Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Ja esam koncentrējušies, mūs ir ļoti grūti apspēlēt"

Andrejs Siliņš

Porziņģis: "Ja esam koncentrējušies, mūs ir ļoti grūti apspēlēt"
Demarkuss Kazinss un Kristaps Porziņģis
Foto: Sipa USA/Scanpix

Pēc uzvaras galotnē pār Sakramento "Kings" komandu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Ņujorkas "Knicks" latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis norādīja uz komandas biedru pieredzi, kas ļauj sekmīgi aizvadīt izšķirošos brīžus, kā arī uzteica aizsardzību, kas allaž varot būt līmenī, ja visi uz to ir koncentrējušies.

"Domāju, ka galotnes labi nospēlēt ļauj pieredze, kas ir visiem sākuma sastāva spēlētājiem, izņemot mani. Puiši var trāpīt soda metienus spēļu izskaņā, var realizēt svarīgus uzbrukumus," atbildot uz jautājumu par tendenci labi aizvadīt saspringtu spēļu galotnes atbildēja Porziņģis.

Tāpat latvietis uzteica komandas darbību aizsardzībā, sevišķi izšķirošajos brīžos: "Aizsardzībā jāseko mūsu noteikumiem un pašās beigās svarīgi ir tas, ka visi pieci laukumā esošie ir nokoncentrējušies un zinām to, kas jāizdara, lai apturētu pretinieku. Ja esam koncentrējušies, mūs ir ļoti grūti apspēlēt, jo esam gara un atlētiska komanda. Vēlamies tādā veidā aizsardzībā spēlēt visas spēles garumā."

"Šī ir svarīga uzvara. Protams, aizvadījām briesmīgu spēli pret Klīvlendu un šoreiz gribējām atdarīt par to. Izbraukumu tūre bija jāsāk pareizi. Šis ir pirmais solis - pirmā uzvara. Esam ieguvuši pārliecību un tagad jāgatavojas nākamajai spēlei," priecīgs uzsākt izbraukumu tūri Rietumos bija Porziņģis.

Nākamais mačs paredzēts naktī uz pirmdienu, kad "Knicks" viesosies Losandželosā pie "Lakers". Pēc tam sekos spēles arī Fīniksā pret "Suns", Oklendā pret Goldensteitas "Warriors" un Denverā pret "Nuggets". Nākamo mājas spēli Ņujorka aizvadīs tikai naktī uz 21. decembri.

Šobrīd "Knicks" ar 13 uzvarām un desmit zaudējumiem ieņem piekto vietu Austrumu konferences tabulā, bet tāda pati bilance ir arī trešajā pozīcijā esošajai Bostonas "Celtics". Ņujorkieši izcīnījusi septiņas uzvaras pēdējās desmit cīņās.

Izmantotie resursi:
New York Knicks | The Official Site of the New...

  -3 [+] [-]

, 2016-12-10 12:51, pirms 7 gadiem
Kad KP sūdīgi met, tad NY uzvar. Uzvaras atslēga atrasta - Kristapam jāturpina mest katrs trešais un Knicks būs top 4 konferencē

  +2 [+] [-]

, 2016-12-10 13:28, pirms 7 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Kad KP sūdīgi met, tad NY uzvar. Uzvaras atslēga atrasta - Kristapam jāturpina mest katrs trešais un Knicks būs top 4 konferencē
Knicks ir 4-1 bilance, kad KP ir metis virs 25p!
Knicks ir 6-7 bilance, kad KP metis zem 50%

     [+] [-]

, 2016-12-10 13:43, pirms 7 gadiem
Nez, ko teiktu, ja Boogijs to pēdējo no centra būtu trāpījis..
Melo 2 sodi beigās garām ļoti parāda, ka viņi "labi" māk spēlēt galotnes.

  +1 [+] [-]

, 2016-12-10 13:51, pirms 7 gadiem
Es sliecos Karmelo piedot tos sodiņus. Viņš ir labs spēlētājs un labs cilvēks, un deva lielu ieguldījumu uzvarā

     [+] [-]

, 2016-12-10 14:53, pirms 7 gadiem
Es lasot virsrakstu nodomāju, ka būtu labi biežāk koncentrēties un izlasot redzu, ka KP to arī saprot.

     [+] [-]

, 2016-12-10 14:53, pirms 7 gadiem
Kad KP sudigi met tad DD nak ik speli, kad labi met tad pieslinko aizsardziba laikam tapec to bumbu nav tik daudz

     [+] [-]

, 2016-12-11 11:59, pirms 7 gadiem
kad karamele met garām tad ir ok ar KP var kādu pussezonu darīt tāpat