Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

De Breine neapmierināts par "Manchester City" vēlmi piedāvāt mazāku līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

De Breine neapmierināts par "Manchester City" vēlmi piedāvāt mazāku līgumu
Kevins De Breine. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas līderes “Manchester City” vadošais futbolists Kevins de Breine ir neapmierināts ar viņam piedāvātā jaunā līguma algu, taču sagaidāms, ka viņš paliks vienībā, vēstī The Athletic.

“No ļoti droša avota zinu, ka Kevins de Breine ir aizkaitināts. Visticamāk, viņš parakstīs jaunu līgumu, taču viņš ir aizkaitināts. Viņš sūdzējās vienam no komandas biedriem Beļģijas izlasē, ka “Manchester City” piedāvātais līgums, ieskaitot visus bonusus, ir mazliet mazāks nekā tā summa, ko viņš saņem pašlaik,” skaidroja The Athletic futbola apskatnieks Sems Lī.

“Viņš uzskata: ja reiz klubs ir gatavs maksāt Lionelam Mesi milzīgu naudu, tad arī viņš ir pelnījis mazliet lielāku līgumu, ņemot vērā klubā pavadītās sezonas. Taču es esmu pārliecināts, ka “City” samaksās de Breinem tik, cik pats Kevins vēlēsies saņemt,” pauda žurnālists.

29 gadus vecais de Breine Mančestras komandai pievienojās 2015. gadā. Viņš divas reizes kļuvis par Premjerlīgas čempionu, bet pagājušajā sezonā tika atzīts par turnīra labāko futbolistu, lai gan “City” ierindojās otrajā vietā. De Breine trīsreiz atzīts par komandas labāko futbolistu sezonā.

     [+] [-]

, 2021-02-11 10:43, pirms 3 gadiem
Sportisti neredz ka skatītāju stadionos nav, klubiem piķis ari arī no gaisa nekrīt!

  +1 [+] [-]

, 2021-02-11 12:24, pirms 3 gadiem
Tici man man city nauda tiešām no gaisa krīt...🤣

  +1 [+] [-]

, 2021-02-11 12:31, pirms 3 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Sportisti neredz ka skatītāju stadionos nav, klubiem piķis ari arī no gaisa nekrīt!
Tas ka skatītāju nav tribīnēs nav sportistu vaina. Kad tribīnes bija pārpildītas, neviens viņiem vairāk nemaksāja, lai cik labi spēlētu.
Un De Bruine ir atslēgas spēlētājs. Viens no mazāk novērtētajiem superzvaigznēm pasaulē. Noteikti nav pelnījis algas samazinājumu.

     [+] [-]

, 2021-02-11 13:05, pirms 3 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Sportisti neredz ka skatītāju stadionos nav, klubiem piķis ari arī no gaisa nekrīt!
toties kāds ir TV pārraižu pieaugums?? peļņa no skatītājiem ir maza un grūti nopelnāma, TV traslācijas pārdošana ar vienu parakstu nokārtojama.

     [+] [-]

, 2021-02-11 13:30, pirms 3 gadiem
Ja nav apmierināts, var izvēlēties citu variantu.

     [+] [-]

, 2021-02-11 13:42, pirms 3 gadiem
Šogad gan De Bruine sūdīgi spēlē, man vismaz nepatīk...