Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kuldam sešas soda minūtes, Ābolam sausais zaudējums

Rolands Eliņš

Kuldam sešas soda minūtes, Ābolam sausais zaudējums
Artūrs Kulda
Foto: hctraktor.org

Kontinentālajā hokeja līgā Arta Ābola vadītā Toljati „Lada” ar 0:3 viesos piekāpās Maskavas CSKA, savukārt Artūra Kuldas pārstāvētā „Kunlun” viesos netika galā ar „Jokerit”, zaudējot 1:3.

Artūrs Kulda šovakar laukumā pavadīja 13:17 minūtes, kurās ar citiem statistikas rādītājiem neizcēlās kā vien ar sešām soda minūtēm. Divas soda minūtes Latvijas aizsargs saņēma pirmajā periodā, bet trešajā periodā tika sodīts ar 2+2 sodu, jo cīņā aiz vārtiem ar nūju trāpīja pretiniekam pa seju.

„Jokerit” tobrīd jau bija vadībā 2:1 un šo vairākumu nerealizēja, taču uzvaru tomēr nosargāja, mača izskaņā gūstot savus trešos vārtus. „Kunlun” līdz ar šo zaudējumu vēl vairāk samazinājusi savas jau tā niecīgās iespējas iekļūt izslēgšanas spēlēs – šobrīd Ķīnas klubs no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek par 15 punktiem.

Savukārt Arta Ābola trenētā un Kristapa Sotnieka pārstāvētā „Lada” gandrīz zaudējusi arī teorētiskas iespējas izslēgšanas spēlēm, šovakar ar 0:3 piekāpjoties spēcīgajai Maskavas CSKA. Sotnieks šajā mačā nepiedalījās, bet Toljati komanda desmit spēles pirms regulārās sezonas beigām saglabā pēdējo vietu Austrumu konferencē.

Bet Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā SKA ar minimālu rezultātu (1:0) pamatlaikā savā laukumā pieveica Jaroslavļas „Lokomotiv”. Vienīgos vārtus mača vidū guva Patriks Hērslijs.

KHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Admiral-Barys3:1
Sibir-Avangard4:2
CSKA-Lada3:0
Jokerit-Kunlun3:1
Vityaz-Avtomobolist1:5
SKA-Lokomotiv1:0
Slovan-Traktor

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...