Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks: "Tā bija sliktākā "Dynamo" spēle Gagarina kausā"

Agris Suveizda

Znaroks: "Tā bija sliktākā "Dynamo" spēle Gagarina kausā"
Oļegs Znaroks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Šodien tika aizvadīta Gagarina kausa izcīņas finālsērijas trešā spēle, kurā ar rezultātu 3:1 uzvarēja Čeļabinskas "Traktor". Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks pēcspēles preses konferencē atzina, ka tā bija komandas sliktākā spēle Gagarina kausā šosezon. Rezultāts sērijā ir kļuvis 2-1 "Dynamo" labā.

"Apsveicu ar uzvaru!" Oļegs Znaroks vērsās pie kolēģa pretējā nometnē. "Tā bija laba spēle no pretinieku puses. Tiksim skaidrībā par savām kļūdām, un rīt, domāju, redzēsiet pavisam citu komandu. Kādas kļūdas biju domājis? Slikto sākumu. Nezinu, ar ko to izskaidrot. Slikti ieslidojāmies. Šodien pieļāvām daudz rupju kļūdu. Slikti darbojāmies divcīņās, veidojām uzbrukumus...Daudz ko."

Jā, tā bija sliktākā "Dynamo" spēle izslēgšanas mačos. Taisnība, ka Mirinovs tika aizvests uz slimnīcu. Viņam ir smadzeņu satricinājums," Znaroks turpināja. "Puiši šodien bija lieliski. Diezgan labi nospēlējām uzbrukumā un aizsardzībā. Domāju, ka uzvarējām pelnīti," īss bija Valērijs Belousovs.

Sērijas pirmajās spēlēs "Dynamo" savā laukumā uzvarēja ar vienu vārtu pārsvaru. Vispirms Maskavas klubs bija pārāks ar rezultātu 2:1, bet pēc tam izrāva uzvaru otrā mača izskaņā - 3:2. Šodien Čeļabinskas "Traktor" pirmoreiz sērijā atklāja rezultātu un trešās trešdaļas sākumā pēc Jegora Dugina vārtiem bija vadībā pat ar 3:0. "Dynamo" labā goda vārtus guva Deniss Kokarevs.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....