Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Adelaidas "WTA 500" ceturtdaļfinālā tiek arī Garsija, Badosa un Kvitova

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Adelaidas "WTA 500" ceturtdaļfinālā tiek arī Garsija, Badosa un Kvitova
Karolīna Garsija. Foto: Jimmie48 / WTA

Austrālijā notiekošajā Adelaidas "WTA 500" otrajā turnīrā trešdien tika noskaidrotas ceturtdaļfinālistes - visas astoņas ir pasaules "top 16" tenisistes.

Adelaidas "WTA 500"

Igaunijas pirmo raketi Aneti Kontaveitu izslēgusī spāniete Paula Badosa (WTA 11.) šodien apspēlēja arī Igaunijas otro numuru Kaiju Kanepi, triumfējot ar 6:1 un 7:5. Spānijas labākajai tenisistei šajā turnīrā jāaizstāv ļoti daudz punktu.

Atgādinām, ka Adelaidas otrā turnīra pirmajā kārtā Aļona Ostapenko piekāpās neitrālai sportistei Annai Kaļinskai, kura šodien ar 3:6 un 3:6 zaudēja šveicietei Belindai Benčičai.

Pasaules rangā Latvijas tenisa flagmane (WTA 18.) nākamnedēļ pakāpsies par vienu vai divām pozīcijām augstāk, līdz ar to pēc ilgāka pārtraukuma atgūs Baltijas labākās tenisistes statusu.

Lai rangā būtu virs mūsu tenisistes, Paulai Badosai jāuzvar Adelaidas ceturtdaļfinālā.

Planētas ceturtā rakete Karolīna Garsija (Francija) šodien ar 6:3, 3:6 un 7:5 apspēlēja dubultspēļu ranga līderi Kateržinu Siņakovu (WTA 48.), kaut gan iepriekšējās trijās savstarpējās spēlēs pārāka bija čehiete.

2022. gada vienspēlēs Veronika Kudermetova bija izteikta pasaules līdere pēc uzvaru skaita dēļ pretinieces izstāšanās vai atteikšanās (viņai bija 8 tādas uzvaras, tuvākajai sekotājai - 5), arī šodien pretinieces atteikums viņai deva ceļazīmi uz nākamo kārtu.

Čehijas pirmais numurs Petra Kvitova (WTA 16.) astotdaļfināla pirmajā setā ar 7:6(6) uzvarēja Ķīnas otro raketi Cjiņveņu Dženu (WTA 30.), kura 2022. gadā izpelnījās tūres uzlecošās zvaigznes titulu. Piesardzības apsvērumu dēļ ar aptītu kāju spēlējošā ķīniete atteicās turpināt cīņu, jo prioritāte ir 16.-29. janvāra "Australian Open".

Adelaidas ceturtdaļfināli

#4 Karolīna Garsija (Francija) - #13 Belinda Benčiča (Šveice)
#14 Daniela Kolinsa (ASV) - #9 Veronika Kudermetova (neitrālā)
#11 Paula Badosa (Spānija) - #15 Beatrise Hadada-Maija (Brazīlija)
#16 Petra Kvitova (Čehija) - #8 Darja Kasatkina (neitrālā)


12. janvārī plkst. 2.30 Adelaidas otrā turnīra dubultspēļu pusfinālā Latvijas-Ukrainas tandēms Aļona Ostapenko/Ludmila Kičenoka cīnīsies pret neitrālo sportisti Anastasiju Pavļučenkovu un kazahieti Jeļenu Ribakinu.



Hobārtas "WTA 250"

Tasmānijas lielākajā pilsētā notiekošajā turnīrā tika izslēgtas vairākas favorītes, šodien zaudēja arī Čehijas trešā rakete Marija Bouzkova (WTA 26.). Līdz ar to starp ceturtdaļfinālistēm visaugstāk kotējas Ukrainas pirmā rakete Anhelina Kaļiņina (WTA 40.).

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

     [+] [-]

, 2023-01-11 15:48, pirms gada
Piemēram, Lindai Noskovai šogad jau, ir 6x vairāk punktu par Penko. Nav ko skaitīt veca rauga biezumi, jāsāk skaitīt jaunais taukums.
Bet 1/4 visi mači izskatās saistoši.