Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Taunss pēc koronavīrusa izslimošanas: ''Daudz briesmīgu nakšu''

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

Taunss pēc koronavīrusa izslimošanas: ''Daudz briesmīgu nakšu''
Kārls Entonijs Taunss. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandai Minesotas ‘’Timberwolves’’ ilgu laiku šosezon nevarēja palīdzēt centra spēlētājs un viens no līderiem Kārls Entonijs Taunss, kurš bija sasirdzis ar koronavīrusu. Talantīgais basketbolists izlaida 13 mačus, bet iepriekšējās nakts zaudējumā pret ‘’Clippers’’ atgriezās vienības rindās ar ''double-double'' rādītājiem, un nu spēlētājs sniedzis savus komentārus par izslimoto vīrusu.

2015. gadā draftētais spēlētājs vēl nav bijis mentāli gatavs doties izbraukumā kopā ar komandu, jo gandrīz veselu mēnesi nebija spēlējis basketbolu, bet izdomājis tajā piedalīties un būt kopā ar komandas biedriem un treneriem, kuri visu laiku izrādījuši Taunsam atbalstu grūtajos laikos.

Kā atzinis Taunss, tad vīruss dažreiz licis izjust bailes: ‘’Es esmu paaugstināta riska gadījums. Vīruss nav izturējies pret mani labi. Daudz briesmīgu nakšu.’’

‘’Pēc visām garajām naktīm, kurās es vienkārši nejutos labi, bija jāpieņem lēmumi, kas saistīti ar manu veselību. Es paturēju prātā savu ģimeni. Viņi mani piespieda cīnīties. Kad mans ķermenis turpināja mocīties ar Covid, es domāju par viņiem un savu māti (Taunsa māte aizgāja mūžībā pēc koronavīrusa radītajām sekām- aut.p.)."

25 gadus vecais basketbolists vēl piebilda, ka viņa saslimšanu ar vīrusu bailīgāku padarīja tieši fakts, ka viņa māte smagi slimoja ar šo vīrusu; arī citi viņa radinieki slimības dēļ gājuši bojā. ‘’Katram cilvēkam šī slimība izpaužas citādāk. Manā gadījumā nekas nenāca man par labu, zināju, ka tas būs sarežģīts posms.’’

Tāpat Minesotas kluba spēlētājs piekrita Lebrona Džeimsa komentāram par paredzēto Visu Zvaigžņu spēli, proti, ka tā šosezon nav nepieciešama.

Kārls Entonijs Taunss aizvadītajās piecās sezonas spēlēs atzīmējies ar 21,2 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām, bet viņa ‘’Timberwolves’’ aizvada vāju sezonu, pagaidām izcīnot tikai sešas uzvaras 25 spēlēs un ierindojoties pēdējā vietā Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-02-13 06:03, pirms 3 gadiem
Jā, vīruss nodarījis daudz posta! Un turpinājums arī īsti nav prognozējams. Tāpēc pretīga ir cilvēku muļķība un bezatbildība!