Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA nedēļas labākie - Veids un Braients

NBA nedēļas labākie - Veids un Braients
Dveins Veids
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēlētāji Dveins Veids un Kobe Braients atzīti par aizvadīto septiņu dienu labākajiem basketbolistiem.

Jau 18 spēles pēc kārtas "Heat" un Veids ir izcīnījuši uzvaras, četras no tām izcīnot aizvadīto septiņu dienu laikā. Viens no galvenajiem uzvaru kaldinātājiem bijis Veids, kurš vidēji mačā guva 25,3 punktus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles.

Labākais nedēļas mačs Veidam bija pret Minesotas "Timberwolves", kad tika gūti 32 punkti, atdotas 10 rezultatīvas piespēles un izcīnītas septiņas atlēkušās bumbas. Interesanti, ka pēdējo septiņu spēļu laikā Veids ir izmetis septiņus tālmetienus, bet iemetis tikai vienu.

"Lakers" pagājušajā nedēļā izcīnīja trīs uzvaras četrās spēlēs. Neskatoties uz zaudējumu, Losandželosas vienība ir iekļuvusi Rietumu konferences "play-off" zonā jeb astoņniekā. Neapturams pēdējo septiņu dienu laikā bijis Braients - vidēji 33 punkti, 8,8 rezultatīvas piespēles un 5,8 atlēkušās bumbas.

Divās spēlēs Braients guva vismaz 41 punktu. Mačā pret Ņūorleānas "Hornets", kurā "Lakers" atspēlējās no 25 punktu deficīta, Braients guva 42 punktus, atdeva 12 rezultatīvas piespēles un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas.

Spēlētāji, kas pretendēja uz labāko nedēļas basketbolistu titulu: Pols Pīrss ("Celtics"), Derons Viljamss ("Nets"), Tajs Losons ("Nuggets"), Maiks Konlijs un Marks Gazols (abi "Grizzlies"), Lebrons Džeimss ("Heat"), Dž. R. Smits ("Knicks"), Kevins Durents ("Thunder"), Džamīrs Nelsons ("Magic"), Deimians Lilards ("Trail Blazers"), Amirs Džonsons ("Raptors").

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +1 [+] [-]

, 2013-03-11 22:39, pirms 11 gadiem
Prieks par Veidu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-03-11 23:24, pirms 11 gadiem
fyff rakstīja: Prieks par Veidu!
ja Veids ta turpinaas Heat vienk bez pretinieiem jo LBJ savaa liimenii visas speeles speelees

     [+] [-]

, 2013-03-11 23:48, pirms 11 gadiem
Sen bija laiks, ta beidzot!!
Šovakar viens Bauskas tumšais par Dveinu!

  +3 [+] [-]

, 2013-03-12 00:45, pirms 11 gadiem
Kobe drīz būs jau ceturtais labākais punktu guvējs NBA. Fantastiska karjera.