiem. Turklāt "Chelsea" ir spēle rezervē. 24 gadus vecais beļģu pussargs Edens Azārs šosezon pamatsatsāvā sācis visas Premjerlīgas cīņas, guvis 12 vārtus un izdarījis septiņas rezultatīvas piespēles.

Pagājušajā sezonā par Premjerlīgas labāko spēlētāju tika atzīts "Liverpool" urugvajiešu uzbrucējs Luiss Svaress, bet Azārs balsojumā ieņēma otro pozīciju. Trešais bija Mančestras "City" pussargs Jaja Turē.

Izmantotie resursi:
Mourinho: Hazard is the ONLY option for Player...

     [+] [-]

, 2015-04-11 16:27, pirms 9 gadiem
Taa laikam tas ir!

  +2 [+] [-]

, 2015-04-11 16:44, pirms 9 gadiem
Varbūt viņš šosezon ir labākais, bet ja ir tad ne pārliecinoši! Tomēr Keins ar saviem goliem ir Spuram izcīnījis 20+ punktus. Un nevar arī aizmirst De Heju, kurš šosezon ir ievilcis MU ČL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-04-11 16:58, pirms 9 gadiem
Renegads rakstīja: Autors vai nu stipri kludas tulkojuma vai vel dzivo 1 aprili.Pirmaja posma MU cinijas ar chelsea??? nirgajies,vienigais pretinieks bija MCity ,kamer nezageja visiem ,parejie tikai tagad pievilka nedaudz. Azars labakais? tad man zhel anglijas futbola liga.
Tas domāts Mourinjo pirmajā posmā pie Chelsea stūres 2004.-2007. gados.

  +3 [+] [-]

, 2015-04-11 17:22, pirms 9 gadiem
Varu piekrist, ka interesantākā un vienlīdzīgākā līga varbūt, bet tas, ka ČL vairs nav neviena angļu kluba gan ir tāds pamatīgs akmens EPL dārzā...

     [+] [-]

, 2015-04-11 17:48, pirms 9 gadiem
Ir vēl kādam jautājumi???
Droši rakstat man vēstules

     [+] [-]

, 2015-04-11 18:03, pirms 9 gadiem
jocker rakstīja: Varu piekrist, ka interesantākā un vienlīdzīgākā līga varbūt, bet tas, ka ČL vairs nav neviena angļu kluba gan ir tāds pamatīgs akmens EPL dārzā...
Vai šis temats jau nebūs apviļāts pietiekoši? Vai Tev vēl kādas neskaidrības, par ko gribas parunāt?

     [+] [-]

, 2015-04-11 18:05, pirms 9 gadiem
Par Azāru varētu arī piekrist- viņa sniegums, devums komandai utt ir nenovērtējams. Tajā pašā laikā nevar aizmirst, ka arī Aguero, DeHea un Keins ir rādījuši fantastisku sniegumu un lielā mērā pateicoties tieši viņiem, komandas ir tur, kur ir, nevis zemāk.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-11 18:06, pirms 9 gadiem
ko gan citu lai Muris saka? Protams ka Azārs ir labākais...tā domā visi Chelsea atbalstītāji ,tā pat Spurs fani domā ka labākais ir Keins,MU fani ka tāds ir De Heja...un tieši šo spēlētāju nopelns ir tas ka komandas ieņem tās vietas kuras patreiz ieņem

  -1 [+] [-]

, 2015-04-11 18:47, pirms 9 gadiem
Labākais viņš ir, bet bieži pārtur bumbu.

     [+] [-]

, 2015-04-11 20:41, pirms 9 gadiem
Es gan gribetu arii mineet Fabregasu, kurs pirmajaa sezonas pusee bija superiigs, bet nu laikam jau sajaa gadaa nav speejis raadiit to sniegumu

     [+] [-]

, 2015-04-11 20:43, pirms 9 gadiem
Yuka
visi paaraak paarveertee Agvero deel pirmaas sezonas puses, peec traumas vins bijis stipri viduejs, vinam jau ir krietni vairak speelu, kameer mazaak vaartu saliidzinosi ar Kostu

     [+] [-]

, 2015-04-11 21:36, pirms 9 gadiem
Nu beidz- arī pēc traumas viņam 6 spēlēs 3vārti un 4 piespēles. Tagad gan atslābis- tas tiesa, kas ir viens no lielākajiem iemesliem, kapēc City sāk pamatīgi buksēt. Pēdējā spēlē pret Crystal par to labi varēja pārliecināties.

Bet nu savā ziņā Tev taisnība- ja gribi būt POY, tad jābūt supermenam visu sezonu- Aguero tāds izskatās, ka laikam nebūs, līdzīgi kā Tevis pieminētais Sesks.

     [+] [-]

, 2015-04-11 21:39, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: vinam jau ir krietni vairak speelu, kameer mazaak vaartu saliidzinosi ar Kostu
Spēles varbūt arī ir vairāk, bet minūtes uz laukuma gan ir mazāk, bet nu tas tā. Neesmu profesionāls spēlētāju mērītājs ''kurš labāks'' un neuzskatu to par baigi vajadzīgu.

     [+] [-]

, 2015-04-11 22:40, pirms 9 gadiem
Yuka
to pateicu kaa faktu, uzskatu, ka Agvero ir labaaks par Kostu, bet tomer peec traumas vins nav atgriezies savaa liimenii un ir citi speeleetaji, kas pelnijusi sezonas speletaja balvu vairaak